Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 20:02)

kaip ten jungtis? su savo FB ar jus turit savo bendra pass?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 20:02)

smaguma. o kada bus pagrindinė žinia?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 21:04)
kaip ten jungtis? su savo FB ar jus turit savo bendra pass?

o tu flickr turi?Patogu per ten foto į temą kelti.
Jei turi flickr tai tiesiog į temą prisijunk.

Sayonara, aš tai nusižiūrėjau sau mieliausią ir nerealiausią. Bet dar paerzinsiu bigsmile.gif tyla
Atsakyti
Sveikinu su priziukais, merginas!!!c thumbup.gif

Lunamėja , aha arba inkiliuko "žiūrėjimo kryptį" pasukt į dešinę arba patį inkiliuką nešt į dešinę pusę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 06, 20:03)

lunameja, man abi foto iš principo neatrodo geros. pirmoje patinka, kad yra ne viena plokštuma, o daugiau.

plokstokos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 20:06)
o tu flickr turi?Patogu per ten foto į temą kelti.
Jei turi flickr tai tiesiog į temą prisijunk.
Sayonara, aš tai nusižiūrėjau sau mieliausią ir nerealiausią. Bet dar paerzinsiu  bigsmile.gif tyla

neturiu g.gif turbut reik susikurti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 21:15)
neturiu  g.gif turbut reik susikurti  g.gif

susikurk. Tikrai patogu naudotis.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 06, 20:14)
plokstokos?  g.gif

na jos nėra gilios, faktas. nėra ir plokščios. ne tai turėjau galvoje, o planus. tarkim, kai pagrindinis oibjektas yra antrame plane, o pirmame plane tai koks daiktas ar šaka įlindus, sukuria tą gilumo įspūdį, kitokią nuotaiką. va ta pirma čia rodyta foto, matai, yra su planais, pirmam plane kažkas įsimaišė, todėl jau nebepraėjau pro šalį su ignoru, kapiš? biggrin.gif

Yvette, tai ok, tik pasakyk, KADA laukti žinių, gi smalsu visoms..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 20:17)
susikurk. Tikrai patogu naudotis.

kazin kodel neleidzia sukurti naujo accounto g.gif
Atsakyti
gal ta pati email naudoji kaip ir sename acc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 06, 20:52)
flickr yra daugiau, jei kas eis pro sali, su malonumu lauksiu kritikos

Pirma labiau patraukianti demesi, norisi patyrineti kas ten ir kur yra smile.gif
antra neidomi 4u.gif nepatinka ir kampas, ir objektai.

Sveikinimai visoms nugaletojoms bigsmile.gif Afre as irgi laikau saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Hmmm skaitau ir sypsausi pro usa. Jauciasi, kad po Nauju metu naujokiu uzderejo. Kiek diskusiju, kiek pasipiktinimo. Na nebuvau ir as sventa, kelis kartus esu pabambejus. Bet kiek pamenu, pas mus (supraskit tuometines naujokes), pagrindinis sarasalis budavo del nemokejimo priimti kritikos, ar del prasilenkiancio grozio supratimo biggrin.gif Taip noredavosi tose nuotraukose kuo daugiau pripencinkti, viska isbandyti, bet isaugama viskas su laiku.
Belieka senutems palinket kantrybes ir nesivelt i provokacijas, o naujokems uzsispyrimo siekiant tikslo.

O del informacijos rinkomo pasakysiu tiek. Jeigu yra aistra ir noras kazko ismokti, suzinoti, tai atsiras ir laiko. As irgi megstu pamiegoti, bet jeigu man kazkas labai rupi, tai as geriau nakti nemiegosiu, o skaitysiu ir rinksiu informacija, nes nesuzinojus man rupimu dalyku, vis tiek ramiai negalesiu miegot. Fotografija yra labai platus pasaulis ir suzinot visko reikia tikrai labai daug. O apie informacijos gausa, net nesiplesiu, tik veskit raktinius zodzius i google paieska ir skaitykit, semkit zinias. Ypac jeigu draugaujat su anglu kalba, tai yra profesionaliu fotografu blog'ai, tinklapiai, kuriuose jie dalinasi savo patirtim ir patarimais.
O klaust aisku irgi niekas nedraudzia, bet tada klausimas turi but tinkamai suformuluotas ir bent parodytos pastangos, kad zinote skaiciau, va ten ir ten, bet vis tiek as to ar tai ano nesuprantu. Manau tikrai atsirastu kas viska pasistengtu paaiskint mirksiukas.gif

Sekmes naujokes, atsipalaiduokit ir tiesiog megaukites mokymosi procesu 4u.gif
Atsakyti