QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 07, 22:29)
Šitą foto dariau namie
Bet dabar turiu švieeeesooos
Dabar aš gudri, ant sienos medžiaga, iš šono langas, lubinė lempa, iš kitos pusės vėl kokia lempelė nukreipta į "bliūdą" ir kaip pagrindinė šviesa - senas diskotekų prožektorius, didumo sulig senbernaru, kurio šviesą sklaidau kepimo popierium
Ala mano "softboksas"Bet čia toookie juokingi mano bandymai dar... Bet tiesiog akys atsiveria, kai pamatai, KĄ daro ŠVIESA. Ir taaaip smagu žaisti... Nerealiai...
O, koks ilgas komentaras
Nu bet gi jega!!! Namudine studija!
O ji ten taip ir lieka kambary stovet, ar kaskart is naujo stataisi? Ir kas per medziaga? Mano uzuolaidos juodos, ale fonui nu nesueina kotais...
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 07, 22:29)
Miss K
paskutine faina
, tik man spalvos nelabai, čiut šiltesnių tonų bent jau vaikučio odelei norėtusi
P.S aš dingstu iš čia, kuriam laikui tiek psl tą patį per tą patį skaityt
gryšiu kai kai ką parodyt turėsiu, beje jau atkeliavo viena nuotrauka koliažų žaidimui tai kas turit irgi nelaukit paskutines dienos drsiai siunčiat, labos
Pala dar nedink! Paaiskink man kaip tuos siltesnius tonus islauzt? Temperatura link geltonos stumt? Ar ku daryt?
QUOTE(ich @ 2013 01 07, 22:27)
Pirmoj man erdves truksta, jb ryskiai per pilkas
ok, per pilkas. o kaip ji ne per pilka padaryt? As bandziau ji per highlights curve atpilkint, ale suds gaunas...
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 22:28)
galima man?
pirmoj foto vaika atsukciau i sviesa, nes man dabar akys nevienodos.
JB tai pilka/balta
o trecioj man suniukas graziau atrodo uz vaikiuka
vien del sviesos.
idomu kaip masto "Senosios"
Galima. Visiems galima.
Matai, kai atsuku vaika i sviesa, as stoju tarp sviesos ir vaiko, ir tada sviesos visai nebelieka. Nu ir taip jos sia lietinga diena salia nevalyto lango ne per daugiausiai. Todel zaidziu su sonine sviesa ir reflektoriais...
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 07, 22:34)
nu prikalbejot ui kiek daug, net nepamenu visko.
Miss k man pirma foto patinka, paprasta tokia, bet man patinka. Opaskutine man tokia bauginanti, gal kad suo taip arti vaiko? Vaikas issigandes man rodos.
Sunku su leliukais, as saviski kartais bandau kaip nors idomiau , ale nieko doro nesigauna
Gal kas norit is pajurieciu mano vaiko pasizaidimui? Galiu paskolinti
Ir didziaja galiu paskolint
raudonplauke garbane
Pavargo jau tas vaikas ant galo, pradzioj linksmas sypsojosi, kol as fokusa gaudziau ir fona tvarkiau ir is visu jegu bandziau necentruot.
Nu rimtai sunku su leliais. Anie, kaip ir geles, jau is visu imanomu kampu ir visuose imanomuose vaidmenyse nufotografuoti. Neina rato israst antra karta.
QUOTE(ich @ 2013 01 07, 22:37)
foto yra horizontali, man noretusi vaikiuko is toliau, man truksta erdves is sonu
Sakai
Nu lyg ir pakrascius palikau siokius tokius.