tiesa beplepsėdama prisiminiau
kad ND ir be ND karts atlikinėju
netobuli
Aš apie lašinius pagalvojau, kad jei kas sugebėtu estetiškai pateikt tris dalykus: kiaulę, lašinius ir Š... Tai maž galim būt kokį medalį pakabint..
RIR , turiu actionu 3 paketus FLORABELLOS.. nu su nemokamais visais nėr ko ir lygint, nuimi, pastumdai, pašvelnini kur reik ir liux.
SauJoRa , tu gali...
RIR , turiu actionu 3 paketus FLORABELLOS.. nu su nemokamais visais nėr ko ir lygint, nuimi, pastumdai, pašvelnini kur reik ir liux.
SauJoRa , tu gali...
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 14:45)
Aš apie lašinius pagalvojau, kad jei kas sugebėtu estetiškai pateikt tris dalykus: kiaulę, lašinius ir Š... Tai maž galim būt kokį medalį pakabint..
SauJoRa , tu gali...
SauJoRa , tu gali...
Vat mane jie ir užkabino ale, velnias, kainuoja sakai, verta? dar pagalvosiu, paeksperimentuosiu, gal kada ryšiuos paišlaidauti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 13:39)
Aš šiandien bais susidomėjau actionais. Užkrėtė ir mane bjaurybės negi jie visi tokie blogi?
Action'ai ne kas kitas, kaip įvairūs veiksmai PS įrašyti į tam tikrą seką ir išsaugoti tam tikroje vietoje. Manau, svarbiausia atsirinkti ir suprasti kas skoninga ir gražu, o kas ne. Beje, analizuojant juos galima puikiai mokytis kaip koreguoti nuotraukas
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 07, 14:50)
Action'ai ne kas kitas, kaip įvairūs veiksmai PS įrašyti į tam tikrą seką ir išsaugoti tam tikroje vietoje. Manau, svarbiausia atsirinkti ir suprasti kas skoninga ir gražu, o kas ne. Beje, analizuojant juos galima puikiai mokytis kaip koreguoti nuotraukas
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 14:52)
mano galva, tokius actionus verta pirkti tik jau gerai išmanant, apie ką ta fotografija, turint savo braižą ir užsiimant komercija, kuri atpirks actionus..
SauJoRa, užskaitau. Pasiilgau gėlių
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 13:39)
Aš šiandien bais susidomėjau actionais. Užkrėtė ir mane bjaurybės negi jie visi tokie blogi? a kas jie tokie apskritai yra - ar visą tą programos veiksmų seką galima atkartoti nenaudojant actionų, kad gauti panašų vaizdą? ar juose yra kažkas tokio, ko negali padatryti programa žinsgsnis po žingsnio?
jau mačiau daug kas atsakė, bet pakartosiu nes dažnai iškyla kalusimas kas tai. Tai seka kažkieno padarytų veiksmų, galima pačiai pasidaryti, veiksmų kuriuos nuolat darai su nuotraukoms, karpymas saugojimas, didinimas mažinimas ir panašiai, sutaupo laiko.
Dėl naudojimo kitų sukurtų pradžioj visos padaugina persergama, bet net ir juos nusipirkdama reik žinot kaip ka padaryt kad gautum norima vaizdą.
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:43)
netobuli, nevertinimui
nors ir ne vertinimui bet objektas geriau pasirinktas .
P.S Visoms naujokėmes, Visa kritika reikia priimti ne asmeniškai, čia kaip darbe ne Jūsų asmenybę, o rezultatą vertina, tai kad kantrybės visoms. Vienetai tokių kurios susidomėjusios fotografija staigiai ištobulėja ir daro labai skoningai ir gerai, nors ir tokių čia būta
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 13:15)
Va, lyginom su V sugulę vakar, mano Note2 ir jo 5 obuolį, Š kažkoks..
Tai del ko pastarieji tokie populiarus, o ir kainos aukstos laikos? Kuom butent Note2 gersnis?? Siaip idomu, nes girdziu daug nuomoniu is aplinkos, kad planciatiniai ir ismanieji Samsung geresni, bet realiai tai apple jiems neikandamas reikalas
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:33)
Tenka pritarti Zylei Ne visi namuose turim gražių daiktų, ne visi turim galimybes išslapstyt daiktus (pzv kai 3 žm. gyvena 1-no kam. butuke), o apie tuščias sienas tai iš vis ir pan.
Tyliu, tyliu....
Norėsim, išmoksim, padarysim
Tyliu, tyliu....
Norėsim, išmoksim, padarysim
Kalbėkit, kalbėki, tildyt tai mes tikrai nepradėsim
Jei rimtai, tai buvo tikrai geras pastebėjimas su sagom, kur nei fono, nei remonto nereikia. T.y tereika, kad megztukas nebūtų visiškai nusiburbuliavęs.
Buvo pasiūlymas išeiti į lauką, na tokiu oru gal tikrai ne visos gali, juolab, kad į sijonus bus kokie du pipirai įsikibę. Tačiau kurios galit, pirmyn. Gamta - tobula ( kol neįsikiša žmogus )
Apie lašinius. Tikrai puiki mintis. Net nuėjau pavyzdžio kokio paieškot. Deja man skanių neužmačiau.
Tačiau radau pavyzdėlį, kaip padėlioti, neieškant didelių erdvių namuose.
