Viespatie aukstielninkas, kokias tempais jus pliurpiat ir kiek sviezienos uzderejo!
Pareinu ir as namo, jei dar kas atsimena, o jei neatsimena, nu tai nieko tokio. As uztat jus prisimenu. Ir pasiilgau.
Pliurpalu visu perskaityt nesugebejau, ale radau nuotrauku, tai apie jas is pasisakysiu:
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 06, 11:55)
Antras bandymas atlikti pirmą ND
esme fokuso tai aiski, ale labai jau aaaarrrrtiiiii ir tas paklotelis toks hm... nu is taip jau aaaarrrrtttiiii tai nesinori jo tyrinet...
QUOTE(Tommika @ 2013 01 06, 13:21)
2 ND
oooo, geris ir grozis. rasau astuoneta. desimtuka rasyciau, jei langa didesni turetum. kita karta kapok sienoj skyle arba eik pas kaimynus
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 14:22)
gutgut, fokusa sioki toki radau, biski pasvyres - senukuose buna gulsciukai fotikams. biski geltonas - nenumuilink ateiti WB namu darbu. anie patys bjauriausi, ale baisiai pravercia kartais...
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 21:55)
o, sokoladas. pakraipe tavo objektyvas biski ta sokolada. nu ir gusciuko dar nenusipirkai. nu nieko tokio.
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 22:45)
O kas netobula?
Bandysiu deti antra ND ir vakariene
Papildyta:
Ar skanu?
nelabai skanu, nu biski per arti man tie lasiniai. ale nd esme aiski. ale ir vel viskas i kaire krenta. gal pas tave stalo koja viena trumpesne?
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 14:35)
noriu jungtis pirmi nd
oo, geris ir grozis nr2. kazkas nepatingejo i lauka/balkona nosies iskist. uz tai gauni baliona
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 17:45)
nu neee, segtukai geriau buvo!
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 01 06, 15:15)
As pradedu 52 projekta, turbut, jei nemesiu pakeliui:)Kas visai imanoma.Temos turbut jokios, tesiog i savaite po nuotrauka.
o cia kritikai?
bet kokiu atveju, alabamos kritikuot nedristu, bo dar gausiu i nosi, tai paklausiu, kaip tupas vamzdis: o kodel fokusas i rankove, o ne i akis? ir kodel kairej daug tuscios vietos, nors zvilgsnis i desine? nu visi 2 vadoveliai, kuriuos as teikiausi perskaityt, sako, kad taip negalima. bet va alabama daro. todel, prasom man paaiskint kodel? cia as be ironijos ir nezinau per kuria interneto prizme alabama tai perskaitys, ale nu esu tupas vamzdis, tai ir klausiu. nu nes jai emocija, tai emocijas gi perduoda akys, ar ne?
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 15:49)
Nu keliu 2 nd. Gal ner estetiskas ir grazus, bet lauke pavyko tik toki objekta rast
i lauka galima nusinesti ir daiktus is namu
esme man tai aiski, del melyniu (ar koks ten biesas kabo) fokuso diskutuot galima butu, ale ka cia jau. tas anas kitas, kur su kojelem irgi gerai. te baliona
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 06, 17:43)
Na keliu savo 1/52. Tikriausiai per daug namuose per savaitgalį užsisėdėjau, kad tokia drąsi
bet ši, mano manymu, geresnė nei buvo Kalėdų kalendoriui. Vien dėl apšvietimo.
nu gerai, bet nu kodel koliazas, nu? ka ten ta antra foto tai pirmai duoda? ir medis is galvos auga. nu papuostas tas medis, ale vis tiek is galvos.
QUOTE(lunameja @ 2013 01 06, 19:52)
flickr yra daugiau, jei kas eis pro sali, su malonumu lauksiu kritikos
o kodel toj pirmoj foto ten tos baltos miglos kairej randasi? kokiu tikslu visa tai? prasom paaiskint man. nu idomu nes.
QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 21:11)
įkėliau keletą naujų kadrų į savo
FLICKR , būčiau dėkinga už kritiką,
vienas jų
hm, nu tie plaukai ant tos melynos zemes tokie kazkokie keistai atrodo. labai nuostabiai as cia pakomentavau (skaityti su ironija), ale nelabai as zmoniu foto gaudausi. turbut reiktu tada ir patylet.
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 06, 21:13)
Gan tingeti, reik kazkaip issijudinti, o ir i prieki zingsniuoti trokstu... noriu kad kas "paaukletu" mane... rodau ir lauksiu bet kokio zodzio!
juodi plaukai juodam fone? o kur apsvietimas is nugaros, kad jie matytusi? pati to niekad nebandziau, bet protingi dedes taip raso vadoveliuose.
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 21:25)
labai neužsipulkit prašau . tik labai knieti kritikos sulaukti. daugiau rodysiu tik po n,d atlikimo
)))))
jūsų teismui:
man labai patiko trecias sakinys. o siaip nu ka. sveikinu - isigijai fotika! nufotografavai augala, nama, gele ir drugeli. puiku, mes visi nuo to pradejom. siulau zengti antraji zingsni - namu darbus. ir pamoka numeris vienas - nedek pagrindiniu objektu i centra. tas, kuris tau pasake, kad fokusuok i centra - melavo.
QUOTE(coliukee @ 2013 01 06, 22:00)
Sveikos.
Bandau priduoti pirmus N.D
Fotografuota vakare.
Kritika BUTINA, nes tikrai yra kur tobuleti
jaja, fokusa matau, lempu poros truksta, kad sviesiau butu.
QUOTE(Rittule @ 2013 01 07, 00:22)
Kompoziciškai prastoka, per mažai vaikučio apačios, bet pačiai mieliausia iš paskutinių namudinių:
as taip tyliai tyliai pasakysiu, kad prasta kompozicija galima pataisyt nuotrauka apkarpant. o garsiai pasakysiu, kad karpyt negerai, ir reikia is karto teisingai komponuot! va!
Papildyta:
Va. Ateinu su archyvu kritikai. I meno galerijas nuotrauka nepretenduoja, ale i tvarkingas/teisingas - pretenduoja. Todel laukiu pomidoru ir balionu, is senu ir nauju: