Įkraunama...
Įkraunama...

...2011 m. antro pusmečio Klaipėdos mažyliai...

QUOTE(Muera @ 2013 06 13, 11:18)
Va tame visas ir skirtumas - savas namas su savu kiemu smile.gif

turiu suni bute 8 metai....kai vyro nera, nera kam isvesti, ryte vedu kartu su vaikais. suo pas mane palaidas begioja su antsnukiu, jei neklauso ir uz pavadelio pasiimu. siaip realiai skirtumo nematau, ar su suniu I kiema eiti, ar be jo. vaikai gi ant ranku nesedi. na o vakare vedu kai juos suguldau ir jie miega. gaunasi 22 val., bet gali ir vakare kartu iseiti, priklauso nuo to ka veikiam, kur einam. I keliones vaziuojant palieku mamai, arba draugams smile.gif turim myletoju smile.gif)) vaziuojant po Lietuva imam kartu, nors ir uzima puse bagazines smile.gif)))
as kai augusi visada tik su sunumis, tai man jis nekliutis ir be suns namu jau neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLEXE: 13 birželio 2013 - 12:31
QUOTE(FLEXE @ 2013 06 13, 13:29)
turiu suni bute 8 metai....kai vyro nera, nera kam isvesti, ryte vedu kartu su vaikais. suo pas mane palaidas begioja su antsnukiu, jei neklauso ir uz pavadelio pasiimu. siaip realiai skirtumo nematau, ar su suniu I kiema eiti, ar be jo. vaikai gi ant ranku nesedi. na o vakare vedu kai juos suguldau ir jie miega. gaunasi 22 val., bet gali ir vakare kartu iseiti, priklauso nuo to ka veikiam, kur einam. I keliones vaziuojant palieku mamai, arba draugams smile.gif turim myletoju smile.gif)) vaziuojant po Lietuva imam kartu, nors ir uzima puse bagazines smile.gif)))
as kai augusi visada tik su sunumis, tai man jis nekliutis ir be suns namu jau neisivaizduoju smile.gif

cha cha, maziuka namo tik parsinesu, nes jis niekada nenori namo ir bega i kita puse.. o smagiausia dalis, kad jam visiskai tas pats jei as dingstu is akiu, jis vis tiek eina kur ejes.
Tai galvoju suo mazas, siaip as noriu didesniu veisliu, kiek atsimenu is vaikystes, dideliu veisliu sunims negalima laiptais lipti, kol kaulai nesusiformave. Tai tektu viena ant vienos rankos, kita ant kitos ir i ketvirta auksta doh.gif jauciu vis tiek dar metelius palaukt teks
as tai kompensacijai katina isigijau, vaikystej turejau suni, bet taip, kai ziuriu tuos vedziojancius lauke, po parkus, taip savo draugelio vel uzsimanau
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 06 13, 16:02)
cha cha, maziuka namo tik parsinesu, nes jis niekada nenori namo ir bega i kita puse.. o smagiausia dalis, kad jam visiskai tas pats jei as dingstu is akiu, jis vis tiek eina kur ejes.
Tai galvoju suo mazas, siaip as noriu didesniu veisliu, kiek atsimenu is vaikystes, dideliu veisliu sunims negalima laiptais lipti, kol kaulai nesusiformave. Tai tektu viena ant vienos rankos, kita ant kitos ir i ketvirta auksta doh.gif jauciu vis tiek dar metelius palaukt teks
as tai kompensacijai katina isigijau, vaikystej turejau suni, bet taip, kai ziuriu tuos vedziojancius lauke, po parkus, taip savo draugelio vel uzsimanau

