QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:14)
* nu, pritrūko TAVO spalvos
** tai PADARYK
rimtai..
*** aš tai senas knygas irgi mėgstu, bet niekada neimu dėl viršelio. man turinys turi būti įdomus, nepakanka fotogeniško viršelio. todėl turiu nedaug senų. knyga man nėra tik interjero detalė, o yra.. nu knyga, nu..
**** parašyk į AŽ adresą, duosiu atviruką
*****džiaugiuosi, jei pralinksminau
* Nus reiks tada mislyt, kaip cia pasispalvint
** Kai tik sulauksiu, bent kiek sviesesnes dienos, bandysiu. Paciai idomu ismegint padeliot. Bet pastaruoju metu, pas mus lyja ir lyja, dienos sviesa tokia, kad jokio skirtumo rytas ar vakaras
*** Oj nea as irgi nesirenku knygos, tik todel, kad virselis grazus. Nera jos pas mane interjero detale. Pvz pastaruoju metu prikau daug senu pasaku knygu... Man mieliau vaikui skaityt tas senasias pasakas, nei siu laiku modernias apie dinozauru karus ar dar velniai zino apie ka... Nera jos interjero puosmena. Tiesiog sutapo taip, kad turiu tokiu knygu, kurios ne tik savo vidumi grazios ir idomios, bet ir virseliai fotogeniski
O senatvej (duok Dieve jos sulaukt) tikrai daug skaitysiu, todel ir svajoju apie ta jaukia bibliotekele sau
****Nu jauciuosi kaip kokia nasarnike dabar issiprasius atviruko bambejimais
Is tiesu, kad ir nieko per siuos metus nelaimejau konkursuose, bet giliai sirdyje dziaugiuosi, nes dar ne metu nera kaip draugauju su fotografija ir tiek daug visko atradau. Dar tolimas kelias tobulejimo link, bet noras didelis ir jis tik auga, tai tikiuosi viena diena ir as galesiu pasidziaugt nuotrauka verta prizo
***** Taip, uz vitamina C dekoju
Smagu, kad temoj yra linksmu plauciu zmoniu