QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 18:25)
Foto labai patinka! Tiek kompoziciškai, tiek idėja- galvos pametimas, judesys toks teatrališkas, liuks. Nors garsas mano galvoj nesugrojo, bet gal tik man čia taip (sėdžiu absoliučioj tyloj)
QUOTE(ich @ 2013 01 07, 18:25)
Idomiai kaip, man patiko sviesa, ideja
man galvos netruksta, kaip tik be jos idomiau
Kad ir kaip nemegstu juodo fono, cia jis tinka
Ačiū už komentarus, merginos
Gera, kai atkreipia dėmesį.
QUOTE(Suprem @ 2013 01 07, 20:34)
voveraite-neblogai
Noresiu per kompa paziureti atidziau
Sveika sugrizusi
Ačiū
Niekur nebuvau pradingus, tik Kalėdoms gavau dovanų fotoaparačiuką ir galvojau, ar tik nereiks man ND iš naujo daryt
Ir prisijungt prie šio žavaus, gražaus ir žalio jaunimėlio
Bet žiū, kažkaip pirštai gana greitai apsiprato su nauju valdymu ir jau jau, mažais žingsneliais, progresuoju
4 Užtai ir veikt turiu ką keletą savaičių, tad čia tyliai paskaitau, namie pasibandau...
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 07, 18:22)
Va kaip nuotaikingai ir idomiai... tik nzn kaip vertinti nuotrauka be galvos...na, bet jei tu taip jautiesi, tuomet nuotrauka tikrai tai atspindi
P.S. pasizaidimui pabandyciau nuklonoti ir kojas.
Ačiū
O čia pabandžiau pažaist pagal tavo mesteltą mintį:
Tikrai įdomiai išeina
Reikės nepamesti šitos minties vėlesniuose mano ieškojimuose.
QUOTE(Edeva @ 2013 01 07, 20:22)
Au tyrinejau zmogus be galvos,nu garsas tai ten jaucias
ale kur galv dingo stai kur klausimas
O va dabar, matai, ir kojos prapuolė
Bet smagu, kad foto tau "groja"
QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 23:09)
Klausyk, isduok man biski paslapti... Sita foto namie ar studijoj gaminta, m?
ei, cia su muiline sitaip? Nugi palyginus su drugeliu ir namu - tai suoliuoji trimyliais batais. Taip ir toliau!
Šitą foto dariau namie
Bet dabar turiu švieeeesooos
Dabar aš gudri, ant sienos medžiaga, iš šono langas, lubinė lempa, iš kitos pusės vėl kokia lempelė nukreipta į "bliūdą" ir kaip pagrindinė šviesa - senas diskotekų prožektorius, didumo sulig senbernaru, kurio šviesą sklaidau kepimo popierium
Ala mano "softboksas"Bet čia toookie juokingi mano bandymai dar... Bet tiesiog akys atsiveria, kai pamatai, KĄ daro ŠVIESA. Ir taaaip smagu žaisti... Nerealiai...
O, koks ilgas komentaras