QUOTE(vidiga @ 2014 03 14, 23:41)
Labai ačiū už išsamų ir šiltą pasakojimą
Ar buvot dar kartą Berlyne žiemos laikotarpiu?
Mes irgi susigundėm pigiais bilietais tik kilo klausimėlis, kuris nakvynės variantas jums buvo priimtinesnis ??? mes aišku pataupantys, nes eurų prisreiks ir kitoms išlaidoms tai norisi išgirsti palyginimą, kaip vieta, pusryčiai
Ar buvot dar kartą Berlyne žiemos laikotarpiu?
Mes irgi susigundėm pigiais bilietais tik kilo klausimėlis, kuris nakvynės variantas jums buvo priimtinesnis ??? mes aišku pataupantys, nes eurų prisreiks ir kitoms išlaidoms tai norisi išgirsti palyginimą, kaip vieta, pusryčiai
Ups, kaip vėlai klausimus pamačiau
Buvau gruodį, muges aplankiau, vyno gėriau, dešreles valgiau Pagaliau į Reichstago kupolą papuoliau Tik nuotraukų taip ir neprisiruošiau įmest
Man abu viešbutukai buvo labai normalūs, pusryčiai geri. Ir vieta tiek vieno, tiek kito labai atitiko mano poreikus Kiek ten būni tuose viešbučiuose Pirmais metais pirmasis labai tiko, nes zoologijos sodą lankėm, pirmą dieną visur pėsčiomis vaikščiojom, sutaupėm pinigų ant pravažiavimo Antrais metais buvau taip maršrutą susidėliojusi, jog nei vieną dieną be važinėjimų nebūtumėm išsivertę, tai nieko tokio, jog viešbutis buvo toliau nuo stoties
Gegužės 1 dieną vėl važiuojam, pasirinkau vėl viešbutį arčiau stoties ir zoologijos sodo, nes reikalinga bus zoosodo geležinkelio stotis, iki kurios savom kojytėm minsim, kaip ir iki autobusų stoties Tokiu būdu irgi sutaupysiu vieną dieną pinigų važinėjimams po miestą Taupuolė