Įkraunama...
Įkraunama...

Gimę 1999 metais

QUOTE(Roga @ 2014 05 24, 13:48)
Merginos reikia patarimo ir padiskutavimo tema apie valstybinį egzamina, kurio  niekas nežino ir neturi žinoti, o turi laikyti aštuntokai. ką galvojate ar pas jus buvo ar bus ar ir nieko nežinote.
jie atlaikė diagnostinius. ir dabar sužinojau, kad ir mūsų mokyklai t.y. Beno klasėje vyks valstybins egzaminas, privalo nežinoti nei tėvai nei vaikai kada ir net koks egzaminas bus iš kiek dalykų bus. ar pas jus taip pat. ką manot ar jus leistumet į tokį egzamina? nes čia grynai ekspermentas streso lygiui nustatyti, nes rezultatų niekas nežinos tik nacionalinis egzminu centras, aš galvoju neleisiu Beno į mokykla antradienį ir viskas. pirmadienį paskambinsiu auklėtojai paklausinėsiu. nes juk kai eini į egzmina tu žinai iš ko laikysi ir ką laikysi o čia viskas taip slaptai, jei ne Benas net nežinočiau, kad vaikus taip gasdina.

Kipras rašė mokinių standartizuotą vertinimo ir įsivertinimo testą, kuris truko tris valandas. Ar tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 05 24, 14:51)
Kipras rašė mokinių standartizuotą vertinimo ir įsivertinimo testą, kuris truko tris valandas. Ar tas pats?

tikriausiai g.gif
čia valstybinis iš nacionalinio egzamino centro, ar gavote atsakyma g.gif ar žinojote tiksliai data kada rašys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 24, 15:01)
tikriausiai g.gif
čia valstybinis iš nacionalinio egzamino centro, ar gavote atsakyma g.gif ar žinojote tiksliai data kada rašys g.gif

Taip, žinojom datą, bet koks testas bus niekas nežinojo. Gimnazijoj aiškino, kad atsitiktinai pasirinkta Kipro klasė ir tiek. Kita, 8 - ta klasė nerašė. Visi vaikai rašė skirtingus testus. Kipras rašė lietuvių kalbos užduotis, teksto kūrimą ir teksto suvokimą.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 05 24, 15:21)
Taip, žinojom datą, bet koks testas bus niekas nežinojo. Gimnazijoj aiškino, kad atsitiktinai pasirinkta Kipro klasė ir tiek. Kita, 8 - ta klasė nerašė. Visi vaikai rašė skirtingus testus. Kipras rašė lietuvių kalbos užduotis, teksto kūrimą ir teksto suvokimą.

pradėjau skaityti, kad tai tokia nesamonė tokie egzaminai, nes net rezultatų kažin ar sužinos g.gif bent jau pas mus taip sakė g.gif
o pas mus erzina nervina sako vis kita diena bus ir vėl nėra, vaikai nervinasi jau visa mėnesį, kada atvažiuos iš egzaminų centro ir duos užduotis, košmaras. jei gerai supratau antradienį bus pas mus. nes daugiau kaip mokslo metai baigiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 05 24, 13:48)
Merginos reikia patarimo ir padiskutavimo tema apie valstybinį egzamina, kurio  niekas nežino ir neturi žinoti, o turi laikyti aštuntokai. ką galvojate ar pas jus buvo ar bus ar ir nieko nežinote.
jie atlaikė diagnostinius. ir dabar sužinojau, kad ir mūsų mokyklai t.y. Beno klasėje vyks valstybins egzaminas, privalo nežinoti nei tėvai nei vaikai kada ir net koks egzaminas bus iš kiek dalykų bus. ar pas jus taip pat. ką manot ar jus leistumet į tokį egzamina? nes čia grynai ekspermentas streso lygiui nustatyti, nes rezultatų niekas nežinos tik nacionalinis egzminu centras, aš galvoju neleisiu Beno į mokykla antradienį ir viskas. pirmadienį paskambinsiu auklėtojai paklausinėsiu. nes juk kai eini į egzmina tu žinai iš ko laikysi ir ką laikysi o čia viskas taip slaptai, jei ne Benas net nežinočiau, kad vaikus taip gasdina.

Nepykit bet man atrodo kad pati labiau gąsdinat vaiką negu jis pats bijo 4u.gif Gyvenime ne tokiu testų ir netikėtų situacijų bus juk iš kiekvienos mama neišsuks 4u.gif todėl manau kad tikrai neverta kelti panikos 4u.gif 4u.gif

Maniškis irgi laikė standartizuotus, sakė kažką atsakė kažko neatsakė manau kad rezultas bus neblogas. Gal aš ir bjauri bet manau nieko neatsitiks jei išlaikys dar viena egzaminą 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 24 gegužės 2014 - 18:25
QUOTE(P@nter@ @ 2014 05 24, 19:23)
Nepykit bet man atrodo kad pati labiau gąsdinat vaiką negu jis pats bijo  4u.gif Gyvenime ne tokiu testų ir netikėtų situacijų bus juk iš kiekvienos mama neišsuks  4u.gif todėl manau kad tikrai neverta kelti panikos  4u.gif  4u.gif

Maniškis irgi laikė standartizuotus, sakė kažką atsakė kažko neatsakė manau kad rezultas bus neblogas. Gal aš ir bjauri bet manau nieko neatsitiks jei išlaikys dar viena egzaminą  4u.gif  blush2.gif

Mano manymu nėra normalu ir tiek, jei gautu atsakymus, kad kas ir kaip, rezultatus, tik nesuprantu to naudos.
Na kai vaikas visa mėnesi su baime gulasi ir keliasi tai nėra normalu. Kentejau mėnesį nieko nesakiau, bet gal gana g.gif
CIA pasvarstymui.
Atsakyti

Roga, o tai ko jis bijo? Testas ir tiek.
Atsakyti
O kiek jūsų vaikai laike diagnostiniu?
Maniskio klase laike visus visus. Matematika, lietuviu, chemija, biologija, fizika pirmadienį, anglu, vokiečiu.
Ne kiek bijo kiek nervu tampymas, turi rašyti diagnostinis ir dar kas diena primena, kad laukia valstybinis ir taip kasdieną. Tai jis man namie išsilieja. doh.gif nervu kamuolys sako ir vėl nerasem ir vėl rytoj bumbes mokytojai doh.gif

Matyt pavargo, tikėjosi vidurkio bent 9.5, o yra tik 9.1 lotuliukas.gif na nieko staigaus per vasara, susirado darbo galės dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 24 gegužės 2014 - 20:31
Tai kaip atostogas leidziat?
Atsakyti
Dirba, stengiasi po kelias valandas skina braškes. kitaip išeitu pats išproto. o kas paskui kai pasibaigs braškės nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Oho, o is kur jus tu barskiu gaunat? As dar siemet dorai nevalgiau...
Atsakyti
pas mus kaime kad ir nedaug yra, skina pas ūkininka. skina, kas kelias dienas. šiandiena nuvažiavo pliaupt pradėjo lietus tai išvarė namo sako nėra darbo biggrin.gif
Atsakyti