Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2013 01 07, 14:15)

Vuniščia -> Anos temos gale parašei žiauriai gerą postą ir dbr apie logotipus [23 puslapis]!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Tu nereali  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Mangute: "duokit pradziai teorijos kokios paskaitti. sedziu paskaitoj. ziauriai neidomu. ;-)" jėėėtau, mergyt, gal tikrai nereikia taip reikalauti??  blink.gif

ej as cia normaliu tonu parasiau g.gif

aciu aciu uz nerealuma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 14:29)
Sakykit, o yra kokiu nors nemokamu actionu parsisiuti is kur nors ar visi jie buna mokami? g.gif Nu siaip noreciau pabandyti paziuret kas tai yra... smile.gif

Zodziu, mano treti ND lauke nepavyko. Kazkoks grybas.. Bandziau ir namie. Perzvelgsiu foto, kas tne gavos.

www.paintthemoon.com turi nemokama actiona wink.gif ten paziurek parsisiusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2013 01 07, 14:00)
Tai del ko pastarieji tokie populiarus, o ir kainos aukstos laikos?  smile.gif Kuom butent Note2 gersnis?? Siaip idomu, nes girdziu daug nuomoniu is aplinkos, kad planciatiniai ir ismanieji Samsung geresni, bet realiai tai apple jiems neikandamas reikalas  rolleyes.gif

Neklausyk jų. Išbandyk ir pamatysi. Aš tik dėl note sakau, o šiaip applą labai myliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 14:48)
Vat mane jie ir užkabino  wub.gif ale, velnias, kainuoja  doh.gif  lotuliukas.gif sakai, verta? dar pagalvosiu, paeksperimentuosiu, gal kada ryšiuos paišlaidauti  blush2.gif

As jais senai esu uzsikretusi...galbut reikia pergyventi, bet mane jie ziauriai veza... gal ir kisene ryzciausi patustinti, bet beda, kad ji ir taip tuščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:19)
Aš šią naktį jau sakiau jei nieks nesigaus fotografuosiu magnetukus ant savo balto šaldytuvo laugh.gif

Jau išbandžiau, žinok, nesigavo laugh.gif Nebandyk net, geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 14:29)
Sakykit, o yra kokiu nors nemokamu actionu parsisiuti is kur nors ar visi jie buna mokami? g.gif Nu siaip noreciau pabandyti paziuret kas tai yra... smile.gif

būna. pavogtų smile.gif

šiaip kai geriau įvaldysit PS ir, aišku, fotografiją, pačios galėsit susikurti paprastus actionus. nesu pati to darisi, bet kiek žiūrėjau, tai nėra labai sunku techniškai, tik va reikia labai gerai įvertinti, ką daryti toje sekoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2013 01 07, 14:36)
Jau išbandžiau, žinok, nesigavo laugh.gif Nebandyk net, geriau biggrin.gif

Nebandysiu biggrin.gif

Šian jau nieko nebandysiu, nes fotikas pakartas krautis, o akyse ne prožektoriai. Kuo toliau, tuo labiau temsta.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 14:12)
  O APPLE turi vardą ir už jį dar kosmosą sumoki...  ax.gif  Kaip ir daug už ką..  mirksiukas.gif

Apie Samsungą galima pasakyt lygiai tą patį biggrin.gif
Atsakyti
ne būtinai pavogtų... ax.gif

va čia kiek nemokamų: http://www.thecoffee...nd-presets.html ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 14:40)
ne būtinai pavogtų... ax.gif

va čia kiek nemokamų: http://www.thecoffee...nd-presets.html ir t.t.  blush2.gif

žinau, bet gerieji yra mokami arba pavogti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:42)
žinau, bet gerieji yra mokami arba pavogti biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif tie tai taip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 07, 14:15)

Vuniščia -> Anos temos gale parašei žiauriai gerą postą ir dbr apie logotipus [23 puslapis]!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Tu nereali  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Oi dėkui, man protarpiais užeina paklodžių metas, gerai, kad dar kažkas perskaito biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:36)
nesu pati to darisi, bet kiek žiūrėjau, tai nėra labai sunku techniškai, tik va reikia labai gerai įvertinti, ką daryti toje sekoje smile.gif

Jo, say, per pusę minutės išmoktum, jei tau reiktų smile.gif Bet čia kai kasdien naudoji, kitaip galvotum mm, ką čia paspausti biggrin.gif Aš gi nuo save, flatten iki kelių spalvinių jau esamų actionų sujungimo turiu pasidarius ir kitaip jau neįsivaizduoju, visi spartieji mygtukai užimti ir dar tableto keturi (bet ne tik actionų, o tokių komandų, kaip zoom, brush), gaila, kad tik tiek yra biggrin.gif Man patinka "išmanumas" laugh.gif

