Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 23:54)
Nu bet gi jega!!! Namudine studija!

O ji ten taip ir lieka kambary stovet, ar kaskart is naujo stataisi? Ir kas per medziaga? Mano uzuolaidos juodos, ale fonui nu nesueina kotais...

Ta juoda medžiaga - agrotekstilė smile.gif Ji šiaip jau murzinokai apsišviečia, mėgsta raukšlėtis, vienas sluoksnis kiek persišviečia, bet... mano pradžiai tai puikiau, nei puiku, nes ji yra lengva, didelis gabalas, pritvirtinau prie sienos lipnia juostele, kai nereikia - susuku į ritinį ir vėl ta pačia juostele priklijuoju prie medžiagos viršaus ant sienos.
Taigi savaitėlę jau kabo toks ritinukas palubėje, bet jis visai netrukdo biggrin.gif Tik va, tas "senbernaras", tai jau užima vietos biggrin.gif Ir labai reikia saugoti, kad vaikai jo nenuverstų ar šiaip neimtų nagrinėti ir kitaip smulkiai "analizuoti" biggrin.gif Tai stovi apdengtas apklotėliu svetainės kamputy biggrin.gif

O šiaip jau gerai smile.gif Kai dar išmoksiu suvaldyt fotoaparatą, šviesą ir visa kita biggrin.gif (oi, kaip toli), tai tada bus tikrai gerai...
Atsakyti
Miss K, pilka labai. jb daryt nemoku pati 4u.gif Tavo nickas kada nors buvo kitas? ar visada sitas? g.gif
Atsakyti
[quote=ich,2013 01 07, 20:43]
Atrodo regejimu nesiskundziu, bet nieko neimatau 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
ar per mazas nuotraukas ikeliau ar kitus daiktus pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 07, 23:13)

man labai kliuna netiesus horizontas.. vienoj foto i viena puse, kitoj i kita..
patarimas: pasidek fotoaparata stabiliai (ant stalo, knygos ar dar ko nors) ir tada fotkink.. turetu geriau gautis wink.gif
Atsakyti
[quote=fiesta1,2013 01 07, 23:13]
[quote=ich,2013 01 07, 20:43]
[/quote]

Jei nesunku, perdaryk su kitais daiktais 4u.gif
Atsakyti
Nu as erzelio nekeliu, sedziu sau rami ir mastau apie paskutini nd kaip ji atlikti idomiai ir graziai. Va patiko mintis su puodeliais, bet cia labaiu tiktu baltas baltame, nors ziuriu neber jo prie nd kaip ir lasiuku, o gaila, geras budas pasinervinti ir ismokti smile.gif bet del saves pasidarysiu siuos du butinai, o jei gausis gerai ikelsiu ir jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 23:07)
Nu va, pabaltinau jb. Kaip dabar?

Oj, ne per daug 4u.gif Nežinau kaip verti, pabandyk vieną layer'į vien tik šviesint, kitą tamsint. Hm...
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 01 07, 23:10)
Miss K, pilka labai. jb daryt nemoku pati 4u.gif Tavo nickas kada nors buvo kitas? ar visada sitas? g.gif

Miss K, atpažįstu iš šuniuko 4u.gif lotuliukas.gif Kitas buvo...
Atsakyti
Fiesta, pasirink didesnius objektus, nes to paskutinio vel neimatau smile.gif ir viskas ciuozia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 07, 22:54)
Man tai įdomu, kiek iš tų naujokių čia pasiliks g.gif visos tokius erzelius kelia, o kai reiks kokia viena-dvi liks ir psio.. kaip visada..

Man tai idomu, kiek is tu naujokiu WB namu darba iveiks. Bo anas baisiai nuobodus ir bjauriai sunkus. Pirmi trys zymiai idomesni biggrin.gif

QUOTE(ich @ 2013 01 07, 23:10)

Ir vis tiek pilka?

Buvo kitas. zalia arbata buvau.
Atsakyti
Man labiau nei lasinukai uzkliuvo agurkai, gal todel, kad tokiu lasiaku nevalgau, o agurkus dievinu smile.gif

Miss K - nekazkas su tuo j/b g.gif

voveraite-koki aparata pasidovanojai? Kaip smagu, lauksim daugiau nuotrauku thumbup.gif

Noriu ryt i lauka islisti, ka tokiu oru fotografuoti g.gif Gal netycia saule bus... Aisku nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 08, 00:30)
voveraite-koki aparata pasidovanojai? Kaip smagu, lauksim daugiau nuotrauku thumbup.gif

Nutarėm, kad baisiai brangaus nereikia, tai Nikon D5100 pasirinkom, kol kas su18-105 objektyvu, o paskui ir šviesus portretinukas yra pažadėtas... Bet kol kas džiaugiuosi ir tuo smile.gif Skirtumą po savo lumixo pajutau iškart... Žmonės nebe tokie plokšti atrodo biggrin.gif ir kambary vakare galima jau nesusiliejusį ir ne dėmėtą vaiką nufotografuoti biggrin.gif Džiaugsmas, nu bigsmile.gif

O tų nuotraukų, manau, bus. Tik reikia pereiti techninių eksperimentų stadiją... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 07, 23:29)

Ačiū smile.gif O čia pabandžiau pažaist pagal tavo mesteltą mintį:

Nu super... viskas pakrypsta i labai jau meniska puse! Sveikinu su ieskojimais ir naujais atradimais... 4u.gif
P.S. Pirmojoje nuotrakoje siuliau nuklonuoti kojas, nes nuotraukoje isivaizdavau tik gitara ir rankas smile.gif
Atsakyti