Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Na va, išsiaiškinom, kad BŪTINA pataikyti į jūsų skonį, kitaip bus negerai.
Kas gražu anai, negražu kitai ir dar kitai gal.
Bet, ND esmė juk suprasti pagrindus, o ne pataikyti kiekvienos jūsų skonį. O supratus visa, kas svarbiausia, žygiuoti toliau.
Klystu?

Ir dar, jeigu man nesekasi su tais ND nelemtais, tai reiškia, kad viskas, aleliuja, draudžiama į temą kišti nosį ir klausti, kas neaišku, kodėl tas gaunasi taip, o ne kitaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2013 01 06, 12:21)
jei entuziazmas tobulumui išblėsta po vos kelių pabandymų atlikti tvarkingai ND, tai gal tikrai neverta ir stengtis, juk ne dėl mūsų darot, dėl savęs...

Dukart akumas išsikrovė jau per bandymus laugh.gif
Atsakyti
Klaust ne draudžiama, kaip ir visom ne draudžiama neatsakyt.. mirksiukas.gif

Bet kuo daugiau darysi tuo daugiau mokėsi.... Belskis ir bus atidaryta.. Geras posakis, tinka čia, tik perfrazuočiau.. Daryk ir bus įvertinta.. mirksiukas.gif

O jei tvarkingi ND atliekami tik pagal Jus, pataikyti į pažengusių skonį, tai... Ką ir bediskutuot... mirksiukas.gif

Nes tikrai nesunku Youtubėj paieškot ar pagooglint.. Viskas yra.. Pati vakar ieškojau trijų dalykų.. Įvedi ir vuolia, išmeta tik mokykis...

O jei kažkas galvoja, na vakar paskaičiau ir įstrigo, vis nepamirštu, kad tie klausinėjimai tai ketinimai perspjaut visus ir sutrumpint kelią viršūnės link, tai čia ne tokie kvaili žmonės sėdi, kad to nesuprastu... tongue.gif Neišdegs.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2013 01 06, 12:26)
Bet, ND esmė juk suprasti pagrindus, o ne pataikyti kiekvienos jūsų skonį. O supratus visa, kas svarbiausia, žygiuoti toliau.
Klystu?

Ir dar, jeigu man nesekasi su tais ND nelemtais, tai reiškia, kad viskas, aleliuja, draudžiama į temą kišti nosį ir klausti, kas neaišku, kodėl tas gaunasi taip, o ne kitaip? g.gif

čia Tavo žodžiai ir supratimas kalba, o ne mūsų smile.gif čia Tu taip priimi gaunamą informaciją ir Tu pasirenki būtent taip reaguoti.

praktika rodo, kad merginos, kurios neignoravo estetikos pačioje pradžioje, vėliau kur kas lengviau su ja tvarkėsi jau nebe ND plotmėje, o fotografuodamos. Nes pačioje pradžioje įgyti įgūdžiai, mokymasis neapsikrauti bile kokiais objektais, vėliau padeda planuoti kadrą, išvalyti jį nuo nereikalingų šiuklšlių ir pan.

tarkim, Gitusia foto su drugeliais. man tai baisūs tie drugeliai. Fonas dar baisesnis, mirga marga viskas, akis skauda. o va tuos pačius drugelius išdėliojus ant baltutėlio lapo vos vos kitaip, įstrižiau, gautųsi ganėtinai estetiški ND, nors tie drugeliai ir nepatiktų daugeliui. bet baltame fone vaizdas kardinaliai pasikeistų. kardinaliai. ir kas gaus naudos, jei Gitusia perdarys ND? Mes pasitenkinsim drožimu? Bus PAGAL MUS? Mes ugalėsim JUS? Ne, Gitusia gaus naudos. Nes supras, jog mažiau yra daugiau, kad maža smulkmena gali esmingai pakeisti vaizdą, ir kad tai nustabus dėsnis fotografijoje..smile.gif

jukingiausia yra tai, kad jei viską atsiskaitysi, liksi čia, mokysies, bendrausi, komentuosi, tai po pusmečio rašysi tai, ką aš rašau, kitoms naujokėms. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2013 - 12:38
Sveikos. Vis dar plepat, tik spėk skaityti smile.gif

QUOTE(Zylė. @ 2013 01 06, 12:26)
Klystu?

