Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mane BERLYNAS užkariavo

QUOTE(vidiga @ 2014 03 14, 23:41)
Labai ačiū už išsamų ir šiltą pasakojimą 4u.gif

Ar buvot dar kartą Berlyne žiemos laikotarpiu?

Mes irgi susigundėm pigiais bilietais  biggrin.gif  tik kilo klausimėlis, kuris nakvynės variantas jums buvo priimtinesnis ??? mes aišku pataupantys, nes eurų prisreiks ir kitoms išlaidoms  doh.gif tai norisi išgirsti palyginimą, kaip vieta, pusryčiai  ax.gif

Ups, kaip vėlai klausimus pamačiau blush2.gif

Buvau gruodį, muges aplankiau, vyno gėriau, dešreles valgiau lotuliukas.gif Pagaliau į Reichstago kupolą papuoliau thumbup.gif Tik nuotraukų taip ir neprisiruošiau įmest blush2.gif

Man abu viešbutukai buvo labai normalūs, pusryčiai geri. Ir vieta tiek vieno, tiek kito labai atitiko mano poreikus smile.gif Kiek ten būni tuose viešbučiuose irnesakyk.gif Pirmais metais pirmasis labai tiko, nes zoologijos sodą lankėm, pirmą dieną visur pėsčiomis vaikščiojom, sutaupėm pinigų ant pravažiavimo biggrin.gif Antrais metais buvau taip maršrutą susidėliojusi, jog nei vieną dieną be važinėjimų nebūtumėm išsivertę, tai nieko tokio, jog viešbutis buvo toliau nuo stoties ax.gif
Gegužės 1 dieną vėl važiuojam, pasirinkau vėl viešbutį arčiau stoties ir zoologijos sodo, nes reikalinga bus zoosodo geležinkelio stotis, iki kurios savom kojytėm minsim, kaip ir iki autobusų stoties biggrin.gif Tokiu būdu irgi sutaupysiu vieną dieną pinigų važinėjimams po miestą ax.gif Taupuolė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 26 kovo 2014 - 12:40
QUOTE(Įdomi @ 2014 03 26, 12:31)
Ups, kaip vėlai klausimus pamačiau blush2.gif

Buvau gruodį, muges aplankiau, vyno gėriau, dešreles valgiau lotuliukas.gif Pagaliau į Reichstago kupolą papuoliau thumbup.gif Tik nuotraukų taip ir neprisiruošiau įmest blush2.gif

Man abu viešbutukai buvo labai normalūs, pusryčiai geri. Ir vieta tiek vieno, tiek kito labai atitiko mano poreikus smile.gif Kiek ten būni tuose viešbučiuose irnesakyk.gif Pirmais metais pirmasis labai tiko, nes zoologijos sodą lankėm, pirmą dieną visur pėsčiomis vaikščiojom, sutaupėm pinigų ant pravažiavimo biggrin.gif Antrais metais buvau taip maršrutą susidėliojusi, jog nei vieną dieną be važinėjimų nebūtumėm išsivertę, tai nieko tokio, jog viešbutis buvo toliau nuo stoties ax.gif
Gegužės 1 dieną vėl važiuojam, pasirinkau vėl viešbutį arčiau stoties ir zoologijos sodo, nes reikalinga bus zoosodo geležinkelio stotis, iki kurios savom kojytėm minsim, kaip ir iki autobusų stoties biggrin.gif Tokiu būdu irgi sutaupysiu vieną dieną pinigų važinėjimams po miestą ax.gif Taupuolė biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Seku Jūsų temą, 4u.gif domina visos detalės ir įspūdžiai wub.gif
Kadangi mūsų kelionė numatyta vėliau nei Jūsų ketvirtoji thumbup.gif manau vėl turėsim galimybę pasiremti Jūsų patikrtim
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2014 03 26, 20:42)
manau vėl turėsim galimybę pasiremti Jūsų patikrtim

