Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2013 01 07, 11:15)
nu ir išrankus PAKSAS...  lotuliukas.gif

O man Samsungas šimtą kart geriau už Applą.. Va, lyginom su V sugulę vakar, mano Note2 ir jo 5 obuolį, Š kažkoks..  blush2.gif Ir jie beje nusprendė nebesipeš,o draugiškai sutarė, kad nuspręs rinka, kuris geresnis...  blush2.gif  Nors ir čia, kiekvienam savo, kiti vienų kiti kitų nemėgsta....  ax.gif  Treti išvis dar kitokius renkasi, ketvirti tik už nokias,o da penkti kalba, kad nesąmonė tie išmanieji, telefonas turi būt susisiekimo priemonė ir fsio. biggrin.gif

Nu kur jau š. Daugumoj testų iphonas 5-as lenkia note 2. Nors ir nelabai stipriai. Bet pastarasis žvėris nerealus, turiu jį. Mirštu dėl šito telefono biggrin.gif Nors sakau, tiek vyras, tiek aš nemėgstam samsungo, bet note 2 yra gėris. Kaip fotkina, kaip filmuoja. Bet pagaidino mano telefoną viena pardavėja, kai buvom sim kortelės kirpt, sako o kito s3 neturit? biggrin.gif O man s3 toks baisuoklis blush2.gif

O viena iš mūsiškių lygino planšetes - samsungo su ipadu naujausias, tai ipadas sako krauna malkų, nepatiko jai samsungas visai. Aš tai sau turiu asus nexus, tai esu labai patenkinta.

Tiesa, Yvete, vyras pagaliau google nexus 4 gavo, siunčia jau jam iš UK biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 07 sausio 2013 - 12:07
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 07, 11:55)
Labas rytas,

Mangute , skaityt gali daug kur, tik ziurint apie ka nori. Siulyciau nusipirkti knyga  Susipazinime :  Ekspozicija,man jin labai patinka.
Nete labai daug info yra, tik  paieskok.
va labai geras straipsnis, ir manau tamstai  praverstu smile.gif
http://www.efoto.lt/...askas_portretas
http://www.efoto.lt/...ozicija_2_dalis
http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija
http://www.efoto.lt/...ragma_jautrumas
http://www.efoto.lt/...m_ryskumo_gylis

nu va prasom, manau kol paskaita baigsis spesi perskaityti ir gal but kai ka suvirskinti smile.gif

turiu sita knyga . esu perskaicius:-) aciu uz nuorodas ;-)
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 11:59)
Nu kur jau š.  Daugumoj testų iphonas 5-as lenkia note 2. Nors ir nelabai stipriai. Bet pastarasis žvėris nerealus, turiu jį. Mirštu dėl šito telefono biggrin.gif Nors sakau, tiek vyras, tiek aš nemėgstam samsungo, bet note 2 yra gėris. Kaip fotkina, kaip filmuoja. Bet pagaidino mano telefoną viena pardavėja, kai buvom sim kortelės kirpt,  sako o kito s3 neturit? biggrin.gif O man s3 toks baisuoklis  blush2.gif

Aj tegu lenkia, bet man NOTE vistiek širdžiai mielesnis.. lotuliukas.gif Va, va aš irgi mirštu.. biggrin.gif Dėl balto da lbiau merdėčiau, bet aj, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, nors negaliu nenagrinėt tų dantų, vistiek padūsauju ko jis pilkas o ne baltas... lotuliukas.gif kaip sakė tėvas ant to tel - blūdas kažkoks.. lotuliukas.gif Nu joooo... S3.. Cha Cha Cha.. lotuliukas.gif Šitie ir man nepatinka, turėjau dar iki gruodžio tiek kad baltą, bet man jis per mažas.. g.gif didybės manija kažkokia... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 12:06)
Aj tegu lenkia, bet man NOTE vistiek širdžiai mielesnis..  lotuliukas.gif  Va, va aš irgi mirštu..  biggrin.gif  Dėl balto da lbiau merdėčiau, bet aj, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, nors negaliu nenagrinėt tų dantų, vistiek padūsauju ko jis pilkas o ne baltas...  lotuliukas.gif  kaip sakė tėvas ant to tel - blūdas kažkoks..  lotuliukas.gif Nu joooo... S3.. Cha Cha Cha..  lotuliukas.gif  Šitie ir man nepatinka, turėjau dar iki gruodžio tiek kad baltą, bet man jis per mažas..  g.gif  didybės manija kažkokia...  blink.gif

Nors čia jau labai ne į temą kalbam, bet dar parašysiu, kad mano irgi juodas (nu nėr jis juodas, metalika kažkokia), tai man labai patinka. Va jei xperia T būčiau pasiėmus kaip žadėjau, tai baltas nukonkuruotų juodą 100 proc., bet note 2 ir juodas gražus good.gif spartus, gražus, gal spalvos ir nėra labai tikslios (lyginau su dviem ipsais), bet duodu jam 10 balų ir manau, kad tai mano geriausias telefonas, kokį turėjau forever ir dar padauginti kvadratu biggrin.gif

Psio, baigiu, tuoj gausim malkų už šias manijas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Svajonei, dvigubi thumbup.gif
Ačiū Yvette, ačiū brumbrumai - nuostabus konkursas.

Su ND tai bergždžias reikalas kaip matau.
Say, bandėm mes daryt, be knygų, su knygom, mažai kam padeda.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 11:36)
Hmm... galvoju, kokia čia mano nuotaika  g.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Naujokės, palaukit vakaro, kol visos išalks, bet kas praeis.

Tūkstantį kartų sakiau, kad nebesikišiu, numoju ranka ir užmerkiu akis.
Tačiau širdį skauda kai užskaitomi lašiniai vien dėl to , kad alkanos nuo pietų sėdit. Gal pradėkit valgyt biggrin.gif

Zirziliux, tikrai nieko asmeniško. Turbūt atrodau labai bjauri, kad kabinėjuosi, bet kuriuo atveju jau gavai užskaitymus, tai šuns balsas į dangų nenueis. Matai aš valgau visą parą, esu ūkinko žmona, tai lašinių turiu visada. Gal todėl manęs jie nesuveikė. Tačiau pažiūrėkit į tuos lašinius po gadržių pietų. Kas liečia maistą esu baisi estetė, gal tame mano bėda. Atsiprašau, kad keliu bangas nurimusioj jūroj, nu, bet nesusilaikiau. Tikrai rišu. Daugiau nesikišiu.
P.S mintis patiko, net labai. Prekinė išvaizda...ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 07 sausio 2013 - 12:18
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 07, 12:13)

Ne, tu teisi, bet tie lasiniai taip klastingai buvo ideti butent tada, kai kamavo didelis alkis, o dar tie agurkai.Ten buvo pasinaudota musu silpnumu. dry.gif
Atsakyti
erikamaja, aha, lašinius aš pratylėjau.. nebūčiau užskaičius dėl estetikos..

bet kartais pagalvoju, kad esu didžiai priekabi.. man beveik viskas nepatinka, rimtai biggrin.gif galiu argumentuoti, kodėl, bet pernelyg suasmeninusi vėlgi gaučiau p..diulei..smile.gif o sako, kad senės - diktatūra.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 12:11)
Nors čia jau labai ne į temą kalbam, bet dar parašysiu,  kad  mano irgi juodas (nu nėr jis juodas, metalika kažkokia), tai man labai patinka. Va jei xperia T būčiau pasiėmus kaip žadėjau, tai baltas nukonkuruotų juodą 100 proc., bet note 2 ir juodas gražus good.gif  spartus, gražus, gal spalvos ir nėra labai tikslios (lyginau su dviem ipsais), bet duodu jam 10 balų ir manau, kad tai mano geriausias telefonas, kokį turėjau forever ir dar padauginti kvadratu biggrin.gif

Psio, baigiu, tuoj gausim malkų už šias manijas biggrin.gif

ok ir aš baigiu reklamą daryt notei .. lotuliukas.gif bet ir man čia idealiausias telefonas, viskas ko reikia..viską turi.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 03:10)

juodi plaukai juodam fone? o kur apsvietimas is nugaros, kad jie matytusi? pati to niekad nebandziau, bet protingi dedes taip raso vadoveliuose.

Vadinasi tu daugiau vadoveliu perskaiciusi nei as smile.gif Gavosi taip kaip gavosi... eksperimentuoju gana nemazai ir rezultas paciai patinka kur kas labiau nei pirmasisi bandymas doh.gif
Atsakyti
Man tai irgi labai baisūs tie ND su lašiniais biggrin.gif Jei būtų su šonine, tai būtų kitas reikalas biggrin.gif

Juokauju, Erika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 12:22)
erikamaja, aha, lašinius aš pratylėjau.. nebūčiau užskaičius dėl estetikos..

bet kartais pagalvoju, kad esu didžiai priekabi.. man beveik viskas nepatinka, rimtai biggrin.gif galiu argumentuoti, kodėl, bet pernelyg suasmeninusi vėlgi gaučiau p..diulei..smile.gif o sako, kad senės - diktatūra.. cool.gif

Ir aš vakar pratylėjau.
Ir tikrai gal galima pratylėt.
Tačiau R.I.R postas labai gražiai nupiešė temos vaizdelį.
Sutikim, nesąžininga kitų atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 03:10)

Va. Ateinu su archyvu kritikai. I meno galerijas nuotrauka nepretenduoja, ale i tvarkingas/teisingas - pretenduoja. Todel laukiu pomidoru ir balionu, is senu ir nauju:

man pasirode labai tamsu, noretusi sviesinti. Patinka tai, kad dangus nera nuobodus... o vat basutes??? pirman plane nervina smile.gif
Atsakyti