Sveikos ar kuri nors vartojote BIODERMA MATRICIUM ampoles
Ar matėte kažkokį patenkinamą rezultatą?
Neujiena, BB kremas
taip pat bus naujas miceliarinis vandenukas raustanciai odai
taip pat bus naujas miceliarinis vandenukas raustanciai odai
QUOTE(Mivida @ 2013 03 13, 13:16)
Neujiena, BB kremas
gal galima daugiau apie šį vandenuką? kam, kokiai odai skirtas?
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 13, 11:23)
Viena forumietė tiksliai naudoja, kai prisijungs manau pakomentuos
Aš irgi buvau laimėjusi, bet padovanojau mamai, jai patiko Tiek ir težinau
QUOTE(_Only_ @ 2013 03 13, 13:35)
gal galima daugiau apie šį vandenuką? kam, kokiai odai skirtas?
Irgi Crealine, tik dar pazimeta, kad raustanciai odai, nezinau koks bus skirtumas ir poveikis odai
Bioderma Crealine H2O AR
O BB gal bus visai neblogas rastanciai odai, kazkiek maskuos ir dar su 30SPF
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2013 03 13, 14:18)
o cia sita naujiena jau Lietuvoj, ar kol kas tik Prancuzijoj?
FR tik sia savaite pasirode, dar ne visur yra pirkti, tik oficialiam puslapyje ir FB reklamuoja. LT dar reikes palaukti
QUOTE(_witch_ @ 2013 03 13, 09:23)
naudoju antrą dėžę. pirmą naudojau,bet nesutepiau kurso- kasdien po ampulę visą mėn. atsibodo. sutepliojau per porą mėnesių. šiaip tas serumas greičiau užgydo ir esančias žaizdeles ant odos. pradariau antrą dėžę,planuoju tepliotis po procedūrų dermavoleliu.
kokio nors didesnio poveikio nepastebėjau. pirkau su nuolaida.
Labai paiko vandenukas Sensibo, gerai nuvalo makiaza, nedirgina o stai Hydrabio visa serija,tiek serumas,tiek kremas (lengvesnis), tiek vandenukas netiko mano odai , atsirado sausu serpetojanciu demeliu, perstejo oda...
Akn kremo nepastebejau poveikio, blogai tepesi kremine pudra. O hydra(nezinau ar dar taip jis vadinasi) patiko , gal kiek riebokas, bet gerai drekino ranku kremas vidutinis, yra ir geresniu...sampunas Node nepatiko del savo konsistencios,labai skystas, kaip vanduo , neskalsus Dar esu bandziusi savaiminio idegio krema veidui- tuo metu patiko, bet siuo metu atradau geresni .
Akn kremo nepastebejau poveikio, blogai tepesi kremine pudra. O hydra(nezinau ar dar taip jis vadinasi) patiko , gal kiek riebokas, bet gerai drekino ranku kremas vidutinis, yra ir geresniu...sampunas Node nepatiko del savo konsistencios,labai skystas, kaip vanduo , neskalsus Dar esu bandziusi savaiminio idegio krema veidui- tuo metu patiko, bet siuo metu atradau geresni .
o Sensibio H2O ir Crealine H2O yra vienas ir tas pats??
tas pats, 'crealine' prancuzu rinkos pavadinimas
Karts nuo karto uzsuku i si skyreli pagirti Biodermos produkcijos. Siaip mano oda yra misri, bet linkusi i spuogus, alergijas ir panasius dalykus. Ziemos metas - ypatingas peilis odai, kaip ir kiekvienai Jusu turbut. Kiekvienos ziemos laukdavau su siaubu. Oda budavo baisiausiai isberta, niezedavo, pleiskanodavo, tuo paciu blizgedavo. Atrodydavo kaip kokia alergija ant veido, ypac ant zandu. Ko as tik nedariau, kur tik nejau, kiek tik priemoniu neisbandziau. Nuo brangiausiu iki pigiausiu... Kiek kosmetologiu, dermatologiu neaplankyta, kiek tyrimu nepridaryta....
Kol si pavasari neatradau Biodermos produkcijos. Isties, galvojau pavasari, vasara, na dar rudeni, kol nesalta, kol nesildo namuose kazkaip viskas su oda buvo plius minus gerai. Ir atejo ziema. Galiu pasakyti, kad po Biodermos produkcijos, turiu beveik tokia pacia oda, kaip ir vasaros ar pavasario metu. Jokiu sausejimu, jokiu alergiju. Zinoma, iskyla karts nuo karto tu spuogeliu, ypac kai arteja tos dienos, negaliu sakyti, kad oda tobulai grazi ar kad galiu vaikscioti visai be pudros, bet dabar ji nepalyginamai geresne. Nepamenu jau kada dziaugiausi tokia odos bukle... Ir tikiu, kad man padejo tik du kremukai. Tai Sebium Hydra drekinamasis ir Sebium AI. Jie man kaip "sventasis gralis" Man ir mano odai. Bijau prisisneketi aisku, nes zinau, kad oda pripranta ilgainiui prie kremu, todel kai baigsis saltasis periodas vel grisiu prie Sebium Mat kremuko, kuri naudoju kai nera taip salta. Bet kol kas sunku patiketi, kad sie su kremai sitaip pakeite mano gyvenima. Matyt kiekvienai reikia atrasti kazka savo, kas tinka individualiai, bet Biodermai rasau tikrai 10 balu
Kol si pavasari neatradau Biodermos produkcijos. Isties, galvojau pavasari, vasara, na dar rudeni, kol nesalta, kol nesildo namuose kazkaip viskas su oda buvo plius minus gerai. Ir atejo ziema. Galiu pasakyti, kad po Biodermos produkcijos, turiu beveik tokia pacia oda, kaip ir vasaros ar pavasario metu. Jokiu sausejimu, jokiu alergiju. Zinoma, iskyla karts nuo karto tu spuogeliu, ypac kai arteja tos dienos, negaliu sakyti, kad oda tobulai grazi ar kad galiu vaikscioti visai be pudros, bet dabar ji nepalyginamai geresne. Nepamenu jau kada dziaugiausi tokia odos bukle... Ir tikiu, kad man padejo tik du kremukai. Tai Sebium Hydra drekinamasis ir Sebium AI. Jie man kaip "sventasis gralis" Man ir mano odai. Bijau prisisneketi aisku, nes zinau, kad oda pripranta ilgainiui prie kremu, todel kai baigsis saltasis periodas vel grisiu prie Sebium Mat kremuko, kuri naudoju kai nera taip salta. Bet kol kas sunku patiketi, kad sie su kremai sitaip pakeite mano gyvenima. Matyt kiekvienai reikia atrasti kazka savo, kas tinka individualiai, bet Biodermai rasau tikrai 10 balu
as dabar bijau prikarkset, bet vakar pastebejau, kad ant nosies juodu inkstiru gerokai sumazejo 'kaltinu' sensibio ds+ prausikli
QUOTE(dominica @ 2013 03 15, 15:05)
as dabar bijau prikarkset, bet vakar pastebejau, kad ant nosies juodu inkstiru gerokai sumazejo 'kaltinu' sensibio ds+ prausikli
o sakykit Jus siuo kremu tepet visa veida ar tik problemines vietas? ir kaip suprantu naudojot kartu su prausikliu?