Trumpai būsim, vieną dieną vandens parke praleisim, tai įspūdžių nebus labai daug biggrin.gif Dar kolkas ir nenusprendusi, kur eisim, ką žiūrėsim.
Turiu dar bilietus gegužės viduriui, bet nevažiuosiu schmoll.gif Nusipirkau lėktuvo bilietus į kitur, tai pataupysiu pinigus tai kelionei biggrin.gif O po to į Berlyną - spalio mėn., į šviesų festivalį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2014 04 18, 09:09)
Trumpai būsim, vieną dieną vandens parke praleisim, tai įspūdžių nebus labai daug biggrin.gif Dar kolkas ir nenusprendusi, kur eisim, ką žiūrėsim.
Turiu dar bilietus gegužės viduriui, bet nevažiuosiu schmoll.gif Nusipirkau lėktuvo bilietus į kitur, tai pataupysiu pinigus tai kelionei biggrin.gif O po to į Berlyną - spalio mėn., į šviesų festivalį wub.gif

VAU ! thumbup.gif
Nu esate šaunuoliai drinks_cheers.gif tik spėk taupyti biggrin.gif

Dabar jau supratau kas tuos pigius bilietus išperka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2013 09 17, 11:46)
Vakarieniaujame singapūrietiškame "Mirchi". Sūnus norėjo grįžti į pernykštį italų - graikų restoranėlį aštrių vištos sparnelių biggrin.gif Bet aš norėjau išbandyt kažką naujo.

Gal galėtumėt tiksliau parašyti, kur rasti jūsų išbandytą italų-graikų restoranėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2014 08 23, 22:53)
Gal galėtumėt tiksliau parašyti, kur rasti jūsų išbandytą italų-graikų restoranėlį  biggrin.gif

Jei neklystu, mes buvom Romiosini Ku Damm, Joachimstaler Strasse 15 4u.gif Pasižiūrėjau internete atsiliepimus, labai jau įvairių yra biggrin.gif Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama ax.gif Mes ir šį pavasarį buvom į jį sugrįžę, priekaištų neturiu. Bet virėjai labai jau turi pasistengti, kad man neskanu būtų, ėdri aš rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2014 08 25, 13:06)
Jei neklystu, mes buvom Romiosini Ku Damm, Joachimstaler Strasse 15 4u.gif Pasižiūrėjau internete atsiliepimus, labai jau įvairių yra biggrin.gif Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama ax.gif Mes ir šį pavasarį buvom į jį sugrįžę, priekaištų neturiu. Bet virėjai labai jau turi pasistengti, kad man neskanu būtų, ėdri aš rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Jei būsim Berlyne išbandysim, manau mūsų irgi nenuvils biggrin.gif
Atsakyti
DIDELIS dėkui už puikius pasakojimus wink.gif
Atsakyti
Dekui uz pasakojimus uz labai naudinga informacija. Vaziuojam balandzio gale, tik dviem dienom, tai norisi "isspausti" kaip galima daugiau. Planuose, viena diena Berlynui ir viena Podsdamui.
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 10 24, 20:42)
Dekui uz pasakojimus uz labai naudinga informacija. Vaziuojam balandzio gale, tik dviem dienom, tai norisi "isspausti" kaip galima daugiau. Planuose, viena diena Berlynui ir viena Podsdamui.

Kadangi miestam skirsit tik po 1 dieną, labai gerai suplanuokit maršrutą, kad viskas būtų pakeliui 4u.gif Nes pamatyti yra ką, o laikas taip greitai didmiestyje ištirpsta doh.gif
Atsakyti

Nors Berlynas ypatingai manęs nesužavėjo, kelios dienoms nuvykti ir kiekvienam susidaryti savo įspūdį yra verta. Juk kiek žmonių, tiek nuomonių. Kam patinka naktinis gyvenimas, vakarėliai, parodos, muziejai, kalėdinės mugės žiemą, parduotuvės, tiems Berlynas patiks. Be to, rekomenduoju nemokamus turus, ypač alternatyviuosius, rengiamus mažesnių organizatorių. Su jais išklysit iš pagrindinių maršrutų ir pamatysit naujų Berlyno spalvų. Daugiau įspūdžių čia https://daivosklajon...intas-berlynas/

Atsakyti