QUOTE(isora @ 2013 01 07, 11:15)
O man Samsungas šimtą kart geriau už Applą..
As kai rinkausi tarp Applo ir Samsungo, tai mano didziausias pliusas, kad samsungui galima daug ka parsisiusti nemokamai. O va Applui jau reikia pirkti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 12:13)
Zirziliux, tikrai nieko asmeniško. Turbūt atrodau labai bjauri, kad kabinėjuosi, bet kuriuo atveju jau gavai užskaitymus, tai šuns balsas į dangų nenueis. Matai aš valgau visą parą, esu ūkinko žmona, tai lašinių turiu visada. Gal todėl manęs jie nesuveikė. Tačiau pažiūrėkit į tuos lašinius po gadržių pietų. Kas liečia maistą esu baisi estetė, gal tame mano bėda. Atsiprašau, kad keliu bangas nurimusioj jūroj, nu, bet nesusilaikiau. Tikrai rišu. Daugiau nesikišiu.
P.S mintis patiko, net labai. Prekinė išvaizda...ne.
Bet va matai, kazkam lasiniai estetiskai, kazkam ne, ir cia labai priklauso nuo paties zmogaus, jo suvokimo kas estetiska ir kaip turetu buti pateikta. Man rodos, kad ND nereiketu taip sureiksminti, gal net sakyciau, reiketu kaip tik akcentuoti ar yra pasiektas ND tikslas, ar tai yra originalu. O estetika -- subtilus dalykas
QUOTE(Alabama @ 2013 01 07, 12:20)
Ne, tu teisi, bet tie lasiniai taip klastingai buvo ideti butent tada, kai kamavo didelis alkis, o dar tie agurkai.Ten buvo pasinaudota musu silpnumu.
Kaip ir sakiau, tai buvo mano vakariene, fotikas po ranka, tai ir foto atsirado
Bet as nekreipsiu demesio i kai kurias, nes lyg ir trys uzskaitymai buvo, ir eisiu prie kito ND, a gerai?