Labas dienas
Atejau tokios, sakyciau, pms'ines nuotaikos, o dar kai pamaciau, kad ir brum jokio paguodos prizo nedave is vis subjuro. Ale skaitau toliau apie tos lasinius ir jauciu, kad sypsena tik plateja, jau daba sedziu kaip tase issivepus nuo ausies iki ausies
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:35)
o kodel? Nes ruzavo avataro nera?
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:50)
mane jau kurį laiką kankina klausimas: KODĖL niekas nepadaro gražių ND su knygomis? Tiek kartų siūlyta, net, sakyčiau, primygtinai, juk toks fotogeniškas objektas..
As galeciau padaryt, nes knygu turiu graziu
Megstu lankytis senam tokiam knygyne, ten taip sakant knygos is antru ranku, bet ko ten tik nera... Dirba ten nuostabi moteris, kuri mane nusivede i archyvu kambariuka parodyt kokiu turtu ten turi
.gaila penegu tiek negaliu knygom skirt, bet noreciau tokiu senuciu savo namuose
Dar auginu svajone kada nors turet mini biblioteka savo namuose ir kai jau turesiu daug laiko sau.....
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 11:13)
Zirziliux, tikrai nieko asmeniško. Turbūt atrodau labai bjauri, kad kabinėjuosi, bet kuriuo atveju jau gavai užskaitymus, tai šuns balsas į dangų nenueis. Matai aš valgau visą parą, esu ūkinko žmona, tai lašinių turiu visada. Gal todėl manęs jie nesuveikė. Tačiau pažiūrėkit į tuos lašinius po gadržių pietų. Kas liečia maistą esu baisi estetė, gal tame mano bėda. Atsiprašau, kad keliu bangas nurimusioj jūroj, nu, bet nesusilaikiau. Tikrai rišu. Daugiau nesikišiu.
P.S mintis patiko, net labai. Prekinė išvaizda...ne.
Erika, nugi visos moteros po svenciu, dietinasi, o cia tie lasiakai...nu supranti... Vien uz orginaluma, kas kad nelabai skaniai atrode, bet kartais svarbu laiku, vietoj ir kitaip... O dabar bus proga jai paciai ir pamastyt, kaip lasiaka graziai ir estetiskai nufotografuot ateityje. Nauda visgi kazkokia yra? Bent as tikiuosi
QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 11:32)
o aš ir galvoju, kur ta madam dingusi..
As dabar kaip slaptoji agente kodinem raidem
O siaip smagu, kad kazkas pasigenda...labai
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 11:33)
Bet as nekreipsiu demesio i kai kurias, nes lyg ir trys uzskaitymai buvo, ir eisiu prie kito ND, a gerai?
Viskas Tavo pacios reikalas. Jeigu nori is fotografijos ispesti viska kas imanoma ir gerai ismokti fotografuoti, tai is principo imsi ir siandien tuos lasinius taip nufotografuosi, kad net Erika, kuri atsivalgius tu lasiniu, leks saldytuvo link. O jeigu ND darai, kad tik greiciau praslyst, tai zinoma, kad ok, eini daryt kitu
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 11:34)
na ir kokios mes šiandien nuotaikos?
jau geros...nors atviruko vis tiek noriu
Nus gal kitais metais
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:12)
aš iš tikro
visai nesidomiu lašinių fotografija, tai atvirai sakau - nu man pats objektas nekoks..
cia geriausias postas is praejusiu keliu dienu
Dar va vakar niekaip negalejau uzmigt nakti, tai daug visko galvojau ir tuo paciu, apie Alabamos nuotrauka spejau pamastyt. Viskas ten butu ok, mergyte grazi, emocija, spalvos. Bet kelios klaidos tikrai labai bado akis, pvz per daug palikta desines, net galva sukasi, kaip noris patraukt vaizda kairen, na ir prie to pacio fokuso tikrai niekas nebutu kibes, jeigu butu daugiau apacios t.y., matytusi ka ta rankyte ten varto. Tik tiek