Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mane BERLYNAS užkariavo

bilietai parduodami lygiai po 24 val.-pries puse metu! atsiskaiciuokit ir bandykit pirkti,bet nenusivilkite,nes buna,kad sistema iseina o ir chakeriai trukdo. dirbkite visa nakti! cia -zaidimas,bet manau,kad ji tuojau uzdarys,nes slykstoka
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2013 01 29, 16:21)
Smagus pasakojimas apie mielą miestą smile.gif keista, kodėl nieks jūsų neužsuka 9arba nepasipasakoja buvę kitame Berlyno Zoo? http://www.tierpark-...e/tierpark.html jo roplių kolekcija įspūdinga, gyvūnų aptvarai didžiuliai, pataikius į dramblių maudynes tp smagu pasižiūrėti..rekomenduoju visiem apsilankyti ir čia smile.gif

Na, per tris dienas neįmanoma visko apeit smile.gif Be to, čia, SM'e, Berlyno temoje paskleista nuomonė, kad tas kitas zoosodas geresnis už Tierpark, tai turbūt visi pasiskaitę ten ir eina smile.gif

QUOTE(Sauluciux @ 2013 01 29, 17:46)
labai grazus fotoreportazas 4u.gif o dar kai suzinojau apie tokius bilietus tai isviso uzsimaniau ten buvykti drinks_cheers.gif bet skaiciau ir nesuprantu kaip tuos bilietus pagauti, ar kazkur raso, kuria butent diena jie bus pigesni ar ne?

Bilietus, kaip ir rašo IlonaLT, pradeda pardavinėt lygiai prieš pusę metų. Pvz. šiandien, sausio 30 dieną, jau galima nusipirkti liepos 30 dienai smile.gif Kadangi tų bilietų nedaug (tik 5 bilietai po 10 Lt, o po 20 Lt, pasirodo, į Berlyną nėra schmoll.gif ), tai juos labai greit ir išgraibsto biggrin.gif Todėl ir tenka budėt naktimis, kad lygiai 0.00 val. nusipirkt tuos bilietukus mirksiukas.gif Nuspręskit, kada norit važiuot, eikit į simpleexpress.eu puslapį ir sėkmės biggrin.gif 4u.gif Tą reiks daryt 2 kartus, nes atgal grįžt turbūt irgi pigiai norėsit biggrin.gif Siūlau važiuot tuo reisu, kur iš Vilniaus 14.45 išvyksta, Berlyne būsit anksti ryte ir turėsit visą pilną dieną mirksiukas.gif O atgal 21.30, vėl pilna diena gaunas thumbup.gif

QUOTE(IlonaLT @ 2013 01 29, 21:00)
bilietai parduodami lygiai po 24 val.-pries puse metu! atsiskaiciuokit ir bandykit pirkti,bet nenusivilkite,nes buna,kad sistema iseina o ir chakeriai trukdo. dirbkite visa nakti! cia -zaidimas,bet manau,kad ji tuojau  uzdarys,nes  slykstoka

Na man tai nebuvo nei sistema išėjusi, nei kas trukdė g.gif Pasisekė gal biggrin.gif Vieną kartą 0.03 val., kitą kartą 0.02 val. jau atėjo bilietai į paštą bigsmile.gif
Beje, prieš kelias minutes žiūrėjau, tai liepos 30 d. į Berlyną dar yra bilietų po 10 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi man dabar berlynas l.aktualus,tai as vis sita fotoreportaza pasiskaitau.Ir l.graziai parasyta,ir l.naudingas-galima vaziuoti ir beveik nepasiruosus!Aciu ir keliu i virsu!
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2013 01 29, 12:19)
Liepos 22 d. į Berlyną, 26 d. - atgal smile.gif Naktinėjau doh.gif Bet verta buvo biggrin.gif

Neįtikėtina, liepos 21-25 būsiu Berlyne pradėjau skaitinėti reportažus, dėliotis ka noriu pamatyti, ogi žiūriu dar ir viesbutį - pensioną tą patį užsibookinau, esu užbookinusi ir dar kelis, bet sirdis linksta prie šito dėl "dislokacijos" vietos.
Susimojuosim Berlyne smile.gif O kur šį kartą apsistojote, jeigu ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 07 11, 13:32)
Neįtikėtina, liepos 21-25 būsiu Berlyne pradėjau skaitinėti reportažus, dėliotis ka noriu pamatyti, ogi žiūriu dar ir viesbutį - pensioną tą patį užsibookinau, esu užbookinusi ir dar kelis, bet sirdis linksta prie šito dėl "dislokacijos" vietos.
Susimojuosim Berlyne smile.gif O kur šį kartą apsistojote, jeigu ne paslaptis?