jop, didesnems nerekomenduojama laiptais lipti...as savo nesiojau iki kokiu 6-7 men, nebepamenu net:) na kol panesiau normaliai biggrin.gif
Domas pas mane toks pats vijurkas, eina kur nori ir dar ate parodo smile.gif ir namo dazniausiai parsinesu smile.gif tada buna suo vienoje rankoje, vaikas kitoje ir dar ziurek koki kamuoli turi imontuot biggrin.gif:) ai bet toil nuo namu neini, tai dzin, parsivelkam biggrin.gif
na skirtumas gal tas, kad musu augintinis jau 8 metu...isigijom ji kai dar vede nebuvom, apie vaikus nesvajojom, tad gal mums paprasciau, sukies is padeties, nes jau yra seimos narys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 06 13, 16:36)
jop, didesnems nerekomenduojama laiptais lipti...as savo nesiojau iki kokiu 6-7 men, nebepamenu net:) na kol panesiau normaliai biggrin.gif
Domas pas mane toks pats vijurkas, eina kur nori ir dar ate parodo smile.gif ir namo dazniausiai parsinesu smile.gif tada buna suo vienoje rankoje, vaikas kitoje ir dar ziurek koki kamuoli turi imontuot biggrin.gif:) ai bet toil nuo namu neini, tai dzin, parsivelkam biggrin.gif
na skirtumas gal tas, kad musu augintinis jau 8 metu...isigijom ji kai dar vede nebuvom, apie vaikus nesvajojom, tad gal mums paprasciau, sukies is padeties, nes jau yra seimos narys smile.gif

as tai pagalvoju gal paieskot paauginto is prieglaudu... g.gif bet esu girdejus kad is daugumos jie ten labai sergantys ateina
Atsakyti
Sveikos sveikos, ka beveikiat biggrin.gif orai pagerejo, galima ir daugiau lauke pabuti thumbup.gif
Atsakyti
o tai kaip mamyciu pasilinksminimas, kados kur pauliavot varom gal sestadieni ka? kurpiai ?
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2013 06 19, 20:49)
o tai kaip mamyciu pasilinksminimas, kados kur pauliavot varom gal sestadieni ka? kurpiai ?

as visai nieko pries buciau ax.gif blogiausiu atveju gal kur be vaiku vakare tada 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Paparstą dieną pasisėdėti būčiau už drinks_cheers.gif vasarą savaitgaliais arba mes į svečius, arba pas mus švečių - niekaip biggrin.gif

Dar kelių laipsnių trūksta, kad būtų visai šilta biggrin.gif

Išpardavimai prasidėjo, nesiaubiat benettono? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriscius: 20 birželio 2013 - 09:55
Jei jau i Kurpius taip vangiai ruosiates, tai gal nors antradienio vakara daugiau pasijungtu kokiose kinieciuose anikes aikstej g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriscius @ 2013 06 20, 09:53)
Laba  4u.gif

Paparstą dieną pasisėdėti būčiau už  drinks_cheers.gif vasarą savaitgaliais arba mes į svečius, arba pas mus švečių - niekaip biggrin.gif

Dar kelių laipsnių trūksta, kad būtų visai šilta  biggrin.gif

Išpardavimai prasidėjo, nesiaubiat benettono?  bigsmile.gif

laukiam didesniu nuolaidu ax.gif
Atsakyti
noriu ir I kurpius ir I kiniecius, ir su vaikais ir be vaiku.
si savaitgali galiu I kurpius tik sestadieni kita savaite visur ir visada nes planu kolkas neturiu
Atsakyti
labu,
vyro nera, nera kam vaiku palikt, tad man nei kurpiai sia savaite, nei vakaro pasisedejimas neiseis...grizta vyrs antradieni ir sekancia diena vezam vaikus i Dzukija, o patys i lektuva smile.gif

QUOTE(Kriscius @ 2013 06 20, 10:53)
Išpardavimai prasidėjo, nesiaubiat benettono?  bigsmile.gif

isvis stengiuosi neiti i parduotuves, nes laukia Londonas, Dublinas rolleyes.gif
Atsakyti
niu ka veikiam? kur vasarojat, gal kavytes. aptikau labai nebloga uzdaa kiemeli su superinem supynem vaikam :-) kinieciuose prie zakso. tai ka kavos?
Atsakyti