Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:36)
būna. pavogtų smile.gif

šiaip kai geriau įvaldysit PS ir, aišku, fotografiją, pačios galėsit susikurti paprastus actionus. nesu pati to darisi, bet kiek žiūrėjau, tai nėra labai sunku techniškai, tik va reikia labai gerai įvertinti, ką daryti toje sekoje smile.gif

Tai as tik pabandyt noreciau, kas ten ir kaip, gal suvokimas apie tuos actionus ateitu wink.gif
Aciu, kas pasidalinot nuorodomis wink.gif

Nu bandau kelt.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 16:35)
Neklausyk jų. Išbandyk ir pamatysi. Aš tik dėl note sakau, o šiaip applą labai myliu smile.gif

Turiu, patenkinta, naudoju, tik Samsung nebandziau mirksiukas.gif
O del vardo..gal ne be reikalo ta kosmosa uz ji ir reikia moketi smile.gif

Ir dar..Turiu Nikon D800, D7000, D600 ir Canon 60D visiskai naujus, neblogom kainom, jei domina, rasykit i az cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 07 sausio 2013 - 15:12
O as siaip noreciau ikelti foto, pasirodyt, nors ji atlikta ne veidrodinuku, bet man ji patinka ax.gif
Net nezinau, ar ja vertint galima kazkaip rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 07 sausio 2013 - 15:07
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 16:39)
Apie Samsungą galima pasakyt lygiai tą patį biggrin.gif

Jap
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 07, 14:51)
o kodel? Nes ruzavo avataro nera?  blush2.gif

As galeciau padaryt, nes knygu turiu graziu  wub.gif Megstu lankytis senam tokiam knygyne, ten taip sakant knygos is antru ranku, bet ko ten tik nera... Dirba ten nuostabi moteris, kuri mane nusivede i archyvu kambariuka parodyt kokiu turtu ten turi  wub.gif .gaila penegu tiek negaliu knygom skirt, bet noreciau tokiu senuciu savo namuose  rolleyes.gif  Dar auginu svajone kada nors turet mini biblioteka savo namuose ir kai jau turesiu daug laiko sau.....

jau geros...nors atviruko vis tiek noriu  verysad.gif Nus gal kitais metais  lotuliukas.gif

cia geriausias postas is praejusiu keliu dienu  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nu, pritrūko TAVO spalvos biggrin.gif

tai PADARYK smile.gif rimtai..smile.gif
aš tai senas knygas irgi mėgstu, bet niekada neimu dėl viršelio. man turinys turi būti įdomus, nepakanka fotogeniško viršelio. todėl turiu nedaug senų. knyga man nėra tik interjero detalė, o yra.. nu knyga, nu..biggrin.gif

parašyk į AŽ adresą, duosiu atviruką smile.gif

džiaugiuosi, jei pralinksminau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2013 01 07, 15:03)
Ir dar..Turiu Nikon D800, D7000, D600 ir Canon 60D visiskai naujus, neblogom kainom, jei domina, rasykit i az cool.gif

Oho kokia turtinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 07, 16:06)
O as siaip noreciau ikelti foto, pasirodyt, nors ji atlikta ne veidrodinuku, bet man ji patinka  ax.gif
Net nezinau, ar ja vertint galima kazkaip  rolleyes.gif
[img]http://s45.radikal.ru/i107/1301/6a/e1d912929700.jpg

Ai ai jai, jūra čiuožia, gaila nukirptos valties, gaila, kad mergina centruota, smėlio spalva keista. Norėtųsi kažko įdomesnio iš merginos. Gal paguldyti.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 16:15)
Ai ai jai, jūra čiuožia, gaila nukirptos valties, gaila, kad mergina centruota, smėlio spalva keista. Norėtųsi kažko įdomesnio iš merginos. Gal paguldyti.

Ta mergina tai cia as pati blush2.gif Ir dar mano mazas suniukas juodas tas uz valties vos matomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 14:03)

Ratas užsidarė.

O ar puodelius isplovei? biggrin.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 07, 14:51)

Dar va vakar niekaip negalejau uzmigt nakti, tai daug visko galvojau ir tuo paciu, apie Alabamos nuotrauka spejau pamastyt. Viskas ten butu ok, mergyte grazi, emocija, spalvos. Bet kelios klaidos tikrai labai bado akis, pvz per daug palikta desines, net galva sukasi, kaip noris patraukt vaizda kairen, na ir prie to pacio fokuso tikrai niekas nebutu kibes, jeigu butu daugiau apacios t.y., matytusi ka ta rankyte ten varto. Tik tiek  4u.gif

Aga, be rysio ten kadravimas.Sunku man vertinti savo vaiko fotke, apakina mamiskumas.
Pabandziau kvadrata, vistiek man ne taip, dabar atrodo suspausta-
http://www.flickr.co.../in/photostream
O del knygos, ka mergaite varto, tokiu kampu vistiek nesimatytu, ka varto.Kad ir ne esme.Isduosiu, kad skaite apie peles:D
Atsakyti
oi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 sausio 2013 - 15:29
kaip lightroome issaugoti foto kai pataisai?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 07, 15:25)
O ar puodelius isplovei? biggrin.gif

blush2.gif
Atsakyti