QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 06, 13:46)
Konkretumas praverstu, o tai daznai daug burbama del fono, tai gal akcentuot ta fona 1 puslapy, taip bus visoms geriau, maziau temoj burbejimo.
Aš nenorėčiau sutikt , kad būtų į pirmą psl. dedama nuoroda, kad ND atliekami baltame fone(naudojant vatmno lapą). Tarkim mane pačią mažiausiai žavi tokie nd. Taip jie tvarkingi, juos daug parasčiau atlikti, nei lyginant paklodes ar valant langus, tačiau juose nebereikia ieškoti. Aš vistik už paieškas. Tikrai buvo merginų kurios puikiai susitvarkė. Tad gal palikim kaip yra.
Jei gerai pamenu tas sterilus fonas atsirado tuomet kai naujokės ėmė skųstis, kad darant ND ir taip sunku sužiūrėti fokusą ir t.t. Tai tokiu būdu radom nebrangiai kainuojantį palengvinimą. Aš visgi už segtukus( medinius) pagriuvusios šiltos trobos fone, mat jį galas , lai būna langai nevalyti, tik, kad juose šviesa degtų
QUOTE(kristalines @ 2013 01 06, 14:27)
Tuomet drąsiau, junkis, pristatyk ND (ne
tep lept, o pagalvok, pasirink tinkamus objektus, ir padaryk
)
čia buvo juokelis
Ne joks čia ne juokelis, nusivalius langus šviesos padaugėja
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 14:57)
Zodziu,dabsr man suprasti,kad mano nd blogi vel,neestetiski,netinka. Nes niekas nieko neparaso.
Na sutik, nedžiugina mūsų senų akių Tavo ND, nedžiugina. Sunku net pasakyt kodėl, na tiesiog jie tokie, na ne kokie. Pabandyk palikti tik tris dėžutes, degtukai kaip suprantu? Praverk jas, pastaytk stačias, sulauk šviesesnio meto ir be didelių pretenzijų tiesiog nuftografuok.