Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 01 08, 13:29)
naujokes pakrikštija biggrin.gif

tik nesakyk kaip, poto bijos ateiti hihihi.gif topsecret.gif

Ir žiū vis dar yra kas pazirzia g.gif nusibodot biggrin.gif prašome liautis pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 08, 14:45)

Ir žiū vis dar yra kas pazirzia g.gif  nusibodot biggrin.gif prašome liautis pioneer.gif

Nu, jau pradejau mastyti, kas cia ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 08, 13:45)

Ir žiū vis dar yra kas pazirzia g.gif  nusibodot biggrin.gif prašome liautis pioneer.gif

Matai, aš dar pati nebuvusi biggrin.gif Tad ko čia bijoti wink.gif
Atsakyti
Labadienis, Kutosai liuks 1nd. Saunuole, sviesu, fokusas aiskus, niekas neciuozia.
Aciu Sayonarai , uz imesta nuoroda apie maisto fotografavima (ligu jin imete) smile.gif pravers manau man, megstu savo patiekalus kartais fotkinti, bet pasirodo kiek klaidu dariau doh.gif stengsiuos daugiau ju nedaryti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 08, 13:50)
Matai, aš dar pati nebuvusi biggrin.gif Tad ko čia bijoti wink.gif

Ir aš nebuvus, tik juokauju smile.gif Reikia paerzinti biškį, kad neatsipalaiduotų naujokės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 08, 15:00)
Ir aš nebuvus, tik juokauju smile.gif Reikia paerzinti biškį, kad neatsipalaiduotų naujokės biggrin.gif

aš temoj jau du metus, bet susitikime dar nė vienam nebuvau rolleyes.gif Tai kuo toliau, tuo baisiau daros pasiryžt biggrin.gif
Tiesa, kai kuriomis merginomis kursuose buvom susitikę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 08 sausio 2013 - 14:07
QUOTE(mamagute @ 2013 01 08, 14:07)
aš temoj jau du metus, bet susitikime dar nė vienam nebuvau rolleyes.gif Tai kuo toliau, tuo baisiau daros pasiryžt biggrin.gif
Tiesa, kai kuriomis merginomis kursuose buvom susitikę smile.gif

aš tai norėčiau žiauriai į meet'ą pas vilniovskas... bet tolokai. O dar kai nevairuoju doh.gif
Atsakyti
Valioooo!!! savo pirmąjį actioną susikūriau!!! negaliu patikėti, kokia aš gudri biggrin.gif
Atsakyti
anyway ...
daiktai tokio atstumu kokiu telpa, fotikas stovėjo ant lygaus pagrindo, bet juknepasiginčysi,kad dėl to horizontui čiuot "sunku".
esiu pirmiau išmoksiu atskirus lapus sustatyti taip,kad "siūlių nesimatytų"
smile.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 08, 14:19)
Kam apsikrauni tiek daiktais, reikejo vien apelsinus imt ir tiek.

tam, kad būtų pridengti, bo prisijungs ... ir pasakys, kad jie negražūs. Lyg nuo manęs tai priklausytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 08 sausio 2013 - 14:29
Darykit tarpelius tarp nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Saujora cia 1nd? nelabai iziuriu skirtumus is tikro. Kam apsikrauni tiek daiktais, reikejo vien apelsinus imt ir tiek.
Atsakyti
Saujora, kelintas čia ND? mums spėlioti? biggrin.gif neužskaitau, nes nesimato ryškaus skirtumo. Atitrauk daiktus toliau vieną nuo kito ir nuo vertikalaus lapo. Estetikos irgi trūksta - horizontas čiuožia, pirmoj foto matosi tarpelis tarp lapų rolleyes.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti