Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 09:50)
Rittule, pati pasakei pagrindinius trūkumus. šviesa ok, įspraudimas į kampą šiuo atveju nebepataisomas, mano asmenine nuomone.

QUOTE(Yvette @ 2013 01 07, 07:48)
gaila, kad apačios tiek mažai. Šiaip šviesa faina, spalviškai gražu. Vaikutis tik suspaustas. Būtų jo kiek daugiau, tuomet būtų man labiausiai patinkanti kompozicija  bigsmile.gif Nerealiai patinka tokie įspraudimai į kokį kampą.
Vietos mažoka buvo ar nebespėjai, nes paspruko vaikutis?

ačiū, merginos 4u.gif
aha, nespėjau.. fotografavau rankdarbius ant palangės ir čia mažoji užsiropštė smile.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 01 07, 12:27)
Sveikos,
PBP - Peonnyblossom wink.gif
Kitų tai nežinau.

o aš ir galvoju, kur ta madam dingusi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 11:15)
O man Samsungas šimtą kart geriau už Applą..

As kai rinkausi tarp Applo ir Samsungo, tai mano didziausias pliusas, kad samsungui galima daug ka parsisiusti nemokamai. O va Applui jau reikia pirkti wink.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 12:13)
Zirziliux, tikrai nieko asmeniško. Turbūt atrodau labai bjauri, kad kabinėjuosi, bet kuriuo atveju jau gavai užskaitymus, tai šuns balsas į dangų nenueis. Matai aš valgau visą parą, esu ūkinko žmona, tai lašinių turiu visada. Gal todėl manęs jie nesuveikė. Tačiau pažiūrėkit į tuos lašinius po gadržių pietų. Kas liečia maistą esu baisi estetė, gal tame mano bėda. Atsiprašau, kad keliu bangas nurimusioj jūroj, nu, bet nesusilaikiau. Tikrai rišu. Daugiau nesikišiu.
P.S mintis patiko, net labai. Prekinė išvaizda...ne.

Bet va matai, kazkam lasiniai estetiskai, kazkam ne, ir cia labai priklauso nuo paties zmogaus, jo suvokimo kas estetiska ir kaip turetu buti pateikta. Man rodos, kad ND nereiketu taip sureiksminti, gal net sakyciau, reiketu kaip tik akcentuoti ar yra pasiektas ND tikslas, ar tai yra originalu. O estetika -- subtilus dalykas wink.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 07, 12:20)
Ne, tu teisi, bet tie lasiniai taip klastingai buvo ideti butent tada, kai kamavo didelis alkis, o dar tie agurkai.Ten buvo pasinaudota musu silpnumu. dry.gif

hihihi.gif Kaip ir sakiau, tai buvo mano vakariene, fotikas po ranka, tai ir foto atsirado wink.gif
Bet as nekreipsiu demesio i kai kurias, nes lyg ir trys uzskaitymai buvo, ir eisiu prie kito ND, a gerai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 12:26)
Man tai irgi labai baisūs tie ND su lašiniais biggrin.gif Jei būtų su šonine, tai būtų kitas reikalas biggrin.gif

Aš vakar tą patį PBP sakiau... lotuliukas.gif kad jei su raumeniu būtu ir da ne aguecy o svogūniukai kokie būt kita kalba.. biggrin.gif
O jei da baltos inpiltu kas... išvis gadyca... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
erikamaja, jo, viskas priklauso nuo nuotaikos. aš stengiuosi būti objektyvi ir nesitaškyti nei geros, nei blogos nuotaikos purslais. bet akivaizdu, kad kartais nepavyksta. nors nuotaika niekada neprivers manęs parašyti gerai prie blogos foto, ir atvirkščiai. nors.. mano nuotaika dažniausiai gera biggrin.gif

na ir kokios mes šiandien nuotaikos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:34)
erikamaja, jo, viskas priklauso nuo nuotaikos. aš stengiuosi būti objektyvi ir nesitaškyti nei geros, nei blogos nuotaikos purslais. bet akivaizdu, kad kartais nepavyksta. nors nuotaika niekada neprivers manęs parašyti gerai prie blogos foto, ir atvirkščiai. nors.. mano nuotaika dažniausiai gera biggrin.gif

na ir kokios mes šiandien nuotaikos? biggrin.gif

Aš jau tam amžiuj kai man kaip nuo žąsies vanduo. Šeip esu linksmų plaučių žmogus ir žiauriai nepernešu bambeklių, alkanų ir viskuo nepatenkintų bobų biggrin.gif

Taip, kad man giliai dzin.

Tik va "nuotaikos" ND šioje temoje tai mane matyt veikia.

Sutinku estetika slidus reikalas, kalbėjom apie tai.

Todėl tikrai tikrai nuo šiol tyliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 07 sausio 2013 - 12:40
zirziliux, ale nikas Tavo labai taiklus. tarsi ir normaliai bendrauji, bet vis įkerti.. lotuliukas.gif va tarkime, buvo galima parašyti "bet mergos, jei buvo reikalingi užskaitymai, tai darysiu kitus ND", bet ne, va reikėjo to "nekreipsiu dėmesio į kai kurias"..biggrin.gif juk rizikuoji įsivelti į konfliktą biggrin.gif

šiaip jau objektyviai: TAVO namų darbuose lašiniai nebuvo estetiškai pateikti. bet TAIP, lašiniai kaip objektas GALI būti estetiškai pateikti. estetiškas gali būti bet koks objektas, netgi tas galutinis lašinių produktas. tik reikia mokėti pateikti..smile.gif

o jeigu krūva žmonių sako, kad neestetiška, bet pamatę užsimanė valgyti, tai atskirk du dalykus - estetiką ir alkį. estetikos ten nebuvo, o alkis galėjo kilti.
Atsakyti
pakartotinai ND1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauJoRa: 07 sausio 2013 - 12:46
QUOTE(SauJoRa @ 2013 01 07, 12:41)
pakartotinai ND1.

arba

pirmo varianto nė pro kur neužskaitau, čiuožia viskas, tamsoka. antrame vėl nesutilpo žiedeliai į kadrą, nukirstas artimiausiojo žiedlapis. kol nenuvyto, lėk perdaryt, sakyčiau.
Atsakyti
Realiai man lasiniai buvo originalus ir kas svarbiausia su jumoro jausmu:)Sito truksta ND, na sutikit.Na kartais galima isimti padaryti?
Atsakyti
Ai, ne į temą ale apie lašinius.
Nu šakės, kažkokiam rusiškam forume mačiau foto - "rusiškas " suši.
Duonos stačiakampiukas, apvyniotas laišinuku( nu ten su raumenuko raudona juostele) ir perrištas svogūno laišku.
Va tas tai sužavėjo.
Sakiau superinis užkandiss prie vodkos kokiai baliuškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 07 sausio 2013 - 12:46
QUOTE(Suprem @ 2013 01 07, 01:51)
Dinceli-parodyk daugiau foto  ax.gif

Jei nebutu buve šio sakinio, tikrai buciau nerodzius... cia tai ka turiu siai dienai svieziausio..
Deja sudeginau sniega, bandysiu si vakar tvarkyti.. taciau ka reiketu daryti, kad taip neatsitiktu patarimai taip pat laukiami!

user posted image

user posted image

flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 07 sausio 2013 - 12:49
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 11:36)
Hmm... galvoju, kokia čia mano nuotaika  g.gif  rolleyes.gif

smile.gif

Patiko man R.i.R. foto, fainos, paprastos, be pribumbasų, mielos smile.gif

Dar kažkas kažką dėjo, bet jau neatseku, nes plepat nežmonišku greičiu smile.gif dar negrįžta atmintis man po nėštumo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 12:45)
Ai, ne į temą ale apie lašinius.
Nu šakės, kažkokiam rusiškam forume mačiau foto - "rusiškas " suši.
Duonos stačiakampiukas, apvyniotas laišinuku( nu ten su raumenuko raudona juostele) ir perrištas svogūno laišku.
Va tas tai sužavėjo.
Sakiau superinis užkandiss prie vodkos kokiai baliuškai.

aš tą irgi mačiau smile.gif gerai atrodė drinks_cheers.gif o dar biškį pasukus galvelę galima išvis įdomiai padaryti, įmaišius kokių krapų, salotos, ridikėliš ir pnš.
Tik gaila, kad negeriu vodkos biggrin.gif
Atsakyti