Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 17:32)
cia tas GRID vadinamas?

O vat kaip jis vadinasi nezinau
Atsakyti
Grid grid. Bet va atseit padariau enable, bet kad vis tiek nerodo jo g.gif
Atsakyti
Man irgi tas tinklelis, ko gero praverstų smile.gif

Šiąnakt baigiasi konkursas "Garsas".
Taip norėjau dalyvauti, tiek minčių sukosi ir sukasi vis dar, bet turbūt įgūdžių stoka trukdo įgyvendinti mano matymus ir vizijas. Tai aš dar tas idėjas pasaugosiu kitam kartui, kol bus negėda foto ir viešai rodyti. Nes dabar tikrai baigiu šitam chaose ir galvą pamesti... biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Legalus Adobe Photoshop CS2 (2005 versija) bei kitos programos nemokamai smile.gif

Creative Suite 2
Acrobat 3D
Acrobat Standard 7.0
Acrobat Pro 8.0
Audition 3.0
GoLive CS2
Illustrator CS2
InCopy CS2
InDesign CS2
Photoshop CS2
Photoshop Elements 4.0/5.0
Adobe Premiere Pro 2.0

http://www.adobe.com...e=cs2_downloads

tereikia uzsiregistruoti adobe psl ir bus visi serials surasyti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

P.s. pabandziau action'a viena. Nu stebuklas kazkoks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 07, 18:13)
Taip norėjau dalyvauti, tiek minčių sukosi ir sukasi vis dar, bet turbūt įgūdžių stoka trukdo įgyvendinti mano matymus ir vizijas. Tai aš dar tas idėjas pasaugosiu kitam kartui, kol bus negėda foto ir viešai rodyti. Nes dabar tikrai baigiu šitam chaose ir galvą pamesti...  biggrin.gif

Va kaip nuotaikingai ir idomiai... tik nzn kaip vertinti nuotrauka be galvos...na, bet jei tu taip jautiesi, tuomet nuotrauka tikrai tai atspindi lotuliukas.gif
P.S. pasizaidimui pabandyciau nuklonoti ir kojas.
Atsakyti

Foto labai patinka! Tiek kompoziciškai, tiek idėja- galvos pametimas, judesys toks teatrališkas, liuks mirksiukas.gif Nors garsas mano galvoj nesugrojo, bet gal tik man čia taip (sėdžiu absoliučioj tyloj smile.gif )
Atsakyti
Taip norėjau dalyvauti, tiek minčių sukosi ir sukasi vis dar, bet turbūt įgūdžių stoka trukdo įgyvendinti mano matymus ir vizijas. Tai aš dar tas idėjas pasaugosiu kitam kartui, kol bus negėda foto ir viešai rodyti. Nes dabar tikrai baigiu šitam chaose ir galvą pamesti...   biggrin.gif

Idomiai kaip, man patiko sviesa, ideja 4u.gif man galvos netruksta, kaip tik be jos idomiau smile.gif
Kad ir kaip nemegstu juodo fono, cia jis tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 07 sausio 2013 - 17:28
1 ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 07, 17:51)

Ne. Trupinukai kažkokie matosi ir šiaip, ne koks objektas tie kaspinai ar kaip čia pavadint. schmoll.gif

Kodėl taip lekiama, skubama tuos nd atsiskaityti.. Juk termino nėra. ax.gif
Atsakyti
o kaip mano nd? neverti demesio, kad nei vieno komentaro :-)
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 16:00)
Namu darbai  biggrin.gif

schmoll.gif Esu labai reikli dėl namų darbų. Taip gerai buvai pradėjusi su pirmu (regis Tavo buvo šokoladiniai saldainiai mastau.gif ), o dabar kažkoks išsidirbinėjimas.
Va, nepatingėjau surasti. Na, kaip diena nuo nakties. unsure.gif
http://www.supermama...?...&p=60076207
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 07 sausio 2013 - 18:24