Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 17:36)
kaip lightroome issaugoti foto kai pataisai?

File - export
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:14)
* nu, pritrūko TAVO spalvos biggrin.gif
** tai PADARYK smile.gif rimtai..smile.gif
*** aš tai senas knygas irgi mėgstu, bet niekada neimu dėl viršelio. man turinys turi būti įdomus, nepakanka fotogeniško viršelio. todėl turiu nedaug senų. knyga man nėra tik interjero detalė, o yra.. nu knyga, nu..biggrin.gif
**** parašyk į AŽ adresą, duosiu atviruką smile.gif
*****džiaugiuosi, jei pralinksminau smile.gif

* Nus reiks tada mislyt, kaip cia pasispalvint biggrin.gif
** Kai tik sulauksiu, bent kiek sviesesnes dienos, bandysiu. Paciai idomu ismegint padeliot. Bet pastaruoju metu, pas mus lyja ir lyja, dienos sviesa tokia, kad jokio skirtumo rytas ar vakaras doh.gif
*** Oj nea as irgi nesirenku knygos, tik todel, kad virselis grazus. Nera jos pas mane interjero detale. Pvz pastaruoju metu prikau daug senu pasaku knygu... Man mieliau vaikui skaityt tas senasias pasakas, nei siu laiku modernias apie dinozauru karus ar dar velniai zino apie ka... Nera jos interjero puosmena. Tiesiog sutapo taip, kad turiu tokiu knygu, kurios ne tik savo vidumi grazios ir idomios, bet ir virseliai fotogeniski mirksiukas.gif
O senatvej (duok Dieve jos sulaukt) tikrai daug skaitysiu, todel ir svajoju apie ta jaukia bibliotekele sau rolleyes.gif
****Nu jauciuosi kaip kokia nasarnike dabar issiprasius atviruko bambejimais blush2.gif
Is tiesu, kad ir nieko per siuos metus nelaimejau konkursuose, bet giliai sirdyje dziaugiuosi, nes dar ne metu nera kaip draugauju su fotografija ir tiek daug visko atradau. Dar tolimas kelias tobulejimo link, bet noras didelis ir jis tik auga, tai tikiuosi viena diena ir as galesiu pasidziaugt nuotrauka verta prizo rolleyes.gif
***** Taip, uz vitamina C dekoju 4u.gif Smagu, kad temoj yra linksmu plauciu zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
Linksma buvo skaityti si straipsni (nepamenu jau, kas ikele nuoroda) biggrin.gif
http://blog.liutkus....rafu-atmintine/
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 07, 16:49)
Linksma buvo skaityti si straipsni (nepamenu jau, kas ikele nuoroda)  biggrin.gif
http://blog.liutkus....rafu-atmintine/

Aš aš 4u.gif džiugu, kad bent viena perskaitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 07, 14:51)

Erika, nugi visos moteros po svenciu, dietinasi, o cia tie lasiakai...nu supranti... Vien uz orginaluma, kas kad nelabai skaniai atrode, bet kartais svarbu laiku, vietoj ir kitaip... O dabar bus proga jai paciai ir pamastyt, kaip lasiaka graziai ir estetiskai nufotografuot ateityje. Nauda visgi kazkokia yra? Bent as tikiuosi  rolleyes.gif

JO jo , per daug aš užsiplieskiau čia su tais lašiniais, nieko jauna dar , taisysiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 15:51)
Aš aš  4u.gif džiugu, kad bent viena perskaitė  biggrin.gif

ne viena 4u.gif

čia kaip su šituo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 07 sausio 2013 - 15:55
QUOTE(neiste @ 2013 01 07, 15:45)
File - export

aciu saulyt 4u.gif
Atsakyti
PBP, ai, nu duok vis tiek tą adresą, labai noriu kam nors atviruką išsiųsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 13:53)
Aciu, kas pasidalinot nuorodomis wink.gif
Nu bandau kelt.

Horizontas kreivas, kaspinas per sunkus tokiam pundeliui sausainiu ir labai bado akis ta zalia knyga 'sodas darzas' . Is karto nori nenori galvoji, kodel tokia knyga ir sausainiai, koks rysys? Geriau fone maziau knygu, bet jos apie kulinarija, arba viena margesniu virseliu knyga '100 skaniausiu sausainiu receptu' mirksiukas.gif
ND tuo ir geri, kad ateityje padeda suziureti detales. Zinok as ir pati ne po viena karta ND perdarinejau, oj sparde sedimaja, bet koks dziaugsmas buna, kai ne tik uzskaito, bet dar ir pagiria ND kaip grazu mirksiukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 01 07, 14:25)
Pabandziau kvadrata, vistiek man ne taip, dabar atrodo suspausta-
http://www.flickr.co.../in/photostream
O del knygos, ka mergaite varto, tokiu kampu vistiek nesimatytu, ka varto.Kad ir ne esme.Isduosiu, kad skaite apie peles:D

O, daug geriau ziurisi good.gif
Atsakyti
Namu darbai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 18:00)
Namu darbai  biggrin.gif

Pagal mane gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 14:51)
Aš aš  4u.gif džiugu, kad bent viena perskaitė  biggrin.gif

As irgi skaiciau biggrin.gif
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 14:52)
JO jo , per daug aš užsiplieskiau čia su tais lašiniais, nieko jauna dar , taisysiuos biggrin.gif

hihihi.gif
As tai vis prisimenu tuos lasiakus ir krizent norisi biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:57)
PBP, ai, nu duok vis tiek tą adresą, labai noriu kam nors atviruką išsiųsti biggrin.gif

Zinok rimtai susisarmatinau blush2.gif Bet jeigu tikrai yra noras pradziugint, tai brukstelsiu i AZ. Namie trijule (as, vaikas ir suo), kiekviena diena stebim pasta, visiems kiek dziaugsmo kai kazkas ateina ir musu adresu biggrin.gif
Atsakyti