Taip, teisybė, aš gerų nemokamų neaptikau. Kartą vieną radau gerą, maniau, kad yra nemokamas, bet pasirodo jis mokamas biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Atejau tokios, sakyciau, pms'ines nuotaikos, o dar kai pamaciau, kad ir brum jokio paguodos prizo nedave is vis subjuro. Ale skaitau toliau apie tos lasinius ir jauciu, kad sypsena tik plateja, jau daba sedziu kaip tase issivepus nuo ausies iki ausies biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:35)
geras, nepagalvojau

o kodel? Nes ruzavo avataro nera? blush2.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:50)
mane jau kurį laiką kankina klausimas: KODĖL niekas nepadaro gražių ND su knygomis? Tiek kartų siūlyta, net, sakyčiau, primygtinai, juk toks fotogeniškas objektas..  cool.gif

As galeciau padaryt, nes knygu turiu graziu wub.gif Megstu lankytis senam tokiam knygyne, ten taip sakant knygos is antru ranku, bet ko ten tik nera... Dirba ten nuostabi moteris, kuri mane nusivede i archyvu kambariuka parodyt kokiu turtu ten turi wub.gif .gaila penegu tiek negaliu knygom skirt, bet noreciau tokiu senuciu savo namuose rolleyes.gif Dar auginu svajone kada nors turet mini biblioteka savo namuose ir kai jau turesiu daug laiko sau.....
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 11:13)
Zirziliux, tikrai nieko asmeniško. Turbūt atrodau labai bjauri, kad kabinėjuosi, bet kuriuo atveju jau gavai užskaitymus, tai šuns balsas į dangų nenueis. Matai aš valgau visą parą, esu ūkinko žmona, tai lašinių turiu visada. Gal todėl manęs jie nesuveikė. Tačiau pažiūrėkit į tuos lašinius po gadržių pietų. Kas liečia maistą esu baisi estetė, gal tame mano bėda. Atsiprašau, kad keliu bangas nurimusioj jūroj, nu, bet nesusilaikiau. Tikrai rišu. Daugiau nesikišiu.
P.S mintis patiko, net labai. Prekinė išvaizda...ne.

Erika, nugi visos moteros po svenciu, dietinasi, o cia tie lasiakai...nu supranti... Vien uz orginaluma, kas kad nelabai skaniai atrode, bet kartais svarbu laiku, vietoj ir kitaip... O dabar bus proga jai paciai ir pamastyt, kaip lasiaka graziai ir estetiskai nufotografuot ateityje. Nauda visgi kazkokia yra? Bent as tikiuosi rolleyes.gif
QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 11:32)
o aš ir galvoju, kur ta  madam dingusi..

As dabar kaip slaptoji agente kodinem raidem biggrin.gif
O siaip smagu, kad kazkas pasigenda...labai wub.gif
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 11:33)
Bet as nekreipsiu demesio i kai kurias, nes lyg ir trys uzskaitymai buvo, ir eisiu prie kito ND, a gerai?

Viskas Tavo pacios reikalas. Jeigu nori is fotografijos ispesti viska kas imanoma ir gerai ismokti fotografuoti, tai is principo imsi ir siandien tuos lasinius taip nufotografuosi, kad net Erika, kuri atsivalgius tu lasiniu, leks saldytuvo link. O jeigu ND darai, kad tik greiciau praslyst, tai zinoma, kad ok, eini daryt kitu mirksiukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 11:34)
na ir kokios mes šiandien nuotaikos? biggrin.gif

jau geros...nors atviruko vis tiek noriu verysad.gif Nus gal kitais metais lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:12)
aš iš tikro visai nesidomiu lašinių fotografija, tai atvirai sakau - nu man pats objektas nekoks..

cia geriausias postas is praejusiu keliu dienu thumbup.gif lotuliukas.gif

Dar va vakar niekaip negalejau uzmigt nakti, tai daug visko galvojau ir tuo paciu, apie Alabamos nuotrauka spejau pamastyt. Viskas ten butu ok, mergyte grazi, emocija, spalvos. Bet kelios klaidos tikrai labai bado akis, pvz per daug palikta desines, net galva sukasi, kaip noris patraukt vaizda kairen, na ir prie to pacio fokuso tikrai niekas nebutu kibes, jeigu butu daugiau apacios t.y., matytusi ka ta rankyte ten varto. Tik tiek 4u.gif
Atsakyti