QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 23:54)
Nu bet gi jega!!! Namudine studija!
O ji ten taip ir lieka kambary stovet, ar kaskart is naujo stataisi? Ir kas per medziaga? Mano uzuolaidos juodos, ale fonui nu nesueina kotais...
O ji ten taip ir lieka kambary stovet, ar kaskart is naujo stataisi? Ir kas per medziaga? Mano uzuolaidos juodos, ale fonui nu nesueina kotais...
Ta juoda medžiaga - agrotekstilė Ji šiaip jau murzinokai apsišviečia, mėgsta raukšlėtis, vienas sluoksnis kiek persišviečia, bet... mano pradžiai tai puikiau, nei puiku, nes ji yra lengva, didelis gabalas, pritvirtinau prie sienos lipnia juostele, kai nereikia - susuku į ritinį ir vėl ta pačia juostele priklijuoju prie medžiagos viršaus ant sienos.
Taigi savaitėlę jau kabo toks ritinukas palubėje, bet jis visai netrukdo Tik va, tas "senbernaras", tai jau užima vietos Ir labai reikia saugoti, kad vaikai jo nenuverstų ar šiaip neimtų nagrinėti ir kitaip smulkiai "analizuoti" Tai stovi apdengtas apklotėliu svetainės kamputy
O šiaip jau gerai Kai dar išmoksiu suvaldyt fotoaparatą, šviesą ir visa kita (oi, kaip toli), tai tada bus tikrai gerai...