Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kūdikio miegą

laba diena. mano vaikucui 2men ir 2savaites valgo kas 4 valandas ar normalu naky ismiega visa
Atsakyti
gal kas skaitėte knygą "ramus vaiko miegas"? ar verta dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(nestuke26 @ 2013 11 22, 11:15)
laba diena. mano vaikucui 2men ir 2savaites valgo kas 4 valandas ar normalu naky ismiega visa

jeigu vaikas žvalus ir auga gerai - normalu. jei vangus ir lėtai auga - reiktų žadinti maitinimui. Šiaip visai gali taip būti, kad toks jo ritmas dabar 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zirniukas20 @ 2013 08 04, 02:28)

Siaip tai labai neipasta,kad naujagimis butu priprates miegoti lovoje su jumis.Jie dar prie nieko nebuna priprate...

kaip naivu... smile.gif Naujagimiai, žinoma, pripratę prie mamos širdies plakimo, ir per pirmąsias dienas jos kūno kvapas, šiluma virsta antrais namais, kokiais anksčiau buvo gimda. Taigi, žinoma, naujagimis nori būti šalia mamos ir yra nuo jos dar tiek neatpratęs, kad ramiai be jos miegotų. smile.gif Aišku, tai nereiškia, kad neverta migdyti atskirai, jeigu kam taip patogiau.
Atsakyti
Patarkit ka daryti. Mano mazutei jau 10 men. Pradejo labai neramiai miegoti. Drauge sake jai irgi taip buvo kai eme trukti pieno tai pradejo duoti misinuka naktim ir viskas susitvarke. Bet mano mergina misinuko negeria turbut jai neskanu. Bandziau duoti pienuko, po truputi geria, bet nakti vistiek neisiulau. Bandziau is buteliuko girdyt bet neima nes jai neiprasta, nes jinai tik is puodelio ipratus gert, bet jei as ja nakti keliu gert is puodelio jinai issibudina ir tada tenka dvi valandas su ja bovytis kol vel nueina miegot. Patarkit ka daryt nes as jau nevilty, miego noriu iki asaru doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 12 02, 13:19)
Patarkit ka daryti. Mano mazutei jau 10 men. Pradejo labai neramiai miegoti. Drauge sake jai irgi taip buvo kai eme trukti pieno tai pradejo duoti misinuka naktim ir viskas susitvarke. Bet mano mergina misinuko negeria turbut jai neskanu. Bandziau duoti pienuko, po truputi geria, bet nakti vistiek neisiulau. Bandziau is buteliuko girdyt bet neima nes jai neiprasta, nes jinai tik is puodelio ipratus gert, bet jei as ja nakti keliu gert is puodelio jinai issibudina ir tada tenka dvi valandas su ja bovytis kol vel nueina miegot. Patarkit ka daryt nes as jau nevilty, miego noriu iki asaru doh.gif  biggrin.gif

Yra kažkokia priežastis, dėl ko vaikas neramiai miega. Joks mišinukas jos neišspręs. Keliai du - rasti priežastį ir ją panaikinti arba laukti, nes tokie neramumai dažniausiai praeina savaime smile.gif Kantrybės ir stiprybės 4u.gif Beje, o jūs kartu miegat? Jei ne, gal pasiguldžius vaiką šalia viskas ir išsispręstų smile.gif
Atsakyti
Miegam kartu. Ech... ir kas cia dabar uzpuole ta mano vaika. Gal tikrai valgyt nori, jauciu kam mano pienuko jau permazai gali but, ale ka daryt kad nieko kito nenori jinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 12 02, 13:46)
Miegam kartu. Ech... ir kas cia dabar uzpuole ta mano vaika. Gal tikrai valgyt nori, jauciu kam mano pienuko jau permazai gali but, ale ka daryt kad nieko kito nenori jinai unsure.gif

Tai ir duoti, daugiau žįs, daugiau pasigamins smile.gif O šiaip turbūt jau valgo ir kitokį maistą, tai apskritai tikrai neturėtų alkana būti smile.gif Gal mokosi dabar kažką labai? Vaikščioti gal bando? O gal dantukai dygsta? Arba tiesiog augimo šuolis koks. Daug tų kūdikių neramumų priežasčių, bet jos visos praeinančios 4u.gif
Atsakyti
Na as jau kazkaip visus jos kapriziukus ipratau nurasyt "ant dantuku" biggrin.gif na reiks bandyt pralaukt. Kai sueis 18 išsiųsiu i miesta mokytis va tada tai išsimiegosiu:-)
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 12 02, 13:11)
Na as jau kazkaip visus jos kapriziukus ipratau nurasyt "ant dantuku" biggrin.gif na reiks bandyt pralaukt. Kai sueis 18 išsiųsiu i miesta mokytis va tada tai išsimiegosiu:-)

biggrin.gif juokas juokais aš ir guodžiuosi ta mintimi kad viskas praeis
Atsakyti
Sveiki, mano lelytei menuo ir savaite, nuo pat gimimo baisiai neramiai miega lyg kas ja znaibytu, miegodama rangosi buna pradeda verkt, suzviegia. Manau, kad pilvukas kaltas, ar vertetu sunerimti labiau?
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2013 11 29, 17:51)
gal kas skaitėte knygą "ramus vaiko miegas"? ar verta dėmesio?

Pati klausiau pati atsakau, įsigijau ir perskaičiau šią knygą- tikrai verta dėmesio ypač tėvams auginantiems pirmus vaikus, kai atrodo viskas blogai vaikas nemiega ir niekad nepasikeis... Gal kažkokiu radikalių pasikeitimų ir nebus, bet kai žinosit priežastis bus lengviau laukti...
user posted image
Atsakyti
[quote=Indriuukas,2013 12 07, 12:29]
Sveiki, mano lelytei menuo ir savaite, nuo pat gimimo baisiai neramiai miega lyg kas ja znaibytu, miegodama rangosi buna pradeda verkt, suzviegia. Manau, kad pilvukas kaltas, ar vertetu sunerimti labiau?

Pilvukas:) pamasažuokit pilvuką sukimo judesiais, laikinai pagelbės
Atsakyti