QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 22:19)
As vel apie ta pati. Siaip galvojau nutylet, bet va negaliu
Yvette, gerai, kad ne pirma pakomentavai foto, butu visos is paskos neradusios ten nieko skanaus.
Man atrodo, kad vertinancioms foto reiketu ziuret i uzduoti, ar pasiektas tikslas ar ne, ka norejote tame ND kad ismoktume... O ta estetika - vienai tinka, kitai nebe.
teisingai, Tu vėl apie tą patį
o man atrodo, kad temoje yra senokai nusistovėjusi tvarka, kurios reikia laikytis, o ne skirti TIEK energijos įrodinėjant, kad nereikia padaryti geriau, jei galima padaryti lengviau, paprasčiau, prasčiau. nu kas per..
QUOTE(Yvette @ 2013 01 07, 22:31)
Tad nekreipkit dėmesio į rašliavas. t.y. būtinai kreipkit dėmesį.
QUOTE(Afrė @ 2013 01 07, 22:53)
Say, o kitą savaitę kada Tau tiktų meetas? O kaip kitoms Vilnietėms dėl laiko ir datos?
tinka I-IV po darbų nuo kokios 16,30-17,00 val. centre
Vilniaus
p.s. prisiderinsiu prie kitų, jei ne darbo valandomis. nors galim ir pietums susitikti, jei centras visoms tinka. bet geriau po darbų
dėl foto su dešromis. noriu atkreipti dėmesį, kad tas blogas - ne fotografijos, o maisto blogas, tad ten skiriamas dėmesys ne tik nuotraukoms, bet ir maisto gamybos eigai. bet ir fotografuoti tas žmogus tikrai sugeba, ir puikiai. ne vienai iki jo pasitempti reikėtų. todėl reikėjo gal dėti ne žalių dešrų foto, o iškepusių
tada matosi ir dešros gražumas, ir visa kita. Aš pati pagal šitą receptą gaminau, taip kad blin
skanu buvo juodai
tuoj įsižeisiu, jei dar kas pasakys, kad negražu
MissK, jomajo, neatrenku saldainių
man su galva visai furykšt? primink, būk žmogus
nes žvengiu prie kompo, ištrinta atmintis