Aha, pagulinėjot atsakančiai
Bet tai man vis tas maistas iš galvos neišeina. O tai buvo sunku paprašyt supakuot ir atvežt paragaut? AAA?????
Kiek daug aplanket per toki trumpa laika Nuostabi kelione ir grazus fotoreportazas. "Antrasis" Berlynas man daug labiau patiko
Noriu į parką ir restoraną
QUOTE(linole @ 2013 09 19, 17:58)
Ačiū už pasakojimą.
QUOTE(Aruna @ 2013 09 19, 19:02)
Aha, pagulinėjot atsakančiai
Bet tai man vis tas maistas iš galvos neišeina. O tai buvo sunku paprašyt supakuot ir atvežt paragaut? AAA?????
O tai ką- atostogos gi
Nepagalvojau, kad jums galiu parvežt Kitą kartą pagalvosiu
QUOTE(Cobre @ 2013 09 19, 19:27)
"Antrasis" Berlynas man daug labiau patiko
O man abu Tikiuosi, kad teks ir dar kitokių Berlynų pamatyt
QUOTE(groovy @ 2013 09 19, 23:32)
Noriu į parką ir restoraną
Ir aš
QUOTE(jsgute @ 2013 09 20, 08:32)
Gražus Tavo Berlynas.
Dėkui
Kokie puikūs reportažai Pati renkuosi informacijos, mes vyksim gruodį Mane labia traukia kalėdinis miestas ir mugės...
Girdėjau, kad kažkur šalia berlyno yra pigios firminės parduotuvės, gal esate girdėję kur?
Girdėjau, kad kažkur šalia berlyno yra pigios firminės parduotuvės, gal esate girdėję kur?
QUOTE(Piktukė @ 2013 10 08, 22:45)
Deja, nieko nežinau Nelieka laiko mums parduotuvėms
Gruodį ir aš važiuosiu Labai rūpi kalėdines muges aplankyt Tiesa, tik vieną dieną mieste būsiu, bet laukiu kelionės taip, lyg visam mėnesiui važiuočiau
Isvaziuojame siandien vakare . Si tema buvo labai naudinga planuojantis ir deliojantis
QUOTE(sviliukas @ 2013 10 09, 14:15)
Si tema buvo labai naudinga planuojantis ir deliojantis
Malonu Geros kelionės ir gerų įspūdžių
Labai ačiū už išsamų ir šiltą pasakojimą
Ar buvot dar kartą Berlyne žiemos laikotarpiu?
Mes irgi susigundėm pigiais bilietais tik kilo klausimėlis, kuris nakvynės variantas jums buvo priimtinesnis ??? mes aišku pataupantys, nes eurų prisreiks ir kitoms išlaidoms tai norisi išgirsti palyginimą, kaip vieta, pusryčiai
Ar buvot dar kartą Berlyne žiemos laikotarpiu?
Mes irgi susigundėm pigiais bilietais tik kilo klausimėlis, kuris nakvynės variantas jums buvo priimtinesnis ??? mes aišku pataupantys, nes eurų prisreiks ir kitoms išlaidoms tai norisi išgirsti palyginimą, kaip vieta, pusryčiai