Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 21:54)
Nu gi va - tokiai nuotraukai vatmano is senuku nebeuztenka.

O mūsų "senukuose" nėra tokių lapų. Max, ką gali rast, A3 blanknotai langeliais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 07, 21:52)
Todel, kad kai buvo sukurtas tas albumas buvo visos naujokes, mokemes pacios is saves, nebuvo kam kritikuot, dziaukites, kad dabar yra pazengusiu, kurios gali pakritikuot 4u.gif

Dziaugiames Ich, dziaugiames biggrin.gif
Papildyta:
jums cia skaniai tos desros atrodo? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2013 01 07, 21:58)
O mūsų "senukuose" nėra tokių lapų. Max, ką gali rast, A3 blanknotai langeliais laugh.gif

as pirkau A1 formato office1.. apie 2.5 lt kainavo 1 lapas.. ax.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 22:00)
jums cia skaniai tos desros atrodo?  g.gif

man skaniai.. ir dauguma to albumo foto man skanios biggrin.gif bet gal todel, kad noriu valgyt.. vakar lasinukai nesuzavejo, nes tikrai nenorejau valgyt biggrin.gif

tiesa pasakius, man bet koki maista dabar parodytumet ir man jau butu skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 07 sausio 2013 - 22:05

pirk tapeta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 22:04)
as pirkau A1 formato office1.. apie 2.5 lt kainavo 1 lapas..  ax.gif
man skaniai.. ir dauguma to albumo foto man skanios  biggrin.gif  bet gal todel, kad noriu valgyt..  vakar lasinukai nesuzavejo, nes tikrai nenorejau valgyt biggrin.gif

o man kaip tik daug kur neskaniai g.gif nors esu alkana kaip zveris, nes vel nuo pietu nevalgius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 23:00)
Dziaugiames Ich, dziaugiames  biggrin.gif
Papildyta:

dešros čia visai normaliai. Indas negražiai atrodo.

Nuo lašinių komentaro vakar susilaikiau. Bet jei prieš vakarienę pažiūrėčiau tas foto, taip ir likčiau nevalgiusi. Apetitas dingtų. Sausainukai taip pat negražiai atrodė.
Bet, sutinku,maistą fotografuoti nelengva. Prisipažįstu, pati nemoku. Bet todėl niekada ir nesugalvočiau su maistu ND atlikinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 sausio 2013 - 22:07
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 22:04)
as pirkau A1 formato office1.. apie 2.5 lt kainavo 1 lapas..  ax.gif

Tokių "parduotuvių" pas mūsų nėr biggrin.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 22:04)
pirk tapeta  mirksiukas.gif

Bet kokį ir verst į baltą pusę? g.gif
Atsakyti
Desros man ir graziai , indas gelezinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2013 01 07, 22:06)
Tokių "parduotuvių" pas mūsų nėr biggrin.gif
Bet kokį ir verst į baltą pusę? g.gif

gal lygu tapeta rasi, o gal pastelinem spalvom koki, toki neutralu mirksiukas.gif o galima paklausti kur tu gyveni? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2013 01 07, 22:07)
Desros man ir graziai , indas gelezinis  g.gif

nu vat kazkas neapetitnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 14:53)
Tai as tik pabandyt noreciau, kas ten ir kaip, gal suvokimas apie tuos actionus ateitu wink.gif
Aciu, kas pasidalinot nuorodomis wink.gif
Nu bandau kelt.

Nu nd esme matau. Meduoliai bet tai ne itin skanus... blush2.gif Antram bandyme jau biski geriau.

QUOTE(sbo @ 2013 01 07, 15:06)
O as siaip noreciau ikelti foto, pasirodyt, nors ji atlikta ne veidrodinuku, bet man ji patinka  ax.gif
Net nezinau, ar ja vertint galima kazkaip  rolleyes.gif

Viska galima kazkaip vertinti. Valties spalvos - jega. Bet horizontas griuva, kazkoks gyvunas neaisku ka ten daro ir nu vat imk ir atsistok istrizai i valti, ot koks jega kadras butu! Mars perfotografuot, valti jegova radai!

QUOTE(Alabama @ 2013 01 07, 15:25)
O ar puodelius isplovei? biggrin.gif

lotuliukas.gif Taip ir paspringau savo kiausiniene ant sito sakinio lotuliukas.gif

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 07, 17:13)
Nes dabar tikrai baigiu šitam chaose ir galvą pamesti...  biggrin.gif

Klausyk, isduok man biski paslapti... Sita foto namie ar studijoj gaminta, m?

QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 07, 17:51)

ei, cia su muiline sitaip? Nugi palyginus su drugeliu ir namu - tai suoliuoji trimyliais batais. Taip ir toliau!

QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 07, 19:31)
labutis visoms ,pagaliau nedrasiai prisistatau.Metus laiko skaiciau visas jusu temas.Dziaugiuosi ,kad esat ir duodat tokiu geru patarimu.ir aisku aciu uz kantrybe su naujokem ..tokiom kaip as smile.gif keliu 1-aji namu darba.

Teip, patarimas - fotika padet ir nejudint, kai fotkini visas 3 nuotraukas. ir tuos baibokus pakeisk i kazka neutralesnio, bus lengviau (mano galva)

QUOTE(Edeva @ 2013 01 07, 20:31)
biggrin.gif Segtukai netiko,obuoliai taip pat , sakau gal sokoladu suvyliosiu  g.gif  g.gif

KAM tie segtukai netiko? Mano mylimiausias sios temos namu darbas buvo. O visa kita nu nebe taip gerai...

Atsakyti
jūs čia baltų lapų ieškot. Mano tai sienos baltos bigsmile.gif Jei prireikia, turiu ir baltą staliuką. Ir visai puikiai viskas atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 sausio 2013 - 22:10
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 22:09)
gal lygu tapeta rasi, o gal pastelinem spalvom koki, toki neutralu  mirksiukas.gif o galima paklausti kur tu gyveni?  bigsmile.gif
Papildyta:
nu vat kazkas neapetitnai  g.gif

Ne didmiesty, net labai mirksiukas.gif

Dešros man primena kai ką kitką, matyt, nealkana g.gif
Atsakyti

Irgi tiks. Bus languotas fonas.

QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 22:00)
Dziaugiames Ich, dziaugiames  biggrin.gif
Papildyta:

Zoles tos jega atrodo!
Atsakyti