Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 01 07, 18:20)
schmoll.gif  Esu labai reikli dėl namų darbų. Taip gerai buvai pradėjusi su pirmu (regis Tavo buvo šokoladiniai saldainiai mastau.gif ), o dabar kažkoks išsidirbinėjimas.

Jei sokolado meistru saldainiai, tai mano. Jei triufeliai ar kas ten buvo, tada ne, nemano biggrin.gif

O mano antras bandymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 18:23)
Jei sokolado meistru saldainiai, tai mano. Jei triufeliai ar kas ten buvo, tada ne, nemano biggrin.gif

O mano antras bandymas? g.gif

A, susipainiojau. smile.gif
Neužskaitau, nes:
nėra fokuso;
galima gražiau sutalpinti tuos sausainius;

Patarimas, jei turi galimybę, palauk dienos šviesos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 07, 18:20)
schmoll.gif  Esu labai reikli dėl namų darbų. Taip gerai buvai pradėjusi su pirmu (regis Tavo buvo šokoladiniai saldainiai mastau.gif ), o dabar kažkoks išsidirbinėjimas.
Va, nepatingėjau surasti. Na, kaip diena nuo nakties.  unsure.gif
http://www.supermama...?...&p=60076207

aisku smile.gif noreciau lauke fotografuoti, ale menkas pasirinkimas visokiu atributu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 07, 18:27)
A, susipainiojau.  smile.gif
Neužskaitau, nes:
nėra fokuso;
galima gražiau sutalpinti tuos sausainius;

Patarimas, jei turi galimybę, palauk dienos šviesos.  4u.gif

Kaip tai ner fokuso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 14:53)

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 17:21)

Apie kuriuos dar šnekam? Apie tuos, kur sausainiai taškuotu kaspinu perrišti ar apie tuos, kur sausainiai perrišti raudonu? Pastarieji mano akimis su pasiklydusiu fokusu ir šiaip, nu, taip neskanu.. unsure.gif
Ir kurie čia namų darbai? Visai nebesuprantu.
Atsakyti
kaip reikia gauti "išgaubtą" ir daug vaizdo aprėpiančią fotografija? turbūt nelabai aiškiai sakau, bet pavyzdžio nerandu. gal kas nors nutuokia apie ką kalbu ir galėtų užvesti ant kelio?
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 07, 19:13)
kaip reikia gauti "išgaubtą" ir daug vaizdo aprėpiančią fotografija? turbūt nelabai aiškiai sakau, bet pavyzdžio nerandu. gal kas nors nutuokia apie ką kalbu ir galėtų užvesti ant kelio?

turbut kalbi apie Fish eye objektyva wink.gif
Atsakyti
Ahoi ponios 4u.gif gryzau is paskaitu,darbu sakau gal eit tokioj tamsoj nd bandyt padaryt ax.gif
Galvoju rasiu cia en fotkiu o radau en psl lotuliukas.gif
Papildyta:
Au tyrinejau zmogus be galvos,nu garsas tai ten jaucias thumbup.gif ale kur galv dingo stai kur klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 21:14)
turbut kalbi apie Fish eye objektyva wink.gif

vargais negalais susiradau . pasirodo kalbėjau apie panoramine foto doh.gif blush2.gif
Atsakyti
labutis visoms ,pagaliau nedrasiai prisistatau.Metus laiko skaiciau visas jusu temas.Dziaugiuosi ,kad esat ir duodat tokiu geru patarimu.ir aisku aciu uz kantrybe su naujokem ..tokiom kaip as smile.gif keliu 1-aji namu darba.user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
voveraite-neblogai bigsmile.gif Noresiu per kompa paziureti atidziau smile.gif Sveika sugrizusi mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergiukai, kai sudedate nuotraukas, paspauskite perziureti ir suziurekite kas kur ciuozia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 07, 18:45)
Apie kuriuos dar šnekam? Apie tuos, kur sausainiai taškuotu kaspinu perrišti ar apie tuos, kur sausainiai perrišti raudonu? Pastarieji mano akimis su pasiklydusiu fokusu ir šiaip, nu, taip neskanu..  unsure.gif
Ir kurie čia namų darbai? Visai nebesuprantu.

Laukiu komentaru apie abu. Nes kol kas tik is taves ir tesulaukiau smile.gif
Cia tretieji ND wink.gif
Atsakyti