QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 21:11)
įkėliau keletą naujų kadrų į savo
FLICKR , būčiau dėkinga už kritiką,
vienas jų
jau pasakė kažkas, kad rankos ir kojų linijos susilieja, nebėra vaizdo. tos melsvos grindys tai išplėšia iš bandymo stebėti fotkę ir tėškia
veidyčiu į asfaltytį - blogas fonas..
na ir man asmeniškai vis tik kaukė labai nepatinka. santūri be auksiukų galėtų būti..
QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 06:44)
ka rekomenduotumet laisvalaikio pasiskaitymui, kad tobuleciau?
o kas domina? teoriniai pagrindai ar jau kažkas giliau, konceptualiau, apie turinį, o ne formą?
Dinceli, brumbrumai tobulai atsipindėjo mano nuomonę apie Tavo foto. plaukai - blynas, spalvos - blogos. knygos kaip įklijuotos iš kito multiko. kartot
Smilgele, merginos jau pasisakė. Gal pirma vis tik ND apdaryk, nes atėjai parodyti snapshot'us, t.y. daugiau mažiau atsitiktinius kadrus be jokio apgalvojimo, kas tai, kodėl darau foto, ką noriu parodyti ar pasakyti. jose nėra nieko įdomaus. aš net pirmoje, kurią pora pagyrė, nieko nematau, jokios grafikos. medis be viršūnės ir tiek. Todėl geriau pabandyk padirbėti su ND, kompozicija, fokusu ir pan. baziniai dalykais, o po to fotografuoti jau naudojant įgytas žinias. turimus archyvus jau gali pamiršt, laikyt kaip prisiminimą IKI ir PO..
Rittule, pati pasakei pagrindinius trūkumus. šviesa ok, įspraudimas į kampą šiuo atveju nebepataisomas, mano asmenine nuomone.
MissK, nežinau. Man tai nuobodi foto
norisi arba gryno peizažo, tegu ir su buities elementais, arba tada veiksmo su šunim, t.y. artimesnio plano ir kažkokios minties. dabar gi visi objektai kas sau, nėra harmonijos, visumos.
Ryto žiūriniai:
Jock Sturges