Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 22:52)
Tai cia reikia sokolado meistrams sakyt, kad nefotogeniskus saldainius gamina laugh.gif hihihi.gif

Aj, tyliu, kol neatsiemet uzskaitymu smile.gif

Nesakyk, kaip negražų daiktą galima gražiai pateikt, taip ir skanius saldainius paverst nevalgomais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 06, 22:54)
Nesakyk, kaip negražų daiktą galima gražiai pateikt, taip ir skanius saldainius paverst nevalgomais biggrin.gif

Galima juos ir realybej paversti nevalgomais, kai laikai n metu ir galvoji, kad galiojimas begalinis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 22:45)

O my godness, uzskaitau ir einu i virtuve.Yra prie ko kibti, bet originalu.
Atsakyti
zirziliux del antro nd man tarp pirmos ir antros foto asmeniskai skirtumas vos iziurimas. Nu bet mintis tai super thumbup.gif uzsimaniau sudytu lasiniu ir agurku kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 06, 23:00)
O my godness, uzskaitau ir einu i virtuve.Yra prie ko kibti, bet originalu.

Nu keista, kad ju mano saldytuve buvo. Bet pamaciau, uzsimaniau, o dar fotikas po ranka wink.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 23:01)
zirziliux del antro nd man tarp pirmos ir antros foto asmeniskai skirtumas vos iziurimas. Nu bet mintis tai super  thumbup.gif  uzsimaniau sudytu lasiniu ir agurku kaip doh.gif

Hm, man matos skirtumas, gal neryskus, bet yra.

Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 22:45)
O kas netobula? g.gif
Bandysiu deti antra ND ir vakariene laugh.gif
Papildyta:
Ar skanu? hihihi.gif

užskaitau ir šiuos biggrin.gif
Labai skaniai atrodo smile.gif
Einu ir aš naktipiečių žiūrėt, o tai seilės tysta rolleyes.gif
Atsakyti
nugis ilindau saldytuvan, atsipjoviau rukytos sonines doh.gif cia vadinas po 18 nevalgau ir prisiziuriu doh.gif
Atsakyti
Nu jus duodat biggrin.gif teks ir man i saldytuva nepabaigus sportuot list lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 23:19)
nugis ilindau saldytuvan, atsipjoviau rukytos sonines doh.gif  cia vadinas po 18 nevalgau ir  prisiziuriu doh.gif

nu ***** mergos as dietos laikaus :-\ nevalgius nuo pietu. tai isivaizduokit kaip akimis ryju tuis lasinukus. bizunu tau, kad tokius skanestus pries nakti rodai :-D
Atsakyti
Vadinas, ne vien mano bus tokia nuodeminga vakariene. hihihi.gif

Labanaktis.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 21:45)
Bandysiu deti antra ND ir vakariene laugh.gif
Papildyta:
Ar skanu? hihihi.gif

Mes cia daug visko mate, bet kad sitaip visas i virtuve isvarytu foto, dar to nebuve lotuliukas.gif
Riebus pliusas ir nuo manes biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Mangute @ 2013 01 07, 00:30)
nu ***** mergos as dietos laikaus :-\  nevalgius nuo pietu.

Ziauru ...
Atsakyti