Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 23:11)

Kaip nais smile.gif

Dinceli, nepatiko ruuuzava unsure.gif

Sveikinimai merginoms su priziukais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
čia jau gaunas, kad zirziliuks per skrandį į mūsų širdis keliauja biggrin.gif

chiquitka, ačiū už nuorodą, kokia fotogeniška gali būtų buitis 4u.gif

Kompoziciškai prastoka, per mažai vaikučio apačios, bet pačiai mieliausia iš paskutinių namudinių:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 07 sausio 2013 - 00:25
Ar koliazu zaidimui galima pirma foto is archyvu siusti?
Atsakyti
Kai pati nestuke ridinejausi su ta ruzava suknele, vyras mane vadino: Osteriksas ir Obeliksas doh.gif Aciu merginoms uz komentarus!
Lasiniai tai geris, vyras daznai jais po nosimi mojuoja, o as niekad ir neatsisakau... ax.gif
Sveikinu svajone, be jokios itampos isplese pergale... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dinceli-parodyk daugiau foto ax.gif

Svajonei sveikinimai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 00:22)
Kompoziciškai prastoka, per mažai vaikučio apačios, bet pačiai mieliausia iš paskutinių namudinių:

[img]http://farm9.staticflickr.com/8363/8354676277_1898850564_z.jpg

Gražus lelius, bet parodyk kitaip 4u.gif

ps Ar jau yra buvęs koliažų žaidimas? Peržiūrėjau senesnius žaidimus flikre-neužmačiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 07 sausio 2013 - 00:51
Svajone sveikinimai, o ir kitos foto visu puikios smile.gif

Merginos klausimas iskilo, kokius stovus naudojat? nu man kartais jo prisireikia, ypac vasara noretus visia seimai nusifotkint. Ka galit patarti padoraus ir nebrangaus?
Maciau aviteloj kazkokiu, vieni iki 100lt kiti brangesni, ale kai nieko apie juos nezinau tai kazkaip paziurejau i tiek. Zinau , kad buna brangiu kur atskirai trikojis, atskirai galvos montuojas, nu bet man tokio nereik. Man svarbu kad butu kur pastatyti ir padoriai laikytu aparata. Aciu , kas patarima duos.
Labanaktis.
Atsakyti
http://www.efoto.lt/...trikojai_stovai
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 07, 01:51)
Gražus lelius, bet parodyk kitaip  4u.gif

nėra tikslo leliaus rodyti, patiko šviesa šiame kadre, trapumas asmenybės, kaip tik nebandė užsiropšt prie lango arčiau smile.gif
my picture smile.gif
Atsakyti
Viespatie aukstielninkas, kokias tempais jus pliurpiat ir kiek sviezienos uzderejo!

Pareinu ir as namo, jei dar kas atsimena, o jei neatsimena, nu tai nieko tokio. As uztat jus prisimenu. Ir pasiilgau.

Pliurpalu visu perskaityt nesugebejau, ale radau nuotrauku, tai apie jas is pasisakysiu:

QUOTE(Gitusia @ 2013 01 06, 11:55)
Antras bandymas atlikti pirmą ND

esme fokuso tai aiski, ale labai jau aaaarrrrtiiiii ir tas paklotelis toks hm... nu is taip jau aaaarrrrtttiiii tai nesinori jo tyrinet...

QUOTE(Tommika @ 2013 01 06, 13:21)

oooo, geris ir grozis. rasau astuoneta. desimtuka rasyciau, jei langa didesni turetum. kita karta kapok sienoj skyle arba eik pas kaimynus tongue.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 14:22)

gutgut, fokusa sioki toki radau, biski pasvyres - senukuose buna gulsciukai fotikams. biski geltonas - nenumuilink ateiti WB namu darbu. anie patys bjauriausi, ale baisiai pravercia kartais...

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 21:55)

o, sokoladas. pakraipe tavo objektyvas biski ta sokolada. nu ir gusciuko dar nenusipirkai. nu nieko tokio.

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 22:45)
O kas netobula? g.gif

Bandysiu deti antra ND ir vakariene laugh.gif
Papildyta:
Ar skanu? hihihi.gif

nelabai skanu, nu biski per arti man tie lasiniai. ale nd esme aiski. ale ir vel viskas i kaire krenta. gal pas tave stalo koja viena trumpesne?

QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 14:35)
4u.gif noriu jungtis pirmi nd  biggrin.gif

oo, geris ir grozis nr2. kazkas nepatingejo i lauka/balkona nosies iskist. uz tai gauni baliona 4u.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 17:45)
biggrin.gif irnesakyk.gif kadangi netiko mano nemediniai segtukai sakau gal obuoliukai tiks  g.gif

nu neee, segtukai geriau buvo!

Papildyta:

QUOTE(Alabama @ 2013 01 06, 15:15)
As pradedu 52 projekta, turbut, jei nemesiu pakeliui:)Kas visai imanoma.Temos turbut jokios, tesiog i savaite po nuotrauka.

o cia kritikai? g.gif

bet kokiu atveju, alabamos kritikuot nedristu, bo dar gausiu i nosi, tai paklausiu, kaip tupas vamzdis: o kodel fokusas i rankove, o ne i akis? ir kodel kairej daug tuscios vietos, nors zvilgsnis i desine? nu visi 2 vadoveliai, kuriuos as teikiausi perskaityt, sako, kad taip negalima. bet va alabama daro. todel, prasom man paaiskint kodel? cia as be ironijos ir nezinau per kuria interneto prizme alabama tai perskaitys, ale nu esu tupas vamzdis, tai ir klausiu. nu nes jai emocija, tai emocijas gi perduoda akys, ar ne?

