Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 06, 19:13)
Gan tingeti, reik kazkaip issijudinti, o ir i prieki zingsniuoti trokstu... noriu kad kas "paaukletu" mane... rodau ir lauksiu bet kokio zodzio!

man per daug kontrasto,galva su fonu susilieja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 06, 21:13)
Gan tingeti, reik kazkaip issijudinti, o ir i prieki zingsniuoti trokstu... noriu kad kas "paaukletu" mane... rodau ir lauksiu bet kokio zodzio!

tu nepyk, ale labai ne kas.. atrodo, kad ji ta knygu rysuliuka nesiojasi su savim visad, kai kai nores, tai pasirems i jas. viskas turi buti organiska, ka dedi i kadra. o cia tos organikos tikrai ner. be to tas juodas fonas, ruzava spalva.. i kica traukia labai stipriai, net ale vintazinis knygu stilius to neisgelbes
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 06, 22:11)
įkėliau keletą naujų kadrų į savo

as kaip visada zaviuosi gooes darbeliais, nuotrauku apdirbimu... palikau keleta komentaru flickr
Atsakyti
labai neužsipulkit prašau . tik labai knieti kritikos sulaukti. daugiau rodysiu tik po n,d atlikimo smile.gif)))))

jūsų teismui:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 06, 21:24)
as kaip visada zaviuosi gooes darbeliais, nuotrauku apdirbimu... palikau keleta komentaru flickr

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 19:25)
labai neužsipulkit prašau . tik labai knieti kritikos sulaukti. daugiau rodysiu tik po n,d atlikimo smile.gif)))))
jūsų teismui:

O ka pati matai siose nuotraukose ka jose nori parodyt,nepyk ne is piktos valios pati dar nd neatsiskaicius lotuliukas.gif pirma foto nei pradzios nei galo, Antra is vis nezinau g.gif Trecia irgi schmoll.gif drugelis centruotas ir kadravimas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
DĖkUI man to ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 21:25)
jūsų teismui:

Pirma man įdomi kaip grafikos detalė, pavertus jb, patiesinus išeitų grafikos darbukas toks ax.gif taigi ši foto kažkokia neišbaigta mano požiūriu. Būtų liuks jei viršūnė nebūtų nukirsta. Ateity, jei tobulėsi, kokį nors double exposure galima iš jos padaryt ax.gif

Pastatų nemoku vertinti, bet kompozicija pasirodė ne kokia ... neaišku, kas pagrindinis "veikėjas" -ar tas, kur prieky guli ar tas, kur už jo pastatas g.gif ką norėjai užfiksuoti šioje foto? kokie foto parametrai buvo? čia su auto režimu fotografuota? g.gif

gėlių kadravimas, kompozicija-nea...makalynas kažkoks prieky, niekas nepatraukia akies, erdvės pajūčio nėr

paskutinėj tai net nežinau kaip vertinti...vėlgi - kompozicija centrinė, neįdomi. atrodo priėjai- plekšt ir yra drugelis ant gėlės...kadras dėl to niekuom nesudomina, nes pievoj visi gėlę matom taip ir ne kitaip...o tu pabandyk kitaip pažiūrėt į paprastus dalykus, paieškoti įdomesnio kampo, erdvė, kad atsivertų nuotraukoje. Tavo foto visos plokščios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 sausio 2013 - 21:37
Dėkui labai smile.gif cia dar buvo fotografuojama su paprasta muilinukem tai taip, čia vien auto režimas:)
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 06, 21:08)
Mano vaikas šiandien pas šunį į guolį- būdą lindo, bet nofotkinau, tik kai galvą sukišo į tą skylę ir nusprogo baterija..  lotuliukas.gif
Lunamėja , pakviečiau į chebrą flickre..  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 21:08)
as kol ziurineju jusu visu foto, musu namai irgi griuna smile.gif

pasirodo ne mano vienos isdaigas krecia smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 21:10)
paskelbsiu ir čia. Pagrindinis prizas keliauja Svajonei

4u.gif sveikinimai
Atsakyti
unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o galima foto aparato padetį keisti pirmame darbe? nes matosi jog pirmas keksiukas atsiranda arciau nei pirmoje nuotraukoje smile.gif
Atsakyti