Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(PBP @ 2013 01 07, 16:07)

Zinok rimtai susisarmatinau  blush2.gif  Bet jeigu tikrai yra noras pradziugint, tai brukstelsiu i AZ. Namie trijule (as, vaikas ir suo), kiekviena diena stebim pasta, visiems kiek dziaugsmo kai kazkas ateina ir musu adresu  biggrin.gif

jei Tavo noras gauti ir mano noras siųsti sutapo, ko čia gėdytis? biggrin.gif laukiu adreso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 15:51)
Aš aš  4u.gif džiugu, kad bent viena perskaitė  biggrin.gif

As ir skaiciau wink.gif Prisijuokiau.

QUOTE(PBP @ 2013 01 07, 15:57)
Horizontas kreivas, kaspinas per sunkus tokiam pundeliui sausainiu ir labai bado akis ta zalia knyga 'sodas darzas' . Is karto nori nenori galvoji, kodel tokia knyga ir sausainiai, koks rysys? Geriau fone maziau knygu, bet jos apie kulinarija, arba viena margesniu virseliu knyga '100 skaniausiu sausainiu receptu'  mirksiukas.gif
ND tuo ir geri, kad ateityje padeda suziureti detales. Zinok as ir pati ne po viena karta ND perdarinejau, oj sparde sedimaja, bet koks dziaugsmas buna, kai ne tik uzskaito, bet dar ir pagiria ND kaip grazu  mirksiukas.gif

O, daug geriau ziurisi  good.gif

Nu zinok ta knyga apie soda ir darza man taip pat uzkliuvo, bet tik perkelus nuotraukas. Siaip ten visos visos knygos apie maisto gamyba wink.gif Reikejo bent vietom sukeisti.

O kaip padaryti horizonta tiesu? Nori nenori siek tiek ranka pasvyra wink.gif
Lauksiu daugiau komentaru.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 16:08)

pabandyk ant ko nors pasidėt fotiką.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 16:51)
Aš aš  4u.gif džiugu, kad bent viena perskaitė  biggrin.gif

Nuo pradziu iki galo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 15:08)
jei Tavo noras gauti ir mano noras siųsti sutapo, ko čia gėdytis? biggrin.gif laukiu adreso smile.gif

Jau parasiau laiskuti mirksiukas.gif
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 15:08)

Jau Say parase viena is budu. Arba laikyk rankose ir praktikuokis, pries spausdama mygtuka desimt kart isitikink, kad horizontas tiesus. Ateityje tikrai pravers, ypac jeigu fotosesijas darysi, nereiks karpyt nuotrauku po horizonto tiesinimo. Nes pvz gerai jeigu yra erdves, kuria galima pakirpti, o jeigu ne.... Zodziu pasibandyk dar mirksiukas.gif
Atsakyti
R.I.R. ir as paskaiciau ta straipsniuka, gera juoko doze smile.gif

As vis mastau ka cia idomaus su wb namu darbais padaryt, bet galvelej tuscia. Kazi knyga atversta tiktu kaip nors sukomponuota su kuom nors? Ar butina grynai balta objekta rinktis?

Kaip noreciau gyvent, kur visa diena silta ir sviesu, nu kaip atsibodo tokios tamsios dienos, miego tik norisi ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 17:08)

dar buna toks tinklelis, kuri per meniu uzsidedi ir pro aki ziurint matai, tada lengviau pataikyt. Arba gali pataisyt post procese.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 15:03)
tiesiog ta foto labiausiai nukentėjo nuo tiesmukumo. Tada man ir lašiniai nebeskanūs ir vaizdas nebegražus. Nežinau ar suprantamai, bet čia taikau daugeliui foto - tiesmukumas, mano akim žiūrint tai didelė daugelio nuotraukų bėda.

Neišėjo Erikos zodziai is galvos... verciau puslapius atgal ir net jos posta susiradau! šie jos zodziai labai tinka man. Akivaizdziai matau tiesmukuma savo nuotraukose verysad.gif Vis neduodu sau ramybes ir bandau suprasti ka reikia padaryti kitaip... kaip pajausti, kad tai taptu jausmu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 01 07, 17:22)
dar buna toks tinklelis, kuri per meniu uzsidedi ir pro aki ziurint matai, tada lengviau pataikyt. Arba gali pataisyt post procese.

Pradziamoksliams tas tinklelis superinis, pati toki turejau. Veliau ranka ipras savaime ir nebekryps i sona... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 07, 16:29)
Neišėjo Erikos zodziai is galvos... verciau puslapius atgal ir net jos posta susiradau! šie jos zodziai labai tinka man. Akivaizdziai matau tiesmukuma savo nuotraukose  verysad.gif  Vis neduodu sau ramybes ir bandau suprasti ka reikia padaryti kitaip... kaip pajausti, kad tai taptu jausmu  wub.gif
Papildyta:

Pradziamoksliams tas tinklelis superinis, pati toki turejau. Veliau ranka ipras savaime ir nebekryps i sona...  smile.gif

cia tas GRID vadinamas?
Atsakyti
nu kaip nebuvo ND su knygom. Juk buvau padariusi, ar su knygom ar su atvirukais. Tuo pat metu kai Erika ND su pienu ir dukrele darė
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 07, 16:44)
nu kaip nebuvo ND su knygom. Juk buvau padariusi, ar su knygom ar su atvirukais. Tuo pat metu kai Erika ND su pienu ir dukrele darė

oh, negi aš praleidau? smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 07, 16:22)

Nu rimtai. doh.gif EInu ziuret kaip ji uzsidet.
Atsakyti