Įkraunama...
Įkraunama...

Gimę 1999 metais

QUOTE(nerile @ 2014 01 11, 14:12)
Ar jau galvojate apie kitas mokyklas nuo 9 kl? Ar lankys senasias?

pas mus viskas keisis, pastate vietoj dešinės pereis į kaire, valdžia ir mokytojai viskas keisis, net klasės keisis
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2014 01 11, 14:12)
Ar jau galvojate apie kitas mokyklas nuo 9 kl? Ar lankys senasias?

Minčių buvo, bet liks toje pačioje gimnazijoje. O jūs?
Atsakyti
Sveikos,
artėja 15 metų šventimass, ką galvojate, ko jūsų vaikai prašo g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2014 01 02, 11:42)
mums aiškino t.y. Radviliškyje rinks kurio vidurkis mažiausias 9 balai visų dalykų g.gif

ogo, ir kiek tokioje gimnazijoje bus pvz tų 9 klasių? ar čia paprastoje mokykloje tik viena stipri klasė tokia bus? Ar Radviliškyje tiek daug moksleivių kad gali su vidurkiu 9 surinkti kelias net klases ar čia visame rajone tik viena gimnazija?

maniškė eis į gimnaziją, t.y. į kitą mokyklą kuri yra tik gimnazija ir tik nuo 9 klasės. Bet vidurkis tikrai priėmimo sąlyga bus ne 9 (nežinau kiek ten , 7 gal kokie, bet jei būtų 9 tai gal vieną klasę kokią sukompletuotų ...nes juk ir gimnazija ne viena rajone).

aš buvusi vaivora193 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorinė @ 2014 03 20, 16:20)
sveikos  4u.gif
ogo, ir kiek tokioje gimnazijoje bus pvz tų 9 klasių? ar čia paprastoje mokykloje tik viena stipri klasė tokia bus? Ar Radviliškyje tiek daug moksleivių kad gali su vidurkiu 9 surinkti kelias net klases ar čia visame rajone tik viena gimnazija?

maniškė eis į gimnaziją, t.y. į kitą mokyklą kuri yra tik gimnazija ir tik nuo 9 klasės. Bet vidurkis tikrai priėmimo sąlyga bus ne 9 (nežinau kiek ten , 7 gal kokie, bet jei būtų 9 tai gal vieną klasę kokią sukompletuotų ...nes  juk ir gimnazija ne viena rajone).

aš buvusi vaivora193  smile.gif

planuoja Vaižganto gimnazija surinkti minimaliai 4 klases devintokų iš jų viena bus akademinė klasė, kur mažiausias vidurkis 8.30. Lizdeikos gimnazija surinks 6 devintasklases, nes čia jau suvažiuoja ir iš kaimų mokyklų iš aplinkinių, nes baisiai sumažino paliko tik 10 klasių mokyklas, tai per Radviliškį yra tik dvi gimnazinės mokyklos.
Atsakyti
Sveikos! Kaip smagu kad mes dar sąraše bigsmile.gif Nerijui penkiolika, aš euforijoj, koks didelis mano vaikas wub.gif planavom keisti gmnaziją, nuo penktos klasės vaikas ten blogai jautėsi unsure.gif tačiau dabar nusprendėm pabandyti dar kartą įstoti ten pat. Manau paskatino vaikiną žinia, kad kai kurie vaikai išeis po 9 klasės į kitas mokyklas. Bus kaip bus, nes pažymiai smukę buvo labai, dabar lyg pasitaisė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2014 05 11, 21:37)
Sveikos! Kaip smagu kad mes dar sąraše  bigsmile.gif Nerijui penkiolika, aš euforijoj, koks didelis mano vaikas  wub.gif planavom keisti gmnaziją, nuo penktos klasės vaikas ten blogai jautėsi  unsure.gif tačiau dabar nusprendėm pabandyti dar kartą įstoti ten pat. Manau paskatino vaikiną žinia, kad kai kurie vaikai išeis po 9 klasės į kitas mokyklas. Bus kaip bus, nes pažymiai smukę buvo labai, dabar lyg pasitaisė  ax.gif

