svajone daro tikras svajoniu foto. saunuole! sveikinimai!
duokit pradziai teorijos kokios paskaitti. sedziu paskaitoj. ziauriai neidomu. ;-)
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 10:22)
svajone daro tikras svajoniu foto. saunuole! sveikinimai!
duokit pradziai teorijos kokios paskaitti. sedziu paskaitoj. ziauriai neidomu. ;-)
taigi sakyk, ko Tu nori.. ar apie išlaikymą ir diafragmą, ar apie meną?
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:26)
taigi sakyk, ko Tu nori.. ar apie išlaikymą ir diafragmą, ar apie meną?
niu islaikyma. diafragma ir t.t. ;-)
Gal kas galit pasakyti ar koliazu zaidimui, pirkoji nuotrauka gali buti is archyvu?
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 10:31)
niu islaikyma. diafragma ir t.t. ;-)
esi skaičiusi blog'ą, į kurį duota nuoroda pirmame psl.?
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 07, 10:33)
Gal kas galit pasakyti ar koliazu zaidimui, pirkoji nuotrauka gali buti is archyvu?
rodos, buvo sutarta, kad ne. ji turi būti nauja, daryta specialiai.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 21:10)
QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 07, 09:29)
labu rytu,
o dabar tam tam taram, man labiausiai patikusi yra Svajonės foto. ją ir skelbiu savo nugalėtoja
foto yra ČIA
o dabar tam tam taram, man labiausiai patikusi yra Svajonės foto. ją ir skelbiu savo nugalėtoja
foto yra ČIA
išgirdau pletką, tai atvariau bigom pažiūrėt ar ne melas labai labai labai džiaugiuosi nesitikėjau tikrai, ačiū
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 07, 11:21)
O kam tau reikia, kad jų vertė būtų valstybinė?
Visų pirma retai kas deda logotipus ant nuotraukų, deda parašus. Kartais tie parašai vadinami logotipais, nes teoriškai ir be jokio grafinio ženklo galima ten kokį ten žodį laikyti logotipu. Bet tada jis turi visur figūruoti kaip vienas iš prekės ženklo dedamųjų dalių, bet šitoj situacijoj retai taip būna.
O registruoti galima viską, ko iki šiol neregistruota, priklauso nuo to, kiek tas intelektinis turtas yra svarbus.
Antra įregistruoti bet ką, kas iki šiol neregistruota gali pasirodyti velnioniškai sunku, laiko gaišimas ir brangu, jei tai užsiimama nerimtai. Galima registruoti Lietuvoje, galima ir užsienyje. Mokama už laikotarpį. Labai daug įvairių procedūrų. Todėl tam, fotografui, kuris bandys registruoti parašiuką, palinkėsiu didelės sėkmės.
Na, o jei užsiims rimtai, kur normalią įmonę, komandą, kurs prekės ženklą su logotipais, šūkiais, tikslais, vizija, misija ir kt. navarotais, na, tai gal ir apsimoka, nes pavogti neregistruota ženklą nėr kas.
Visų pirma retai kas deda logotipus ant nuotraukų, deda parašus. Kartais tie parašai vadinami logotipais, nes teoriškai ir be jokio grafinio ženklo galima ten kokį ten žodį laikyti logotipu. Bet tada jis turi visur figūruoti kaip vienas iš prekės ženklo dedamųjų dalių, bet šitoj situacijoj retai taip būna.
O registruoti galima viską, ko iki šiol neregistruota, priklauso nuo to, kiek tas intelektinis turtas yra svarbus.
Antra įregistruoti bet ką, kas iki šiol neregistruota gali pasirodyti velnioniškai sunku, laiko gaišimas ir brangu, jei tai užsiimama nerimtai. Galima registruoti Lietuvoje, galima ir užsienyje. Mokama už laikotarpį. Labai daug įvairių procedūrų. Todėl tam, fotografui, kuris bandys registruoti parašiuką, palinkėsiu didelės sėkmės.
Na, o jei užsiims rimtai, kur normalią įmonę, komandą, kurs prekės ženklą su logotipais, šūkiais, tikslais, vizija, misija ir kt. navarotais, na, tai gal ir apsimoka, nes pavogti neregistruota ženklą nėr kas.
aaa... na panašiai ir pagalvojau tik tu mano mintis sudėliojai į vietas
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 10:36)
Papildyta:
Papildyta:
einu skaityt
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 07, 10:38)
aaa... na panašiai ir pagalvojau tik tu mano mintis sudėliojai į vietas
Jo, nu dar žinai, koks durnius gali grynai pavogt tavo logo, kas jam iš to (kalbam apie fotografus, jei tokių jie turi). Gali, kaip būna, na, padaryt panašiai, nuvogt idėjas, bet tada tu nieko negali padaryt, ničnieko, tik kreiptis į teismą. Teismas, žinoma, gali tau padėti daug kur, bet tai. Va applas su samsungu pešas, kaltina samsunga vagiant dizainą ir kažkokius programinius sprendimus, beje ir kažką ten laimėjo. Tai va. Fotkinam, rašom, ką norim ir nesukam galvos
[quote=sayonara,2013 01 07, 10:36]
[quote=Mangute,2013 01 07, 10:40]
einu skaityt
[/quote]
Man tai jis kaip panacėja
lengvam skaitymui dar užsuku čia
[quote=Mangute,2013 01 07, 10:40]
einu skaityt
[/quote]
Man tai jis kaip panacėja
lengvam skaitymui dar užsuku čia
QUOTE(sayonara @ 2013 01 07, 11:36)
o aš supratau, kad pirmoji gali būti iš archyvų bent flickr'e nebuvo akcentuota, kad daryta specialiai. Pratęsimui -tai, taip, nauja