Edeva, man grazu fokusas ryskus, estetika puiki. manau turetu uzskaityti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 20:26)
o as kaip tik atrodo, kad kuo daugiau darysiu, rodysiu, kad ir blogai, nuo to tik labiau tobulesiu, vel klystu?
sutinku su tuo, kad kuo daugiau darysi, tuo daugiau ismoksi... bet as negaliu daryt beleko.. man reikia kad butu negeda parodyt.. kad ne tep lep atsistojau ir nufotkinau.. reikia apgalvot, pasibandyt.. is leto ramiai ir padarysiu.. gi nera termino nustatyto per kiek laiko padaryt ND..
man labiau patinka girdet pagyras, nei kritika del to ir stengiuos daryt is karto gerai..
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 20:34)
sutinku su tuo, kad kuo daugiau darysi, tuo daugiau ismoksi... bet as negaliu daryt beleko.. man reikia kad butu negeda parodyt.. kad ne tep lep atsistojau ir nufotkinau.. reikia apgalvot, pasibandyt.. is leto ramiai ir padarysiu.. gi nera termino nustatyto per kiek laiko padaryt ND..
man labiau patinka girdet pagyras, nei kritika del to ir stengiuos daryt is karto gerai..
o as kaip tik labiau linkus girdet kritika, nes tada as tikrai zinau, kad nemeluoja. nes kai tik "oj vajeee kaip grazu" tai zinai. aisku kai idedi daug pastangu ir pasako "vau nerealu!" jooo tada tai jooo
as jau turiu minti ryt vaziuosiu susipirkti viska
QUOTE(Ka @ 2013 01 07, 19:42)
Gal ir pikta, neteisinga atrodo, bet siūlyčiau pamąstyti apie geresnius namų darbus. Pamatysi, vėliau tik geriau nuo to bus.
Kuom geresnius? Nu apmasciau vakar net guledama lovoj, negalejau uzmigti ilgiausiai, kaip isivaizdavau tai atrodys. Nuotraukose biskuti ne taip.
Bet ka reiskia geresnius?
QUOTE(ich @ 2013 01 07, 19:43)
zinai ka pabandyk, nedeti pagrindinio objekto taip arti objektyvo, padek toliau, kad tilptu viskas i kadra, nes dabar taip negraziai atrodo viskas sugrusta man
Pabandysiu. Gaila, sausainiai suvalgyti tik, o jie buvo dovanai skirti, tai teks kita dovanike kitiems skirta ispakuot
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 19:51)
turejau minti su keksiuku kruva padaryt, kuriuos vakar kepiau.. bet.. zirziliux ikele lasinius tada galvojau padaryt su knygom.. o siandien tik apie jas ir kalba, kad galima kaip fona paimt.. zirziliux tuoj ir padare su meduoliukais ir knyga fone.. vis nespeju savo minciu igyvendint..
kol nesugalvosiu kazko, kas man patiktu, tol nekelsiu cia ND..
kol nesugalvosiu kazko, kas man patiktu, tol nekelsiu cia ND..
Man atrodo, kad tu maziau suk galva del to, kad kazkas jau padare. Taigi nepjaustysi tu paciu lasiniu, bus keksiukai. Tai ka, dabar vienos vienus sokoladus, kitos kitus saldainius, triufelius. Kategorija ta pati - maistas. Tai nebegalima daryt? Del knygu tai cia n puslapiu apie jas kalbeta... Ir daug budu yra su knygom kazka nufotkinti, manau.
Be to, pasijauciau tarsi nuvogusi tavo idejas... Nors nemanau, kad tureciau taip jaustis
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 20:26)
bet taip negalima - tyleti. man atrodo, kad kaip tik reik sakyti kur klaidos, kad kita karta galetum pasitaisyti, ar as klystu
As taip pat manau, kad komentuoti reiketu visoms, kas turi ka pasakyti. Nes nemanau, kad visos mato butent tas pacias klaidas.
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 20:40)
Man atrodo, kad tu maziau suk galva del to, kad kazkas jau padare. Taigi nepjaustysi tu paciu lasiniu, bus keksiukai. Tai ka, dabar vienos vienus sokoladus, kitos kitus saldainius, triufelius. Kategorija ta pati - maistas. Tai nebegalima daryt? Del knygu tai cia n puslapiu apie jas kalbeta... Ir daug budu yra su knygom kazka nufotkinti, manau.
Be to, pasijauciau tarsi nuvogusi tavo idejas... Nors nemanau, kad tureciau taip jaustis
oj ne, tikrai neturetum jaustis as gi niekam nesakiau, ka galvojau fotografuot.. cia tik siaip sutapo
o del to, kad fotografuot keksiukus vietoj meduoliu ir pan, tai man paciai nesmagu atrodytu.. kad atrodo paziurejau, kaip padarei ir nusiziurejau tavo ideja.. tik pakeiciau meduoliukus keksiukais ir vuolia..
noriu kazka naujo sugalvot.. tik minciu kolkas nera reikia kokiu knygu pavartyt - gal mintis ateis.. butu koks pavasaris, tai eiciau i lauka paieskot ko nors.. bet dabar nzn ar ka rasciau isejus nors kitos randa..