Meškute, kaip smagu matyti wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2014 05 11, 21:37)
Sveikos! Kaip smagu kad mes dar sąraše  bigsmile.gif Nerijui penkiolika, aš euforijoj, koks didelis mano vaikas  wub.gif planavom keisti gmnaziją, nuo penktos klasės vaikas ten blogai jautėsi  unsure.gif tačiau dabar nusprendėm pabandyti dar kartą įstoti ten pat. Manau paskatino vaikiną žinia, kad kai kurie vaikai išeis po 9 klasės į kitas mokyklas. Bus kaip bus, nes pažymiai smukę buvo labai, dabar lyg pasitaisė  ax.gif

Tikrai smagu matyti, kaip jums sekasi bigsmile.gif

Oj pas mus visko, iš visu laikytų diagnostiniu lietuviu prasčiausiai bet ir taip aišku buvo, kad prasta, o dar ir valstybinį lietuviu laikys panika, bet paskutinis, tai baigta tikiuosi panikos.
Atsakyti
Oi, kiek mes visko išgyvenom, baisu ir pasakoti, bet svarbiausia, kad pabaiga laiminga biggrin.gif todėl aš per daug nepergyvenu dėl egzaminų, kaip bus taip - aš padariau ką galiu, mano vaikas daro kaip jam išeina ir kaip gali, juk eis į mokyklą, ar veną ar kitą ir neliks be mokslų. Svarbu sveiki gyvi būtume smile.gif geriau apie gerus dalykus papasakosiu - mūsų močiutė ištekėjo, o mes grįžom po skyrybų namo - beveik tris metus pabėgėliai buvom, dabar su vaikais laimingi ir katė tame tarpe. Ir dar gavau naują darbą, žodžiu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 11 gegužės 2014 - 22:42
QUOTE(meskute_gauruota @ 2014 05 11, 23:39)
Oi, kiek mes visko išgyvenom, baisu ir pasakoti, bet svarbiausia, kad pabaiga laiminga  biggrin.gif todėl aš per daug nepergyvenu dėl egzaminų, kaip bus taip - aš padariau ką galiu, mano vaikas daro kaip jam išeina ir kaip gali, juk eis į mokyklą, ar veną ar kitą ir neliks be mokslų. Svarbu sveiki gyvi būtume  smile.gif geriau apie gerus dalykus papasakosiu - mūsų močiutė ištekėjo, o mes grįžom po skyrybų namo -  beveik tris metus pabėgėliai buvom, dabar su vaikais laimingi ir katė tame tarpe. Ir dar gavau naują darbą, žodžiu thumbup.gif

user posted image

Oho kiek įvykiu. Bet svarbiausia esate laimingi ir esate kartu. drinks_cheers.gif
Kur dabar gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2014 05 11, 22:39)
Oi, kiek mes visko išgyvenom, baisu ir pasakoti, bet svarbiausia, kad pabaiga laiminga  biggrin.gif todėl aš per daug nepergyvenu dėl egzaminų, kaip bus taip - aš padariau ką galiu, mano vaikas daro kaip jam išeina ir kaip gali, juk eis į mokyklą, ar veną ar kitą ir neliks be mokslų. Svarbu sveiki gyvi būtume  smile.gif geriau apie gerus dalykus papasakosiu - mūsų močiutė ištekėjo, o mes grįžom po skyrybų namo -  beveik tris metus pabėgėliai buvom, dabar su vaikais laimingi ir katė tame tarpe. Ir dar gavau naują darbą, žodžiu thumbup.gif

user posted image

Svarbu, dabar viskas gerai.

Laba diena
Atsakyti
Merginos reikia patarimo ir padiskutavimo tema apie valstybinį egzamina, kurio niekas nežino ir neturi žinoti, o turi laikyti aštuntokai. ką galvojate ar pas jus buvo ar bus ar ir nieko nežinote.
jie atlaikė diagnostinius. ir dabar sužinojau, kad ir mūsų mokyklai t.y. Beno klasėje vyks valstybins egzaminas, privalo nežinoti nei tėvai nei vaikai kada ir net koks egzaminas bus iš kiek dalykų bus. ar pas jus taip pat. ką manot ar jus leistumet į tokį egzamina? nes čia grynai ekspermentas streso lygiui nustatyti, nes rezultatų niekas nežinos tik nacionalinis egzminu centras, aš galvoju neleisiu Beno į mokykla antradienį ir viskas. pirmadienį paskambinsiu auklėtojai paklausinėsiu. nes juk kai eini į egzmina tu žinai iš ko laikysi ir ką laikysi o čia viskas taip slaptai, jei ne Benas net nežinočiau, kad vaikus taip gasdina.
Atsakyti