QUOTE(MarijaS @ 2014 05 29, 20:05)
Isgrauziau interneta ieskodama priezasciu tokio mazo miegojimo laiko, bet nelabai pavyksta ka surasti...
Nezinau ar pagelbesiu, bet galiu pasakyti, kad dienomis maniske irgi elgiasi labai panasiai. Labai retas atvejis, kad diena ji ismiegotu pvz. 1 arba 2 val. Dazniausiai 15 min. ar puse valandos. Siaip linksma mazyle, verkia retai, daznai sypsosi, gerai valgo, mielai bendrauja ir siaip jokiu priekaistu. Naktimis miega labai gerai. Uzmiega apie 22 val., ismiega iki 4 val., pavalgo ir vel miega iki 7 ar 8 val. ryto. Valgo tik mano pienuka. Bet siaip nesiskundziu, nes nakti miega labai gerai kaip 3 men. kudikis.
Mano nuomone ne visi kudikiai ismiega po kelias valandas dienomis. Tiesiog yra tokiu, kuriems nereikia dienomis to miego ir tiek. Mano vyresnele buvo lygiai tokia pat, ir kad ir kaip stengdavausi ja dienomis ilgiau pamigdyti, nieko neiseidavo. Todel su jaunele tiesiog atsipalaidavau ir susitaikiau su tuo. Dziaugiuosi kad puikiai miega naktimis, nes jeigu naktimis nemiegotu, tada tai butu riesta.
Nereikia sprausti visu kudikiu ir tuos pacius remus. Jie gi, kaip ir suauge zmones, yra skirtingi. Jeigu vaikas jauciasi gerai, gerai valgo, yra pakankamai ramus, tai vadinasi jam taip reikia ir toks jo ritmas, kuris gal kada nors pasikeis, o gal ne.