Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Niu jau dovanokit man, bet skaityti 15 puslapiu vien... net nezinau kaip pavadinti... PYKTIS IMA! Ir man sunkiai ejosi namu darbai, bet ne kartelio ne vienai nepriekaistavau. I is vis nemegstu bangu kelti, tiesiog nemegstu zmoniu kuriems patinka sarsalyne ir dejuojanciais kaip jiems viskas blogai. Man ir nelengva su dviem pametinukais... o vyras dar ant trecio "travina" lotuliukas.gif

Lunamejos pirmoji nuotrauka visai idomi, tik ji man melynuoja...nors pati taip pat neesu tikra ar pavyktu sniega baltai nufotografuoti. Inkiliukas visai nekabina, truksta veiksmo, butu idomu jei butum pauktukus pagavus i kadra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 06 sausio 2013 - 20:32
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 18:40)
Pykit nepykit, bet aš noriu klausti  doh.gif  per kiek laiko jūs išmokote greitai parinkti fotografuojant funkcijas ir jas keisti per manual režimą ?

Tikslaus laiko Tau niekas nepasakys. Viskas priklauso nuo to kiek daznai fotoaparata minkysi ir kamuosi. Viskas per praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 06, 20:18)
na jos nėra gilios, faktas. nėra ir plokščios. ne tai turėjau galvoje, o planus. tarkim, kai pagrindinis oibjektas yra antrame plane, o pirmame plane tai koks daiktas ar šaka įlindus, sukuria tą gilumo įspūdį, kitokią nuotaiką. va ta pirma čia rodyta foto, matai, yra su planais, pirmam plane kažkas įsimaišė, todėl jau nebepraėjau pro šalį su ignoru, kapiš? biggrin.gif

poniatno biggrin.gif
esu pradedancioji fotorafijoj, sparciai netobuleju, bet megstu eksperimentuoti. pirmaja norejau pateikti, kaip ziemiskai paslaptinga. kaip tu ir sakai, ne vienas, o daugiau planu, ir idomus isdestymai daro foto idomia.o antraja tai pasilikau is pasigailejimo biggrin.gif bet man ji tokia artima darosi. matyt, kai sieji foto su isgyvenimais ir pan, tuomet ji ir gauna daugiau prasmes. bet cia jau subjektyviai smile.gif galima sakyti, antroji minimalistiskai gavosi.
labai vertinu issakyta kritika 4u.gif

Sveikinu laimejusias atvirukus, saunuoles, ir nemazai mes cia tu saunuoliu turim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 06 sausio 2013 - 20:32
Pamirsau nugaletojas pasveikinti, spaudziu visoms ranka... kaip fainiai, net su paguodos prizais wub.gif
Atsakyti
g.gif kurioj vietoj rast nugaletojus blush2.gif pacioj temoj geriausia 2012 foto?
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 06, 21:31)

Imesk nuoroda i flickr, nerandu taves g.gif
Atsakyti
nu vaaaaa... susikuriau siaip ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 06, 20:40)
Imesk nuoroda i flickr, nerandu taves g.gif

bandau http://www.flickr.co...s/85194192@N06/
aiks i draugus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 20:02)

nuuuu ir negaliu cia paziuret raso "Oops! You don't have permission to view this page." g.gif
Atsakyti
Saunuoles sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 06, 20:45)

as tave turbut i draugus isidejau g.gif
Atsakyti
Sveikinimai mergaitems, saunuoles smile.gif

Mangute-kur paziureti ar mano PS nera per senas mano fotikui del raw 4u.gif

Atsakyti