Prie ko čia tas skonis? Estetiškai, tvarkingai atlik ND, kad nebūtų bereikalingų trukdžių fotkej, ir kad fokusas būtų aiškus ir ryškus. Tik tiek padaryk.
Ar manai, kad čia visos bereikalo gaišta laiką, bandydamos jums padėti suprasti kas ir kaip.
Kad ir fotkinsi tik vaikus, kad sugebėtum poto viską sužiūrėti, kad nebūtų pampersų antram plane, nebūtų buteliukų, atvertų WC durų, kitų bardakų ir t.t. Ir patikėk, jei tu nustosi skųstis, o paklausysi ir padarysi kaip prašoma, tau bus tiek naudos, kiek net nesitiki. Ar mums to reikia? NE, to reikia jums.
Tad merginos, susiimkit, nu. Ir visą energiją nukreipkite geriau į ND 4u.gif
Atsakyti
Zyle, bet palygink ND pirmame psl ir savo nd...juk kaip diena ir naktis. Ir "mūsų" "jūsų" skonis čia ne prie ko. Tiesiog žmogus tvarkingai, gražiai atlieka nd nuuu... pažiūri ir akis atsigauna...ko nepasakyčiau apie tavo delfinukus. Tas ir yra pagrindinis skirtumas. Man asmeniškai tavo delfinukai...vargiai atrodo ...parašyta kad žaislų nefotkinti...čia kažkas panašaus.

Manau, kad namų remontas (kaip puikiai buvo maijaz vaikai pafotografuoti remonto kambary: čia) ar spalvotos sienos ne prie ko... mirksiukas.gif ND fonas nebūtinai turi būti baltas, nelabai suprantu, iš kur tas buvo ištraukta g.gif

Gitusia, esmę supratai, atlikai teisingai, fokusas geras, bet fonas negražiai už tų drugelių baigiasi (apskritai, kodėl fonui kažkokios keisto medžiagos pasirinktos?). Aš užskaitau, tačiau sekančiam ND prašau apgalvoti viską kruopščiau ir mus nustebinti gerąja prasme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 sausio 2013 - 12:41
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 06, 11:55)
Antras bandymas atlikti pirmą ND

Neuzskaitau.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 12:38)
Manau, kad namų remontas (kaip puikiai buvo maijaz vaikai pafotografuoti remonto kambary: čia) ar spalvotos sienos ne prie ko... mirksiukas.gif ND fonas nebūtinai turi būti baltas, nelabai suprantu, iš kur tas buvo ištraukta g.gif

manau, kad baltas fonas buvo pasiūlytas kažkada kaip pats lengviausias būdas padaryti bent minimaliai estetiškai ND. nieko paprasčiau nebūtų įmanoma sugalvoti.
Papildyta:

ai, ir viskas, baigiu savo dalyvavimą diskusijoje. atsibodo smile.gif viskas šimtus kartų pasakyta, įsivėliau vėl iš neturėjimo ką veikti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 sausio 2013 - 12:42
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nusipirksiu lapą, jei rasiu, tą didelį, senukuose, ir grįšiu rolleyes.gif

Tik va, kodėl mano delfinai negražu, o drugeliai gražu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylė.: 06 sausio 2013 - 12:50
QUOTE(Zylė. @ 2013 01 06, 12:49)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Patikėk ir drugeliai negražu biggrin.gif
Tik aš nebenorėdama kišti savo skonio nustojau išvis komentuoti ND. Nes taip, kas vienai gražu kitai gali būti veu. Tačiau net ir tuos veu prašoma sudėti tvarkingai. Tik tiek.

Ai kažkaip pagalvojau apie vyruko įkeltus alaus butelius, nu blyn, tikrai būtų žaismingas prisistatymas, jei kiek būtų paieškota.1- Alaus butelis,2- čipsai, 3-vyrukas fotely su distanciniu( daiktu laikykime distancinį biggrin.gif ). Aišku fone išvalyti langai ir plazminis telikas švariu ekranu:D

P.S Kai surenkat du taip, galit nebelaukt trečio biggrin.gif žinokit, kad užskaitu visus. Toliau kapstykitės pačios. Kai sulauksiu patinkančių ND, pasakysiu garsiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 06 sausio 2013 - 13:07

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 06, 12:54)
Patikėk ir drugeliai negražu biggrin.gif

Tai kodėl užskaityti jie tada kai kieno laugh.gif

Va, perprasiu subtilybes ir padarysiu tobulai vieną dieną cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 06, 12:56)

Neimk į širdį cool.gif
Atsakyti

nepirk lapo, eik į lauką mirksiukas.gif ND neparašyta, kad ND būtina atlikt troboj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 06 sausio 2013 - 13:01