Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sbo @ 2013 01 06, 14:33)
Pasikartosiu su klausimu, gal nepastebejot, nes sedziu ir laukiu, dayt ND ar laukt sviesesnes dienos biggrin.gif

as iki 15 val tavo vietoj daryciau biggrin.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 06, 14:34)
*nu bet va pastangos kokios  thumbup.gif vietoj to kad sakytu neturiu statyvo, šaunuolė, tokios man patinka smile.gif

**aš nesu tokia griešta dėl M, gal dėl to kad pati jį naudoju tik sudėtingose sąlygose. Visų namš darbas yra supratsi kaip vienas su kitu sąveikauja, svarbu supratsi techninius dalykus, o estetika arba įgimta arba išlavinama

* dekui 4u.gif
**ooo.. pasirodo galima ir ne ant M fotografuot.. g.gif
tai 3 ir 4 ND bus galima ir ant A atlikt..? g.gif

p.s. jei dar kas uzskaitytu mano ND, tai pradeciau galvot, ka kitam ND nufotografuot.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 06 sausio 2013 - 14:39
vienintele aciu, tada einu sukelt 2 nd. Nes kas su kuo valgoma zinau ( nu turbut kad zinau smile.gif ).
Atsakyti
o kur būtų galima rasti pamokų kaip atlikti ND ?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 06, 13:36)
Ačiū labai už pastabas  4u.gif

Stengiausi fokusuoti į vidurį drugelio 4u.gif
Man nelabai estetiška, matau klaidas, bet cia geriausia, kas šiandien pavyko  blush2.gif Tikrai stengsiuos labiau, ieškosiu kitų objektų ND atlikimui...
Tiesą pasakius, būtent dėl tokios kritikos ir dėjau savo netobulas foto - kad būtų pastabos, gairės mokytis, tobulėti  ax.gif Labai ačiū, sayonara  4u.gif
Štai šito net nesitikėjau, bet kaip nudžiugau  thumbup.gif Pastbas visas perskaitau, tobulinsiu savo pirmą ND...
Dar kartą  aciuks.gif Ir prašau nenuleisti rankų, tokia kritika tik paskata tvarkingiau atlikti ND, suprasti, kur klaidos   smartass.gif

Su fokusu visjas tvarkoje pas Tave. Tik aplinką sužiūrėk. Gali paimti tris knygas, jos tikrai tiks smile.gif Na ir fono neapkrauk, paieškok neutralesnio.

QUOTE(Tommika @ 2013 01 06, 14:37)
p.s. jei dar kas uzskaitytu mano ND, tai pradeciau galvot, ka kitam ND nufotografuot..  blush2.gif

Aš užskaitau. Čia be juokelių. Visai patrauklūs ND.
Papildyta:
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 14:39)

Kad nėra tokių pamokų.
pamėgink tiesiog įsiskaityti ir daryti, jei kils klausimų klausk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 06 sausio 2013 - 14:49
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 06, 14:48)
Aš užskaitau. Čia be juokelių. Visai patrauklūs ND.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 06, 15:10)
o jei rimčiau, aš patarčiau pradėti nuo fotiko instrukcijos, straipsnių apie iso, išlaikyma, diafragma, jų tarpusavio "ryšį" ir pnš., ir praktiškai išsiaiškinti kaip tai veikia.

Ir tokia info 1-am puslapy praverstu, ivesti aiskumo ka mokant galim jungtis, patikslint kokia ta pradzia issiaiskint paciom, nes vel ir vel bus tas pats sirsalynas. As cia tik del busimu naujokiu rasau, kad jos nebutu pesiojamos kaip as kadaise, nes yra tikrai jautriu zmoniu manau.

QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 15:31)
dėkui bet dar nedrįstu  rolleyes.gif  pramoksiu daugiau ir čia užsuksiu su darbeliais, nes jau ne vieni ir ne keli metai kaip čia pas jus užsuku smile.gif))

Per kelis metus neismokai tiek, kad atlikti namu darbus?
O ka ismokai per kelis metus tada?

QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 15:35)
4u.gif noriu jungtis pirmi nd  biggrin.gif

Man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 14:35)
4u.gif noriu jungtis pirmi nd  biggrin.gif

Mintis visai gera. Mano akims trūksta šviesumo. Na ir aš su savo skoniu imčiau medinius segtukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 06, 14:09)
Taigi turi smile.gif Pati ką tik pasakei smile.gif Vienas, pavyzdžiui, SF - pagrindinis, SD - backupams ir t. t.

Na, aš apie dvi SD kalbėjau.. biggrin.gif kai sako,kad nesideda dvi kortos... Nznau kaip su 700tiniu,kad CF nesisdeda, reik eit pažiūrėt.. ax.gif

Tommika , tikrai pavyzdinga mokinė.. thumbup.gif Ir daug naujų besimokančių.... Kas nori ir padaro kaip turi būt, estetiškai gražiai ir šiaip pagal visas ND taisykles, kiek kart rašytas, matosi kad skaito temą domisi.. thumbup.gif
Atsakyti
Zodziu,dabsr man suprasti,kad mano nd blogi vel,neestetiski,netinka. Nes niekas nieko neparaso.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 06, 12:51)
Man patiko  smile.gif

4u.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 06, 12:51)
Mintis visai gera. Mano akims trūksta šviesumo. Na ir aš su savo skoniu imčiau medinius segtukus biggrin.gif

neturiu mediniu,labai greit surudyja doh.gif del sviesumo gal ir reikejo biski iso uzdet o, bet, taciau kadangi visada sudeginu foto, o jus baisiai priekabios, pabijojau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 12:39)

Fotoaparato instrukcijoj viskas parasyta, tereikia skaityti, bandyti ir ziuret rezultatus 4u.gif

Atsakyti
Sunkiai man siandien sekasi su ND ir kurybiskumu, turbut reikes bandyt kita diena rolleyes.gif

Nufotkinau, bet pati nesu patenkinta.
Atsakyti