QUOTE(Edeva @ 2013 01 07, 21:31)
Segtukai netiko,obuoliai taip pat , sakau gal sokoladu suvyliosiu
Uzskaitau ir as
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 21:34)
Nieko tu nekopijuosi, net jei fotografuosi lygiai ta pati daikta, tu ji matysi kitaip
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 20:40)
Kuom geresnius? Nu apmasciau vakar net guledama lovoj, negalejau uzmigti ilgiausiai, kaip isivaizdavau tai atrodys. Nuotraukose biskuti ne taip.
Gal per daug noriu, bet pavyzdžiai pirmajame puslapyje rodo, kad viskas įmanoma. Jei jau imat maistą, tai pasistenkit jį skaniai pateikti. Galima idėjų pasisemti iš maistą gaminančių ir fotografuojančių žmonių.
1 pavyzdys.
Nuotraukos aišku yra šiek tiek paliestos redagavimo programos, bet minčių galima pasisemti kaip viską skaniai sudėlioti ir pateikti.
2 pavyzdys.
Edeva , užskaitau ir aš...
Papildyta:
Nu čia jau tai tirkai rodai, kur fotkina ne pirmą savaitę žmogus.. ir ta estetika pas daugelį ateina su praktika ir laiku ir palygint tikrai stengiasi su ND naujos merginos.. Nereik čia per daug irgi įsijaust į muštravimą...
Plius, pas Edeva , tikrai švarus tvarkingas ND su aišku fokusu ... nematau priežasčių, kodėl jis gali būt neužskaitytas..
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 01 07, 20:56)
Gal per daug noriu, bet pavyzdžiai pirmajame puslapyje rodo, kad viskas įmanoma. Jei jau imat maistą, tai pasistenkit jį skaniai pateikti. Galima idėjų pasisemti iš maistą gaminančių ir fotografuojančių žmonių.
1 pavyzdys.
Nuotraukos aišku yra šiek tiek paliestos redagavimo programos, bet minčių galima pasisemti kaip viską skaniai sudėlioti ir pateikti.
2 pavyzdys.
1 pavyzdys.
2 pavyzdys.
Nu čia jau tai tirkai rodai, kur fotkina ne pirmą savaitę žmogus.. ir ta estetika pas daugelį ateina su praktika ir laiku ir palygint tikrai stengiasi su ND naujos merginos.. Nereik čia per daug irgi įsijaust į muštravimą...
Plius, pas Edeva , tikrai švarus tvarkingas ND su aišku fokusu ... nematau priežasčių, kodėl jis gali būt neužskaitytas..
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 20:59)
Edeva , užskaitau ir aš...
ir ta estetika pas daugelį ateina su praktika ir laiku ir palygint tikrai stengiasi su ND naujos merginos.. Nereik čia per daug irgi įsijaust į muštravimą...
ir ta estetika pas daugelį ateina su praktika ir laiku ir palygint tikrai stengiasi su ND naujos merginos.. Nereik čia per daug irgi įsijaust į muštravimą...
o as uz mustravima ir grieztuma aisku, tuoj prisisnekesiu
bet pvz Edevos namu darbe man nepatinka, kad visos foto skirtingai nufotografuotos.. kad vienose matosi saldainiai vienoj vietoj, o kitose jau kitoj.. as ta pirma ND isivaizdavau, kad nuotraukoje visiskai turi niekas nesikeist, tik fokusas i skirtingus objektus.. bet gal cia jau as per griezta..?
tikriausiai, as jau per griezta.. nes kai pagalvojau, tai ir kitu ND uzskaite, nors irgi daiktai buvo siek tiek pasislinke..
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 19:04)
bet pvz Edevos namu darbe man nepatinka
Keiciau tik taskus bet pakelus fotika paziuret foto pvz. Ar uztenka ryakuma ir gavos kad viena auksciau kita zemiau
P.s per daug griesta sau niekada nebusi
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 21:04)
o as uz mustravima ir grieztuma aisku, tuoj prisisnekesiu
bet pvz Edevos namu darbe man nepatinka, kad visos foto skirtingai nufotografuotos.. kad vienose matosi saldainiai vienoj vietoj, o kitose jau kitoj.. as ta pirma ND isivaizdavau, kad nuotraukoje visiskai turi niekas nesikeist, tik fokusas i skirtingus objektus.. bet gal cia jau as per griezta..?
o kaip tu fotografavai pirmus namu darbus? padejai ramiai fotika ir AF keitei? ar turejai AF centre ir tik perkadruodavai nuotrauka?