Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

pirmoj fokusavau į gėlės"ūselius"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 07 sausio 2013 - 13:00
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 12:51)
pirmoj fokusavau į gėlės"ūselius"

dabar geriau, bet čiuožia. atsakyk sau ir man: ar tai geriausia, kaip gali atlikti šituos ND?
Atsakyti
SauJoRakadangi kai patyliu kiti užskaito tai čia garsiai sakau neužskaitau, pats objektas man labai negražus, pavytes
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 13:51)

Neuzskaitau... horizontas ciuozia, o skirtumo beveik nematyti.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 07, 13:47)
Jei nebutu buve šio sakinio, tikrai buciau nerodzius... cia tai ka turiu siai dienai svieziausio..
Deja sudeginau sniega, bandysiu si vakar tvarkyti.. taciau ka reiketu daryti, kad taip neatsitiktu patarimai taip pat laukiami!

pirmiausia, tai būčiau fotografavus kitu kampu...labiau užverta diafragma, kad medžiai neaugtų iš galvų...
ir šiaip man asmeniškai labai nenatūrali poza, kam ten miške sėdėt ant kėdės, prie žvakidžių g.gif
vnž, nepatinka rekvizitai irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:57)
dabar geriau, bet čiuožia. atsakyk sau ir man: ar tai geriausia, kaip gali atlikti šituos ND?

velniava, kai žiūriu į didelį vaizdą, tai nu neatrodo,kad taip išplaukia. doh.gif
Ne cool.gif
Tik reikia naujų objektų jau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 07, 12:58)
pats objektas man labai negražus, pavytes

Kad, jum negražu, tebūnie.
Bet pavytęs dar tikrai nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 12:59)
velniava, kai žiūriu į didelį vaizdą, tai nu neatrodo,kad taip išplaukia.  doh.gif
Ne  cool.gif
Tik reikia naujų objektų jau  lotuliukas.gif

tai va, pati atsakei 4u.gif ieškok naujų objektų, bandyk iš naujo. pabandyk su knygom, plyyyyz smile.gif jei kas, idėjų pasisemk ČIA paanalizuok, baltas fonas tikrai neprivalomas, jis tiesiog yra pats paprasčiausias variantas.

juk gali sukurti stebuklingus ND smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 sausio 2013 - 13:04
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:40)
zirziliux, ale nikas Tavo labai taiklus. tarsi ir normaliai bendrauji, bet vis įkerti.. lotuliukas.gif  va tarkime, buvo galima parašyti "bet mergos, jei buvo reikalingi užskaitymai, tai darysiu kitus ND", bet ne, va reikėjo to "nekreipsiu dėmesio į kai kurias"..biggrin.gif juk rizikuoji įsivelti į konfliktą biggrin.gif

šiaip jau objektyviai: TAVO namų darbuose lašiniai nebuvo estetiškai pateikti. bet TAIP, lašiniai kaip objektas GALI būti estetiškai pateikti. estetiškas gali būti bet koks objektas, netgi tas galutinis lašinių produktas. tik reikia mokėti pateikti..smile.gif

o jeigu krūva žmonių sako, kad neestetiška, bet pamatę užsimanė valgyti, tai atskirk du dalykus - estetiką ir alkį. estetikos ten nebuvo, o alkis galėjo kilti.

Nu nickas su zirzimu nesusijes. Nors gal laugh.gif Kai pagalvoji, kuri musu nezirzia.
Savo tuo parasymu, nenorejau nieko izeisti ar ignoruoti, gal tiesiog mintis neteisingai isdesciau. Norejau pasakyti, kad kadangi jau nors ir alkio vedamos ND uzskaite kai kurios merginos, tai galiu pereiti prie kito ND.
Minti turiu, ale vat reik nestis i lauka viska, ner kam kleckus iduot. doh.gif Gal pavyks namu salygom viska padaryt.

Na, tai tu pasakyk, kaip buvo galima estetiskai pateikti lasinius? As rimtai. Man taip skaniai atrode ir buvo tikrai skanu... Nu sonines neturejau, tik sudytus su pipiriukais. Dar agurkas netyciukas... Nu kaip kitaip? Isdeliot kitaip?
Bet vel mes apie estetiska. Slidus reikalas.

Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 07, 13:04)
Nu nickas su zirzimu nesusijes. Nors gal laugh.gif Kai pagalvoji, kuri musu nezirzia.
Savo tuo parasymu, nenorejau nieko izeisti ar ignoruoti, gal tiesiog mintis neteisingai isdesciau. Norejau pasakyti, kad kadangi jau nors ir alkio vedamos ND uzskaite kai kurios merginos, tai galiu pereiti prie kito ND.
Minti turiu, ale vat reik nestis i lauka viska, ner kam kleckus iduot. doh.gif Gal pavyks namu salygom viska padaryt.

Na, tai tu pasakyk, kaip buvo galima estetiskai pateikti lasinius? As rimtai. Man taip skaniai atrode ir buvo tikrai skanu... Nu sonines neturejau, tik sudytus su pipiriukais. Dar agurkas netyciukas... Nu kaip kitaip? Isdeliot kitaip?
Bet vel mes apie estetiska. Slidus reikalas.

viskas ok, internete dažnai taip nutinka smile.gif

aš nebandžiau niekada, tai nežinau cool.gif bet jie tokie man nugeibę atrodė, nenorėjau jų visai biggrin.gif labiau tie agurkai fone viliojo.. aš iš tikro visai nesidomiu lašinių fotografija, tai atvirai sakau - nu man pats objektas nekoks.. cool.gif
Atsakyti
Ot ir gėles nuskabei SauJoRa , dėl ND... biggrin.gif bet tikrai čiužia ir nlb skirtumas matosi tarp antro ir trečio.. mirksiukas.gif kantri esi, tai mėgink ir kiek šviesiau mėgink, tikrai išeis ir pati stebėsies kad daug geriau, nes tikrai gali geriau... ax.gif

Atsakyti
merginos naujokės, jei neturit didelio lapo arba nesutelpa daiktai dėliojami į jį, taigi galima fonui panaudoti daug kitų dalykų, pvz užuolaidas, rankšluostį, staltiesę, tapetą, dovanų popierių, kilimą ir t.t. biggrin.gif Tikrai kažką gražaus rasite 4u.gif Pvz aš atlikau pirmą ND sufokusavus tris megztinio sagas, va jums ir fonas ir remonto nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai galiu - nežinau.
Bet bandysiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2013 01 07, 13:17)
merginos naujokės, jei neturit didelio lapo arba nesutelpa daiktai dėliojami į jį, taigi galima fonui panaudoti daug kitų dalykų, pvz užuolaidas, rankšluostį, staltiesę, tapetą, dovanų popierių, kilimą ir t.t. biggrin.gif  Tikrai kažką gražaus rasite 4u.gif Pvz aš atlikau pirmą ND sufokusavus tris megztinio sagas, va jums ir fonas ir remonto nereikėjo biggrin.gif

Turbūt nskaitei kaip anoj temoj buvo su tapeto raštais, rankšluoščiu (?) ir staltiese laugh.gif

Aš šią naktį jau sakiau jei nieks nesigaus fotografuosiu magnetukus ant savo balto šaldytuvo laugh.gif
Atsakyti