thumbup.gif
Pension Kima labai fainas viešbutukas, o vieta jo tikrai labai gera thumbup.gif Jei tik kaina tenkina, apsistokit jame 4u.gif
Aš šiemet jau kitą pasirinkau. 3 naktims Kima per brangi, jokių gerų akcijų nebuvo, kiek stebėjau unsure.gif Šįkart gyvensim čia: http://www.booking.c...9e9a0ed6;dcid=1 ax.gif
Chm, paspaudus ant nuorodos man visą sąrašą viešbučių išmeta g.gif Mes gyvensim Hotel Delta am Potsdamer Platz 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 11 liepos 2013 - 13:03
QUOTE(Įdomi @ 2013 07 11, 14:01)
thumbup.gif 
Pension Kima labai fainas viešbutukas, o vieta jo tikrai labai gera thumbup.gif Jei tik kaina tenkina, apsistokit jame 4u.gif
Aš šiemet jau kitą pasirinkau. 3 naktims Kima per brangi, jokių gerų akcijų nebuvo, kiek stebėjau unsure.gif Šįkart gyvensim čia: http://www.booking.c...9e9a0ed6;dcid=1  ax.gif
Chm, paspaudus ant nuorodos man visą sąrašą viešbučių išmeta g.gif Mes gyvensim Hotel Delta am Potsdamer Platz 4u.gif

Na as tik pries pora savaičiu suzinojau kada atostogausiu doh.gif reikejo greitai viska susiorganizuoti ir nuspresti tai kainos tokios na ne pacios maziausios bilietu, o viesbutis trims naktims 117 euro, sakyciau neblogai kaip centrui.

Atsakyti
mes Berlyne buvo savaitgali. Gyvenom Pensione Hotelyje ARTA. Visai normalus kambariai, svaru ir pusryciai sotus labai. Kaina 43 Eur uz kambari su vonia ir pusryciais. Tiesa, jis arciau autobuso stoties (2km), bet labai arti 2 traukiniu stoteliu, is kur centras pasiekiamas per 7 min. Tad, kas taupo, labai rekomenduoju.
Atsakyti
[quote=Įdomi,2013 07 11, 14:01]
thumbup.gif
Aš šiemet jau kitą pasirinkau. 3 naktims Kima per brangi, jokių gerų akcijų nebuvo, kiek stebėjau unsure.gif Šįkart gyvensim čia: http://www.booking.c...9e9a0ed6;dcid=1 ax.gif
[/quote Mes gyvensime tame paciame viesbutyje. galesime susipazinti ir pabendrauti.ot tai sutapimas!siulinu-susipazinti!teks bendrauti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IlonaLT: 12 liepos 2013 - 07:42
QUOTE(Gute444 @ 2013 07 11, 22:43)
o viesbutis trims naktims 117 euro, sakyciau neblogai kaip centrui.

Mes pernai už 2 naktis dviems 110 eurų sumokėjom ax.gif Šiemet už 3 naktis 99 eurus bigsmile.gif Atsiliepimai prastesni nei Kimos, bet kaina labai gera, už tai ir ėmiau ax.gif

QUOTE(Eve-line @ 2013 07 11, 23:34)
mes Berlyne buvo savaitgali.

Pasidalinkit Berlyno temoj savo įspūdžiais mirksiukas.gif

QUOTE(IlonaLT @ 2013 07 12, 08:32)
Mes gyvensime tame paciame viesbutyje.

Deltoj gyvensit? bigsmile.gif
Atsakyti
Taip! norit ar nenorit,bet pasimatysim! mes 22 d. atvyksime ir 26 isvaziuojame. nu-teks bendrauti gal! juokas ima! sutapimas!!! skaiciau jusu atsiliepimus,rasiausi,zymejausi,o dabar ir gida po ranka turesiu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IlonaLT: 12 liepos 2013 - 08:07
QUOTE(IlonaLT @ 2013 07 12, 09:03)
Taip! norit ar nenorit,bet pasimatysim! mes 22 d. atvyksime ir 26 isvaziuojame. nu-teks bendrauti gal! juokas ima! sutapimas!!! skaiciau jusu atsiliepimus,rasiausi,zymejausi,o dabar ir gida po ranka turesiu!!!

Su Simple express jūs? Tai namo kartu važiuosim mirksiukas.gif
O bendravimo daug nesitikėkit lotuliukas.gif Mes į viešbutį tik pernakvit grįšim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2013 07 12, 09:39)
Su Simple express jūs? Tai namo kartu važiuosim mirksiukas.gif
O bendravimo daug nesitikėkit lotuliukas.gif Mes į viešbutį tik pernakvit grįšim biggrin.gif

Sveiki! noriu padekoti temos autorei! ir visiems isduosiu paslapti-ji l.maloniai viska atsako i az ir ne tik! Taip laukiu to Berlyno,kad...
Atsakyti