QUOTE(isora @ 2013 01 07, 11:15)
nu ir išrankus PAKSAS...
O man Samsungas šimtą kart geriau už Applą.. Va, lyginom su V sugulę vakar, mano Note2 ir jo 5 obuolį, Š kažkoks.. Ir jie beje nusprendė nebesipeš,o draugiškai sutarė, kad nuspręs rinka, kuris geresnis... Nors ir čia, kiekvienam savo, kiti vienų kiti kitų nemėgsta.... Treti išvis dar kitokius renkasi, ketvirti tik už nokias,o da penkti kalba, kad nesąmonė tie išmanieji, telefonas turi būt susisiekimo priemonė ir fsio.
O man Samsungas šimtą kart geriau už Applą.. Va, lyginom su V sugulę vakar, mano Note2 ir jo 5 obuolį, Š kažkoks.. Ir jie beje nusprendė nebesipeš,o draugiškai sutarė, kad nuspręs rinka, kuris geresnis... Nors ir čia, kiekvienam savo, kiti vienų kiti kitų nemėgsta.... Treti išvis dar kitokius renkasi, ketvirti tik už nokias,o da penkti kalba, kad nesąmonė tie išmanieji, telefonas turi būt susisiekimo priemonė ir fsio.
Nu kur jau š. Daugumoj testų iphonas 5-as lenkia note 2. Nors ir nelabai stipriai. Bet pastarasis žvėris nerealus, turiu jį. Mirštu dėl šito telefono Nors sakau, tiek vyras, tiek aš nemėgstam samsungo, bet note 2 yra gėris. Kaip fotkina, kaip filmuoja. Bet pagaidino mano telefoną viena pardavėja, kai buvom sim kortelės kirpt, sako o kito s3 neturit? O man s3 toks baisuoklis
O viena iš mūsiškių lygino planšetes - samsungo su ipadu naujausias, tai ipadas sako krauna malkų, nepatiko jai samsungas visai. Aš tai sau turiu asus nexus, tai esu labai patenkinta.
Tiesa, Yvete, vyras pagaliau google nexus 4 gavo, siunčia jau jam iš UK