čia, viskas paprasta, tikrai kiekvienos namuose rastumėm tokių trupinėlių. Na petrušką galim pakeist lašinukais
Dar pastebėjimas. Atkreipkit dėmesį į fotografavimo kampą. Suprantu, kad esmė pirmo ND išmokti sufokusuoti. Ir tikrai neprašau, kad dabar tuos ND darydamos ieškotumėt tobulo kadravimo. Tiesiog pasižiūrėjimui.
Apie vakarykščius lašinius pasakysiu taip, negaliu prašyt , kad vietoj palties paliktų vieną ar dvi riekutes, negaliu klaust ar tikrai toj foto reikėjo puskeplio duonos, nes valgiau ne aš , tiesiog ta foto labiausiai nukentėjo nuo tiesmukumo. Tada man ir lašiniai nebeskanūs ir vaizdas nebegražus. Nežinau ar suprantamai, bet čia taikau daugeliui foto - tiesmukumas, mano akim žiūrint tai didelė daugelio nuotraukų bėda.
Ir puikiai suprantu, kad pirmieji ND daugeliui tikrai sunkūs, surast objektą, kad senėm patiktų, rasti tinkamą foną, kad būtų tinkamas, gauti šviesos, nors gyvenam naktyje, tada sužiūrėt, kad nečiuožtų, kad fokus būtų...Gal tikrai per daug reikalaujam.
Ratas užsidarė. Kai atėjau į temą, buvo pas mus viena fotografė, ji kalbėjo tokias pat nesamones kaip dabar kalbu aš, aš tą sykį prunkštavau ir šnirpštavau, ko čia tipo nori iš mūsų, čia pradžiamokslis, čia žmonės renkasi nežinodami kas plauna foną ir t.t Dabar man biškį gėda dėl to.
Taigi spręsti jums pačioms, kiek galite iš savęs išspausti.
Tikrai visoms nuoširdžiai linkiu džiaugtis tuo ką darote, mylėti tai ką darote, o visa kita tik detalės.
Mano dukra dabar vis dainuoja - skrismi, žinau ką galim, mes rasim kelią, be problemyčių
say , jooo, tikrai reik kad atsipirktu ir visa technika kad atsipirktu, bet...
O Floros actionai tikrai superiniai, man tikrai atrodo jie verti savo kainos, aišku ir reikia juos mokėt valdyt ir pritaikyt, bet su dideliu noru tikrai išmoksiu... Gal nejudu greit, po truputi tik ir gal neturiu tokio didelio potencialo, bet turiu didelį norą išmokti ir mokėti.... mokausi pati viena, vis žiūriu darbus, ir už ko užkliūna akis ieškau ir mokausi užsirašau jei svarbu man...
[b neiste [/b], tai kad viskuom, pradedant baterija... na individualu čia yra, bent man jis neperspjaunamas.... O APPLE turi vardą ir už jį dar kosmosą sumoki... Kaip ir daug už ką..
O Floros actionai tikrai superiniai, man tikrai atrodo jie verti savo kainos, aišku ir reikia juos mokėt valdyt ir pritaikyt, bet su dideliu noru tikrai išmoksiu... Gal nejudu greit, po truputi tik ir gal neturiu tokio didelio potencialo, bet turiu didelį norą išmokti ir mokėti.... mokausi pati viena, vis žiūriu darbus, ir už ko užkliūna akis ieškau ir mokausi užsirašau jei svarbu man...
[b neiste [/b], tai kad viskuom, pradedant baterija... na individualu čia yra, bent man jis neperspjaunamas.... O APPLE turi vardą ir už jį dar kosmosą sumoki... Kaip ir daug už ką..
QUOTE(Alabama @ 2013 01 06, 22:57)
Na vienas dalykas moteriskiu pazastis, pagurkliai, kitas vaiko delniukas.Nieko blogo rankutei nematau.
me too, o aš pirmai pamačiau fokusą lupose, galvojau, kad čia taip specealiai
Vuniščia -> Anos temos gale parašei žiauriai gerą postą ir dbr apie logotipus [23 puslapis]! Tu nereali
Mangute: "duokit pradziai teorijos kokios paskaitti. sedziu paskaitoj. ziauriai neidomu. ;-)" jėėėtau, mergyt, gal tikrai nereikia taip reikalauti?? Aš apakus nuo tavo postų... žiauriai. tikrai, kad parašyk google: išlaikymas, diafragma, ISO ir tiek tau visko išmes, kad nežinosi, kurį skaityti... Kosmosas! Imk ir skaityk: www.google.lt, be to pirmam puslapį yra nuorodos.. nesuprantu... aš kai čia atėjau, nereikalavau duoti man nuorodų, ieškojau pati ir pirmiausia išnagrinėjau tas, kurios buvo pirmam psl.
O saynora jau parašė ir ne tik ji, kiek toliau paskaičiau, bet visgi paliksiu ir savo trigrašį
ir RYTINĖ KAVA gerai parašė ta tema.. Turi žmogus FB puslapį su žodžiu "Photography" ir nežino kas yra išlaikymas/diafragma/ISO... Pfff.
Sakykit, o yra kokiu nors nemokamu actionu parsisiuti is kur nors ar visi jie buna mokami? Nu siaip noreciau pabandyti paziuret kas tai yra...
Zodziu, mano treti ND lauke nepavyko. Kazkoks grybas.. Bandziau ir namie. Perzvelgsiu foto, kas tne gavos.
Zodziu, mano treti ND lauke nepavyko. Kazkoks grybas.. Bandziau ir namie. Perzvelgsiu foto, kas tne gavos.