Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mane BERLYNAS užkariavo

Aha, pagulinėjot atsakančiai lotuliukas.gif
Bet tai man vis tas maistas iš galvos neišeina. O tai buvo sunku paprašyt supakuot ir atvežt paragaut? AAA????? biggrin.gif
Atsakyti
Kiek daug aplanket per toki trumpa laika bigsmile.gif Nuostabi kelione ir grazus fotoreportazas. "Antrasis" Berlynas man daug labiau patiko wub.gif
Atsakyti
Noriu į parką ir restoraną unsure.gif
Atsakyti
Gražus Tavo Berlynas. Gal net ir mane užkariautų ax.gif Reiks pasidėti į savo norų lentynėlę smile.gif
Buvau šiame mieste labai trumpai, vos kelias valandas, bet Reichstago kupolas įspūdį paliko. O dabar jau tikrai norėčiau į Potsdamą.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 09 19, 17:58)
Ačiū už pasakojimą.  4u.gif   

4u.gif

QUOTE(Aruna @ 2013 09 19, 19:02)
Aha, pagulinėjot atsakančiai  lotuliukas.gif
Bet tai man vis tas maistas iš galvos neišeina. O tai buvo sunku paprašyt supakuot ir atvežt paragaut? AAA?????  biggrin.gif

O tai ką- atostogos gi biggrin.gif
Nepagalvojau, kad jums galiu parvežt doh.gif Kitą kartą pagalvosiu lotuliukas.gif

QUOTE(Cobre @ 2013 09 19, 19:27)
"Antrasis" Berlynas man daug labiau patiko  wub.gif

O man abu wub.gif Tikiuosi, kad teks ir dar kitokių Berlynų pamatyt biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2013 09 19, 23:32)
Noriu į parką ir restoraną unsure.gif

Ir aš bigsmile.gif

QUOTE(jsgute @ 2013 09 20, 08:32)
Gražus Tavo Berlynas.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Kokie puikūs reportažai bigsmile.gif Pati renkuosi informacijos, mes vyksim gruodį bigsmile.gif Mane labia traukia kalėdinis miestas ir mugės...
Girdėjau, kad kažkur šalia berlyno yra pigios firminės parduotuvės, gal esate girdėję kur?
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2013 10 08, 22:45)
Girdėjau, kad kažkur šalia berlyno yra pigios firminės parduotuvės, gal esate girdėję kur?

Deja, nieko nežinau schmoll.gif 4u.gif Nelieka laiko mums parduotuvėms biggrin.gif
Gruodį ir aš važiuosiu thumbup.gif Labai rūpi kalėdines muges aplankyt wub.gif Tiesa, tik vieną dieną mieste būsiu, bet laukiu kelionės taip, lyg visam mėnesiui važiuočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Isvaziuojame siandien vakare wub.gif wub.gif . Si tema buvo labai naudinga planuojantis ir deliojantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2013 10 09, 14:15)
Si tema buvo labai naudinga planuojantis ir deliojantis  4u.gif

Malonu 4u.gif Geros kelionės ir gerų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Sveika!!! nesinori kartotis,bet l.didelis buckis uz si ,ir visus kitus-rasinelius! Man l.apmaudu,kad mes prasilenkeme,bet-pamaciau Berlyno naktini gyvenima-super!!! Tikiuosi kita vasara susimatysime!!! TIKRAI!!! TIKRAI!!! TIKRAI!!! Nu jau kaip bus-taip!smulkiau parasysiu i az . ILONA
Atsakyti
Visus,visus su sv.Kaledom! Laukiame tesinio!!!
Papildyta:
Temos autore kvieciu i svecius!rimtai!
Atsakyti
Labai ačiū už išsamų ir šiltą pasakojimą 4u.gif

Ar buvot dar kartą Berlyne žiemos laikotarpiu?

Mes irgi susigundėm pigiais bilietais biggrin.gif tik kilo klausimėlis, kuris nakvynės variantas jums buvo priimtinesnis ??? mes aišku pataupantys, nes eurų prisreiks ir kitoms išlaidoms doh.gif tai norisi išgirsti palyginimą, kaip vieta, pusryčiai ax.gif
Atsakyti