QUOTE(ramushka @ 2013 01 10, 16:36)
niu mes ir po matavymu ir po skiepu grizom, miegojo kaip gerute. TA- 10.2 kg ir ugis 81 cm. -nesmarkiai bet augam. o seip tai vaiks tinginiuks. namie laksto kaip prisukta, o isejom i laukeli tai iki bandeliu krautuveles atrodo ejome amzinybe - du zingsniai pirmyn du atgal. o atgalios namo tai jau sumt teko

.
niu laukiu rytojaus , paselsime gal ir ne iki ryto , ten programa regis nuo 22 iki 24 na o kas nores ir iki ryto

. merginos kas su karietom vaziuosit mane juk pasiimsit

.
Su gera TA

Įdomu ir man kiek beveriam

Mėnesio pabaigoj eisim pasitikrint.
QUOTE(Kriscius @ 2013 01 10, 18:51)
Turėjom šią savaitę streso

Teko Joriukui praleisti parą reanimacijoj, žodžiu, per mano žioplumą, vaikas išgėrė kilimų valiklio

baisu net prisiminti, vaikui blogai ir stresas vienam tarp nepažįstamų žmonių, mus išvarė namo, žliumbiau kaip vaikas prie durų
Prie to paties, visi vaikai serga, visi su snargliais, kosuliais, gerklėm

visos šventės tokios dar ir su tempom pragulėjo
Pasiėmiau šią savaitę biuletenį, tai tvarkinėjuos
Oho kokie nuotykiai... Vilniuj kai gulėjom tai prisižiūrėjom daug vaikučių namuose nukentėjusių: aplieti kava, išgėrę kokio skysčio... Oas mus chemija visa sukelta, kad ir Deimantė nepasiektų... Gerai, kad jūs tik tokio valiklio paragavot. Žinau berniuką, kuris paragavo kurmio... Vo ten tai dabar invalidas iki guyvenimo galo liks :/ Viskas isdege jam viduj. Pašiurpinau ? bėgat slėpt chemijų!
Beje, as gyvenu tempu - diplomo gynimas

16 dieną gynimai, o 25 jau diplomų įteikimai

Vakar buvome laukelyje, ir šiandien bandysim eiti. Čia mūsų naujas bolidas