Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 19:36)
Laukiu komentaru apie abu. Nes kol kas tik is taves ir tesulaukiau smile.gif
Cia tretieji ND wink.gif

Gal ir pikta, neteisinga atrodo, bet siūlyčiau pamąstyti apie geresnius namų darbus. 4u.gif Pamatysi, vėliau tik geriau nuo to bus.
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 07, 20:31)
labutis visoms ,pagaliau nedrasiai prisistatau.Metus laiko skaiciau visas jusu temas.Dziaugiuosi ,kad esat ir duodat tokiu geru patarimu.ir aisku aciu uz kantrybe su naujokem ..tokiom kaip as smile.gif keliu 1-aji namu darba.

Atrodo regejimu nesiskundziu, bet nieko neimatau 4u.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 20:36)
Laukiu komentaru apie abu. Nes kol kas tik is taves ir tesulaukiau smile.gif
Cia tretieji ND wink.gif

zinai ka pabandyk, nedeti pagrindinio objekto taip arti objektyvo, padek toliau, kad tilptu viskas i kadra, nes dabar taip negraziai atrodo viskas sugrusta man unsure.gif
Atsakyti
mano nd net nebeverti komentavimo?jei labai prastai bent pasakykit...
Atsakyti
o as su ND neskubesiu..
turejau minti su keksiuku kruva padaryt, kuriuos vakar kepiau.. bet.. zirziliux ikele lasinius unsure.gif tada galvojau padaryt su knygom.. o siandien tik apie jas ir kalba, kad galima kaip fona paimt.. zirziliux tuoj ir padare su meduoliukais ir knyga fone.. unsure.gif vis nespeju savo minciu igyvendint..
kol nesugalvosiu kazko, kas man patiktu, tol nekelsiu cia ND.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 07, 19:47)

Jau rašiau. http://www.supermama...?...&p=60163450
Negalvok, kad ir kitoms patiks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 07, 19:47)

Merginos jau kaip taisyklę vis kartoja, kad jei tyli, vadinai ND jau galima eiti perdaryt 4u.gif
Atsakyti
Ka-gal turi ka parodyti? bigsmile.gif

Jei nera komentaru apie ND, vadinasi reikia perdaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 07, 20:47)

Nepykit, bet tiek daug namu darbu doh.gif man labai tamsus jie, noretusi tada sviesiu bent objektu g.gif ir grindys trupiniuotos, kaip jau Ka rase biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū,žinosiu:)
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 07, 19:54)
Ka-gal turi ka parodyti? bigsmile.gif

Kol kas nelabai. Ramybės laikotarpis pas mane. smile.gif Smagu, kad klausi.
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 07, 19:51)
o as su ND neskubesiu..
turejau minti su keksiuku kruva padaryt, kuriuos vakar kepiau.. bet.. zirziliux ikele lasinius  unsure.gif  tada galvojau padaryt su knygom.. o siandien tik apie jas ir kalba, kad galima kaip fona paimt.. zirziliux tuoj ir padare su meduoliukais ir knyga fone..  unsure.gif  vis nespeju savo minciu igyvendint..
kol nesugalvosiu kazko, kas man patiktu, tol nekelsiu cia ND..  unsure.gif

o as kaip tik atrodo, kad kuo daugiau darysiu, rodysiu, kad ir blogai, nuo to tik labiau tobulesiu, vel klystu?

QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 19:53)
Merginos jau kaip taisyklę vis kartoja, kad jei tyli, vadinai ND  jau galima eiti perdaryt  4u.gif

bet taip negalima - tyleti. man atrodo, kad kaip tik reik sakyti kur klaidos, kad kita karta galetum pasitaisyti, ar as klystu g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Segtukai netiko,obuoliai taip pat , sakau gal sokoladu suvyliosiu g.gif g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti