Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

svajone daro tikras svajoniu foto. saunuole! sveikinimai!

duokit pradziai teorijos kokios paskaitti. sedziu paskaitoj. ziauriai neidomu. ;-)
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 10:22)
svajone daro tikras svajoniu foto. saunuole! sveikinimai!

duokit pradziai teorijos kokios paskaitti. sedziu paskaitoj. ziauriai neidomu. ;-)

taigi sakyk, ko Tu nori..smile.gif ar apie išlaikymą ir diafragmą, ar apie meną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:26)
taigi sakyk, ko Tu nori..smile.gif ar apie išlaikymą ir diafragmą, ar apie meną? smile.gif

niu islaikyma. diafragma ir t.t. ;-)
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ar koliazu zaidimui, pirkoji nuotrauka gali buti is archyvu?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 10:31)
niu islaikyma. diafragma ir t.t. ;-)

esi skaičiusi blog'ą, į kurį duota nuoroda pirmame psl.?
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 07, 10:33)
Gal kas galit pasakyti ar koliazu zaidimui, pirkoji nuotrauka gali buti is archyvu?

rodos, buvo sutarta, kad ne. ji turi būti nauja, daryta specialiai.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 21:10)
paskelbsiu ir čia. Pagrindinis prizas keliauja Svajonei

Laukiam Brumbrumai burtų.

QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 07, 09:29)
labu rytu,

o dabar tam tam taram, man labiausiai patikusi yra Svajonės foto. ją ir skelbiu savo nugalėtoja smile.gif

foto yra ČIA

išgirdau pletką, tai atvariau bigom pažiūrėt ar ne melas biggrin.gif labai labai labai džiaugiuosi rolleyes.gif nesitikėjau tikrai, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 11:21)
O kam tau reikia, kad jų vertė būtų valstybinė?  biggrin.gif
Visų pirma retai kas deda logotipus ant nuotraukų, deda parašus. Kartais tie parašai vadinami logotipais, nes teoriškai ir be jokio grafinio ženklo galima ten kokį ten žodį laikyti logotipu. Bet tada jis turi visur figūruoti kaip vienas iš prekės ženklo dedamųjų dalių, bet šitoj situacijoj retai taip būna.
O registruoti galima viską, ko iki šiol neregistruota, priklauso nuo to, kiek tas intelektinis turtas yra svarbus.
Antra įregistruoti bet ką, kas iki šiol neregistruota gali pasirodyti velnioniškai sunku, laiko gaišimas ir brangu, jei tai užsiimama nerimtai.  Galima registruoti Lietuvoje, galima ir užsienyje. Mokama už laikotarpį. Labai daug įvairių procedūrų. Todėl tam, fotografui, kuris bandys registruoti parašiuką, palinkėsiu didelės sėkmės. biggrin.gif 
Na, o jei užsiims rimtai, kur normalią įmonę, komandą, kurs prekės ženklą su logotipais, šūkiais, tikslais, vizija, misija ir kt. navarotais, na, tai gal ir apsimoka, nes pavogti neregistruota ženklą nėr kas.

aaa... na panašiai ir pagalvojau biggrin.gif tik tu mano mintis sudėliojai į vietas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:36)
Papildyta:

einu skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 10:38)
aaa... na panašiai ir pagalvojau  biggrin.gif tik tu mano mintis sudėliojai į vietas  biggrin.gif

Jo, nu dar žinai, koks durnius gali grynai pavogt tavo logo, kas jam iš to (kalbam apie fotografus, jei tokių jie turi). Gali, kaip būna, na, padaryt panašiai, nuvogt idėjas, bet tada tu nieko negali padaryt, ničnieko, tik kreiptis į teismą. Teismas, žinoma, gali tau padėti daug kur, bet tai. Va applas su samsungu pešas, kaltina samsunga vagiant dizainą ir kažkokius programinius sprendimus, beje ir kažką ten laimėjo. Tai va. Fotkinam, rašom, ką norim ir nesukam galvos smile.gif
Atsakyti
[quote=sayonara,2013 01 07, 10:36]

[quote=Mangute,2013 01 07, 10:40]
einu skaityt smile.gif
[/quote]

Man tai jis kaip panacėja smile.gif

lengvam skaitymui dar užsuku čia
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 11:36)
Papildyta:

o aš supratau, kad pirmoji gali būti iš archyvų g.gif bent flickr'e nebuvo akcentuota, kad daryta specialiai. Pratęsimui -tai, taip, nauja smile.gif
Atsakyti
ai, merginos, matau kelis nematytus nikus, o kalba kaip seniai čia esančios. PBP, dar kažkas.. prisistatykit.. bent jau aš praleidau, katros čia smile.gif
Atsakyti