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 15:49)
Nu keliu 2 nd. Gal ner estetiskas ir grazus, bet lauke pavyko tik toki objekta rast ax.gif

i lauka galima nusinesti ir daiktus is namu tongue.gif esme man tai aiski, del melyniu (ar koks ten biesas kabo) fokuso diskutuot galima butu, ale ka cia jau. tas anas kitas, kur su kojelem irgi gerai. te baliona 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 06, 17:43)
Na keliu savo 1/52. Tikriausiai per daug namuose per savaitgalį užsisėdėjau, kad tokia drąsi  lotuliukas.gif bet ši, mano manymu, geresnė nei buvo Kalėdų kalendoriui. Vien dėl apšvietimo.

nu gerai, bet nu kodel koliazas, nu? ka ten ta antra foto tai pirmai duoda? ir medis is galvos auga. nu papuostas tas medis, ale vis tiek is galvos.

QUOTE(lunameja @ 2013 01 06, 19:52)
flickr yra daugiau, jei kas eis pro sali, su malonumu lauksiu kritikos

o kodel toj pirmoj foto ten tos baltos miglos kairej randasi? kokiu tikslu visa tai? prasom paaiskint man. nu idomu nes.

QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 21:11)
įkėliau keletą naujų kadrų į savo FLICKR , būčiau dėkinga už kritiką,

vienas jų

hm, nu tie plaukai ant tos melynos zemes tokie kazkokie keistai atrodo. labai nuostabiai as cia pakomentavau (skaityti su ironija), ale nelabai as zmoniu foto gaudausi. turbut reiktu tada ir patylet.

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 06, 21:13)
Gan tingeti, reik kazkaip issijudinti, o ir i prieki zingsniuoti trokstu... noriu kad kas "paaukletu" mane... rodau ir lauksiu bet kokio zodzio!

juodi plaukai juodam fone? o kur apsvietimas is nugaros, kad jie matytusi? pati to niekad nebandziau, bet protingi dedes taip raso vadoveliuose.

QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 21:25)
labai neužsipulkit prašau . tik labai knieti kritikos sulaukti. daugiau rodysiu tik po n,d atlikimo smile.gif)))))
jūsų teismui:

man labai patiko trecias sakinys. o siaip nu ka. sveikinu - isigijai fotika! nufotografavai augala, nama, gele ir drugeli. puiku, mes visi nuo to pradejom. siulau zengti antraji zingsni - namu darbus. ir pamoka numeris vienas - nedek pagrindiniu objektu i centra. tas, kuris tau pasake, kad fokusuok i centra - melavo.

QUOTE(coliukee @ 2013 01 06, 22:00)
Sveikos.
Bandau priduoti pirmus N.D
Fotografuota vakare.
Kritika BUTINA, nes tikrai yra kur tobuleti  notworthy.gif

jaja, fokusa matau, lempu poros truksta, kad sviesiau butu. 4u.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 00:22)

as taip tyliai tyliai pasakysiu, kad prasta kompozicija galima pataisyt nuotrauka apkarpant. o garsiai pasakysiu, kad karpyt negerai, ir reikia is karto teisingai komponuot! va!

Papildyta:
Va. Ateinu su archyvu kritikai. I meno galerijas nuotrauka nepretenduoja, ale i tvarkingas/teisingas - pretenduoja. Todel laukiu pomidoru ir balionu, is senu ir nauju:

user posted image
Atsakyti
labas rytas,

na kagi. prikankinot mane vakar su tais lasiniais, tai va dabar jau sukapojau pora sumustiniu su kava biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 07, 00:07)
Ziauru ...

grozis reikalauja auku biggrin.gif

QUOTE(Miss K @ 2013 01 07, 02:10)

arba zemes daugiau, arba dangaus. kazkaip dabar per centra g.gif gal vis delto dangaus reiketu daugiau palikti. tuomet pasijustu to pirmo namuko didybe ir ano mazumas g.gif
Papildyta:
ka rekomenduotumet laisvalaikio pasiskaitymui, kad tobuleciau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 07 sausio 2013 - 06:41
QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 01:22)
čia jau gaunas, kad zirziliuks per skrandį į mūsų širdis keliauja  biggrin.gif

chiquitka, ačiū už nuorodą, kokia fotogeniška gali būtų buitis  4u.gif

gaila, kad apačios tiek mažai. Šiaip šviesa faina, spalviškai gražu. Vaikutis tik suspaustas. Būtų jo kiek daugiau, tuomet būtų man labiausiai patinkanti kompozicija bigsmile.gif Nerealiai patinka tokie įspraudimai į kokį kampą.
Vietos mažoka buvo ar nebespėjai, nes paspruko vaikutis?

Alabamos foto supainiojo nemažai ką.
Parodysiu savo

user posted image

vienoje fokusas į akis, kitoje į veiksmą. Pradžioje siūlau išmokti daryti portretus su fokusu į akis. Bet kai tokius mokėsit, nebijokit fokuso kur kitur. Tai nėra klaida. Tiesiog reik pajausti, kur, kada tai tinka. Ar jūsų kuriamai istorijai reikia akių, ar rankų.... Rankos ne ką mažiau svarbios žmogaus fotografjoje nei akys.
Bet kaip minėjau, pradžioje išmokit taip, kaip rašo vadovėliai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 sausio 2013 - 06:53
kaip fainai atrodo mirksiukas.gif

http://www.flickr.co...in/photostream/

kaip is to flickr ikelti cia fotkes? g.gif
Atsakyti