Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(smalsi_ @ 2013 01 06, 21:00)
Flickr radau daugiau nuotraukų su mergaičiuke  mirksiukas.gif
Turiu klausimuką. Fokusas į rankutę, o ji tokia kaip senutės susiraukšlėjusi... unsure.gif Čia viskas gerai, ane? Prisimenu kaip mergaitės tai pažastyje raukšlę kritikuodavo, tai antrą pagurklį matydavo... g.gif  biggrin.gif

Na vienas dalykas moteriskiu pazastis, pagurkliai, kitas vaiko delniukas.Nieko blogo rankutei nematau.

Svajone, sveikinu!
Atsakyti
Sveikos.
Bandau priduoti pirmus N.D
Fotografuota vakare.
Kritika BUTINA, nes tikrai yra kur tobuleti notworthy.gif
1.
user posted image
2.
user posted image
3.
user posted image

Atsiprasau uz nuotrauku didi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 06 sausio 2013 - 22:02
zirziliux grazu ir mano akimis ziurint fokusas tvarkingas.

Smilgele is visu idetu foto tik is pirmos dar galima kazka pesti idomesnio, idomus medis, tik va gaila kad ner virsunes ir visas jis sleivas. Pastatui truksta erdves, statulai irgi, viskas suspausta labai.

Dincelis, man irgi kaip kazkuri minejo tas spalvu derinis nelabai patinka, saldu kazkaip per daug, plius man asmeniskai erdves norisi sonuose arba bent vienam, kad kojos matytusi.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 06, 22:17)
tu nepyk, ale labai ne kas.. atrodo, kad ji ta knygu rysuliuka nesiojasi su savim visad, kai kai nores, tai pasirems i jas. viskas turi buti organiska, ka dedi i kadra. o cia tos organikos tikrai ner. be to tas juodas fonas, ruzava spalva.. i kica traukia labai stipriai, net ale vintazinis knygu stilius to neisgelbes

Oi kaip stipriai stuktelejo bicycle.gif
Prie ruzavos suknutes galejau rinktis žalia siena arba juoda medziaga, tai pasirinkau pastaraja... yra kur zingsniuoti, tad bandysiu dar...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 21:10)
paskelbsiu ir čia. Pagrindinis prizas keliauja Svajonei

Laukiam Brumbrumai burtų.

sveikinu Svajone

QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 21:11)
įkėliau keletą naujų kadrų į savo , būčiau dėkinga už kritiką,

vienas jų

man ir patinka ir ne, nepatinka rankos padėtis, kur apie kala yra, ir kad jos alkūnė i koja susilieja ir ir ta linija kuri susidaro man netinka, tokios pozos patinka, bet ji sudėtinga kad viskas gerai žiūrėtusi, bet šioji man labiausia iš serijos matytos flikr

Dincelis
ne, ir fonas ir suknelės spalva, ir nepatogiai pasirėmus ant knygų

QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 21:15)
o aš nerealiai mėgstu skaičius 6 ir 13 na dar 21

o 13 ir mano vienas mylimiausiu

Smilgelė*man nei veina neydomi, nei spalviškai nei objektu. Vienas iš siunkaiusi man klausimų būdavo o ką norėjai ta foto pasakyt, parodyt, neklausiu jo nes jis mane žudantis būdavo smile.gif))) tiesiog dažniau pati sau tą klausimą užduok mirksiukas.gif

zirziliux užskaitysiu, man labai skaniai jie pasirodė, prie kavos kuria dabar turiu šalia pats tas smile.gif

coliukee neužskaitysiu, per tamsu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 06 sausio 2013 - 22:29
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 21:55)
unsure.gif

Užskaitau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukee @ 2013 01 06, 22:00)
Sveikos.
Bandau priduoti pirmus N.D

Neužskaitau, per daug tamsūs objektai smile.gif
reiktų perdaryti smile.gif

Sveikinimai Svajonei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 06 sausio 2013 - 22:35
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 21:55)
unsure.gif

Netobuli, bet užskaitau.
Ar pati skirtumą tarp anų ir šitų matai? Aš matau ir mane tai džiugina.
Maladec, kad susiėmei ir perdarei.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 06, 22:29)
zirziliux užskaitysiu, man labai skaniai jie pasirodė, prie kavos kuria dabar turiu šalia pats tas smile.gif

Vo brac, turiu tris taaaip thumbup.gif hihihi.gif

O jei rimtai, tai tu gal nenorek tu saldainiu, nes juos pamaciau ant lentyneles, kur visokie niekuciai stovi, ispakavau, o ten galiojimas iki 2008 metu galo biggrin.gif Tai fotkinti tiko, valgyt nebelabai biggrin.gif Tik neatimk pliuso dabar, kai jau prie kavos nebetinka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 20:55)

Uzskaitau mirksiukas.gif
Jau turi tris taip, tai gali judet link antro ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 06, 22:37)
Netobuli, bet užskaitau.
Ar pati skirtumą tarp anų ir šitų matai? Aš matau ir mane tai džiugina.
Maladec, kad susiėmei ir perdarei.

O kas netobula? g.gif

Bandysiu deti antra ND ir vakariene laugh.gif

Papildyta:
Ar skanu? hihihi.gif

f4
user posted image

f8
user posted image

f22
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 06, 22:45)
O kas netobula? g.gif

Man jie nevalgomi atrodo dėl spalvos. Na ,kontrastas gal gelbėtų, nes tas šokoladas pilkai rudas, visai man jis ne šokoladinės spalvos. Pirmas saldainis dar kai fokuse baika, o jau kai fokusuoji į tolimesnius , tai nevalgomas neaiškios spalvos blynas, na labai nefotogeniškas sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 06 sausio 2013 - 22:49
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 06, 22:48)
Man jie nevalgomi atrodo dėl spalvos. Na ,kontrastas gal gelbėtų, nes tas šokoladas pilkai rudas, visai man jis ne šokoladinės spalvos. Pirmas saldainis dar kai fokuse baika, o jau kai fokusuoji į tolimesnius , tai nevalgomas neaiškios spalvos blynas, na labai nefotogeniškas sakyčiau biggrin.gif

Tai cia reikia sokolado meistrams sakyt, kad nefotogeniskus saldainius gamina laugh.gif hihihi.gif

Aj, tyliu, kol neatsiemet uzskaitymu smile.gif
Atsakyti