Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:19)
Aš šią naktį jau sakiau jei nieks nesigaus fotografuosiu magnetukus ant savo balto šaldytuvo laugh.gif

NO! biggrin.gif

tapetai ir kitkas tinka, jei jie netampa pagrindiniu objektu. atitraukit nuo fono tolėliau daiktus, bus mažiau problemų.

o tai KNYGŲ namie kuri nors TURI? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 12:19)
Turbūt nskaitei kaip anoj temoj buvo su tapeto raštais, rankšluoščiu (?) ir staltiese laugh.gif

žiūrint, ką į foną patupdysi. Jei plastmasinį drugelį, nu tai.. blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:21)
o tai KNYGŲ namie kuri nors TURI?  lotuliukas.gif

trijų ne, tik dvi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 13:21)
NO! biggrin.gif

lotuliukas.gif

pala, žaizdas išsilaižysiu 000189.gif

turiu visą biblioteką, bet šian šviesos mažai neverta nė eit smile.gif
ir lentynos ne taip išdeliotos kaip norėčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2013 01 07, 13:23)
žiūrint, ką į foną patupdysi. Jei plastmasinį drugelį, nu tai.. blush2.gif  rolleyes.gif

oi ne, ne taip žiauriai karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 07 sausio 2013 - 13:34
Bet tų objektų fotkinimui galima tikrai prisigalvot, kad ir tris vienodus, kad ir skirtingus bet kad visi tarpusavyje susiję gali būt.. sakykim citrina, stiklinė gražiai pateikta pripilta tų sulčių ir gale dar ąsotis pilnas tų sulčių... arba ant lapukų atsispausdint žodžius kad ir vienas lapukas FOKUSAS antras NAMŲ trečias DARBAI.. kažkas tokio, sakykim foną dedi kokį vienspalvį na kad ir juodą, o tie lapeliai balti ir ant jų juodos raidės... arba aš galvojau kai dariau, na turiu SAMPO banko dar du tokius metalo spalvos vienodus žadintuvus... senovinius tokius... biggrin.gif galvojau priekį dėt vieną, antra daiktą dėt plaktuką ir trečią daiktą sudaužytą plaktuku žadintuvą.. lotuliukas.gif aj sėdi ir gali ko primastyt, apsidairykit, namuose ne vien eglučių žaisliukai, gėlės, vaikų soskės, nors ir su jom kaip nors sužaist gali.. tiesa..su viskuo gali..
O vienspalvis fonas siūlomas tam, kad su juo lengviausiai nemokan išgaut estetiškumą ir "švarą" yra.. mirksiukas.gif ne dėl mūsų čia visų noro matyt baltą foną ar sugalvojimo,kad vą pasiuntinėkim jas "Senukam" ( o beje, ten popieriaus yra? g.gif ) pelno daryt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2013 01 07, 13:23)
trijų ne, tik dvi  lotuliukas.gif

galiu vieną paskolint biggrin.gif

QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:24)
turiu visą biblioteką, bet šian šviesos mažai neverta nė eit smile.gif
ir lentynos ne taip išdeliotos kaip norėčiau   biggrin.gif

tai neškis tris knygas link šviesos.. tis knygas, ne tris lentynas.. nors jei turi daug knygų, gali ir tris krūveles padaryti..biggrin.gif

nu va pvz., pusė idėjos:

user posted image

matei, Yvette, vardan Tavęs KIEK plušu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 sausio 2013 - 13:29
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 13:25)
Bet tų objektų fotkinimui galima tikrai prisigalvot, kad ir tris vienodus, kad ir

nu labai gražiai skamba. tikrai.
bet būna,kad užsimerkus matai tobulą vaizdą, o kai bandai įgyvendint doh.gif wacko.gif

Tenka pritarti Zylei blush2.gif Ne visi namuose turim gražių daiktų, ne visi turim galimybes išslapstyt daiktus (pzv kai 3 žm. gyvena 1-no kam. butuke), o apie tuščias sienas tai iš vis biggrin.gif ir pan.

Tyliu, tyliu.... 4u.gif
Norėsim, išmoksim, padarysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 07 sausio 2013 - 13:35
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:33)
nu labai gražiai skamba. tikrai.
bet būna,kad užsimerkus matai tobulą vaizdą, o kai bandai įgyvendint  doh.gif  wacko.gif

Tenka pritarti Zylei  blush2.gif  Ne visi namuose turim gražių daiktų, ne visi turim galimybes išslapstyt daiktus (pzv kai 3 žm. gyvena 1-ko kam. butuke), o apie tuščias sienas taiir vis biggrin.gif ir pan.
Tyliu, tyliu....  4u.gif
Norėsim, išmoksim, padarysim smile.gif

yra toks posakis: kai nori, ieškai galimybių (padaryti), kai nenori - ieškai priežasčių (nedaryti).

taigi, visa esmė yra noruose. va Tu šaunuolė, pažiūrėk, kiek jau bandymų.. 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien bais susidomėjau actionais. Užkrėtė ir mane bjaurybės doh.gif negi jie visi tokie blogi? a kas jie tokie apskritai yra - ar visą tą programos veiksmų seką galima atkartoti nenaudojant actionų, kad gauti panašų vaizdą? ar juose yra kažkas tokio, ko negali padatryti programa žinsgsnis po žingsnio?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 13:12)
aš nebandžiau niekada, tai nežinau cool.gif bet jie tokie man nugeibę atrodė, nenorėjau jų visai biggrin.gif labiau tie agurkai fone viliojo.. aš iš tikro visai nesidomiu lašinių fotografija, tai atvirai sakau - nu man pats objektas nekoks.. cool.gif

Lasiniu fotografija laugh.gif
user posted image
Ir cia galima tris objektus fokusuoti biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 13:21)

Turim turim smile.gif Sekanti bandysiu su knygom. Ziuresim, kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2013 01 07, 14:17)
merginos naujokės, jei neturit didelio lapo arba nesutelpa daiktai dėliojami į jį, taigi galima fonui panaudoti daug kitų dalykų, pvz užuolaidas, rankšluostį, staltiesę, tapetą, dovanų popierių, kilimą ir t.t. biggrin.gif  Tikrai kažką gražaus rasite 4u.gif Pvz aš atlikau pirmą ND sufokusavus tris megztinio sagas, va jums ir fonas ir remonto nereikėjo biggrin.gif

Vakar ko tik nebandziau doh.gif Ir pleda kabinau skirtingose vietose, ir savo paveikslus deliojau vietoj fono, ir prie tapeto bandziau, jau nepamenu, ka ten dar, nu nesigavo nors tu ka, neitelpa objektas i ta fona treciam ND, arba per siauras fonas, arba per zemas biggrin.gif Sakiau reiks eiti i lauka. Na dar bandysiu kaip cia viena mergina patare serveteles suklijuoti ir ant sienos pakabint, gal gausis kas.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 13:39)
Aš šiandien bais susidomėjau actionais. Užkrėtė ir mane bjaurybės  doh.gif negi jie visi tokie blogi? a kas jie tokie apskritai yra - ar visą tą programos veiksmų seką galima atkartoti nenaudojant actionų, kad gauti panašų vaizdą? ar juose yra kažkas tokio, ko negali padatryti programa žinsgsnis po žingsnio?

Nu va man paaiskinkit kas tie actionai smile.gif As bandziau ziuret, skaityt, bet ne visai pagavau dar.. wink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 13:39)
Aš šiandien bais susidomėjau actionais. Užkrėtė ir mane bjaurybės  doh.gif negi jie visi tokie blogi? a kas jie tokie apskritai yra - ar visą tą programos veiksmų seką galima atkartoti nenaudojant actionų, kad gauti panašų vaizdą? ar juose yra kažkas tokio, ko negali padatryti programa žinsgsnis po žingsnio?
Niekas nėra blogas savaime biggrin.gif
Taigi actionai ir yra padaryti ir įrašyti veiksmai.
Galima nenaudot, o galima ir naudot, ypač, kai darai tam tikrus dalykus n kartų, tai kam tą patį kartot? Paspaudi mygtuką ir viskas, vualia. Pastumdai kur reik ir tiek žinių.
Atsakyti