Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kūdikio miegą

O ar gerai dviejų mėnesių vaikui (vystytis ir pan.) jeigu jis išmiega visą naktį (tarkim 8 val.) neprabudęs valgyti? Maitinu MP+mišinukas. Ar tuomet dienos metu reikėtų duoti pieno daugiau/dažniau? Jeigu naktį neprabunda valgyti, kiek kartų tuomet gaunasi jį reikia maitinti dieną? Žinau kad vaikai individualūs, tiesiog įdomu ar toks retas maitinimas kūdikiui nekenkia? Ačiū
Atsakyti
Neprabunda, vadinas, jam nereik. Kaip tik reik džiaugtis, kad visą naktį išmiega. O dieną matint taip, kaip įprastai. Nei daugiau, nei dažniau. Aš MP duodi kas 3 val., nesvarbu prabunda naktį ar ne
Atsakyti
Mamos pasidalinkite kaip jūs migdote savo mažylius iki 1 m. Kada išmoksta patys užmigti? Mano vaikui beveik 6 mėn. Valgo mišinukus ir pvz valgant vakarinį kartą jis jau migdosi, bet paėmus atsirūgti išsibudina ir nebenori miego, beveik kiekvieną vakarą tas pats, nors prieš tai matau kad tikrai pavarges, trina akeles... Tai po maitinimo aš jį turiu stipriai užsiūbuoti kad užmigtų, buna ir nakties metu kai maitinu tas pats išsibudina ir vėl kratau smile.gif kokia jūsų patirtis? ar čia iki metų ar dviejų taip tik migdysis? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as cia su tokiu klausimu: maniskiui 5,5men ir man atrodo, kad jis per daug miega. Valgom misinuka su koselemis. KEliasi 10-11val pabuna valandziuke - pusantros ir jau trina akis, pyksta, nori miego, kartais pavyksta istempti iki 1val, tada pavalgo ir eina miegucio, ismiega iki 5val, tada 6 pavalgo ir apie 7-8 vel nori nusnusti, tai trunka apie 40 min, nakciai miegoti einam apie 22.30-23 val.
siandien atsibudo 9.30 ir 11.30 jau turejau migdyti, nes pasidaro piktas.
Ar sitiek miego yra normalu? jsi po paskutinio miego po 2 val jau nori vel miegoti. g.gif
Atsakyti
vaikas pats jaučia, kiek jam reikia miego, nereikia dirbtinai tempti būdravimo laiko, nekankinkit mažiuko smile.gif kas kita būtų jei naktį nemiegotų, nes dieną išsiparpė.
Atsakyti
labas vakaras, turiu beda. mano leliukui dar nera dvieju men,(7sav. jam db) o jau iskylo beda, nemoka uzmigti pats, nors maitinu pati, bet jis zyzdamas kruti ne visada uzmiega. vezimuke lauke miega puikiai, bet vezimukas turi but stumdomas, o va namuose jis verkia iki pamelynavimo ir nemiega, arba uzsnusta kelioms min, nubunda ir verkia. supti nepratinu, nes mergaite atsupau pusantru metu, nenoriu tos pacios klaidos kartoti, gal susidure kas nors su tuo. puolu i nevilti jau.
Atsakyti
QUOTE(mamyte renata @ 2014 01 09, 20:49)
labas vakaras, turiu beda. mano leliukui dar nera dvieju men,(7sav. jam db) o jau iskylo beda, nemoka uzmigti pats, nors maitinu pati, bet jis zyzdamas kruti ne visada uzmiega. vezimuke lauke miega puikiai, bet vezimukas turi but stumdomas, o va namuose jis verkia iki pamelynavimo ir nemiega, arba uzsnusta kelioms min, nubunda ir verkia. supti nepratinu, nes mergaite atsupau pusantru metu, nenoriu tos pacios klaidos kartoti, gal susidure kas nors su tuo. puolu i nevilti jau.

Tokie kudikeliai dar yra nepajegus patys savaime atsigulti ir uzmigti.Nebrandi nervu sistema.7 men. gal but, net ne 7 savaiciu..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte renata @ 2014 01 09, 20:49)

9 mėnesius kasdien supote vaikelį pilvelyje, kodėl tikitės, kad dabar kažkas bus kitaip? Pasupsit pusantrų, pasupsit du metus, o paskui su nostalgija tuos laikus prisiminsit, nes vaikai užauga ir nulipa nuo rankų ir tada būna nori panešioti, bet nebenori jie smile.gif O kelių mėnesių mažutėlius reikia nešioti ir nešioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte renata @ 2014 01 09, 19:49)

dar mažas yra. Nu kiek tokį mažą reik pasupt, kad užmigtų.
O jei šalia atsigultumėt ir migtumėt kartu? iš pradžių tik taip ir migdydavau.
Su vežimu pas mus taip pat, kol važiuoji miega, sustoji, pamiega kelias minutes ir viskas. Užtat lauke prabūnu po kelias valandas.
Būna išimčių, kad išmiega ir stovinčiam, bet labai retai.

QUOTE(Justesea @ 2014 01 09, 22:40)
9 mėnesius kasdien supote vaikelį pilvelyje, kodėl tikitės, kad dabar kažkas bus kitaip? Pasupsit pusantrų, pasupsit du metus, o paskui su nostalgija tuos laikus prisiminsit, nes vaikai užauga ir nulipa nuo rankų ir tada būna nori panešioti, bet nebenori jie smile.gif O kelių mėnesių mažutėlius reikia nešioti ir nešioti wub.gif

Nostalgija kam? skaudančiai nugarai? arba nostalgija, kai nebeguli, turi nešiot ištisai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 09, 23:57)
Nostalgija kam? skaudančiai nugarai? arba nostalgija, kai nebeguli, turi nešiot  ištisai? smile.gif

Nežinau ką pasakyt, ne iš to taško turbūt į motinystę žiūriu smile.gif Savo trimečio jau ir norėdama nuolat nepanešiočiau ir nors buvo sunkių dienų, bet žiūrėdama atgal nesigailiu nė akimirkos nešiojimo ir tos skaudančios nugaros smile.gif
Atsakyti
mes irgi migdom kartu atsigulę šalia...Už rankytės paimam, jaučia, ir užmiega. Mėnuo jai.
Atsakyti
zinok nostalgijos nera visai supimui, del to ir klausiu, nes nenoriu vel supt...as suprantu, kad maziukas jis, del to ir yra lengviausia ismokyti uzmigti paciam, o ne 6men ar dar veliau regdyti, kada jis jau suvokia ir nera taip paprasta ji palauzti, uzsimigdyti paciam( kalbu is patirties su pirmuoju). gulint salia nelabai pavyksta, jis rangosi, malasi ir baigiasi miegas. man keista, kad jis prie kruties neuzmirga...
Atsakyti