Sveikos gyvos
Hmmm skaitau ir sypsausi pro usa. Jauciasi, kad po Nauju metu naujokiu uzderejo. Kiek diskusiju, kiek pasipiktinimo. Na nebuvau ir as sventa, kelis kartus esu pabambejus. Bet kiek pamenu, pas mus (supraskit tuometines naujokes), pagrindinis sarasalis budavo del nemokejimo priimti kritikos, ar del prasilenkiancio grozio supratimo
Taip noredavosi tose nuotraukose kuo daugiau pripencinkti, viska isbandyti, bet isaugama viskas su laiku.
Belieka senutems palinket kantrybes ir nesivelt i provokacijas, o naujokems uzsispyrimo siekiant tikslo.
O del informacijos rinkomo pasakysiu tiek. Jeigu yra aistra ir noras kazko ismokti, suzinoti, tai atsiras ir laiko. As irgi megstu pamiegoti, bet jeigu man kazkas labai rupi, tai as geriau nakti nemiegosiu, o skaitysiu ir rinksiu informacija, nes nesuzinojus man rupimu dalyku, vis tiek ramiai negalesiu miegot. Fotografija yra labai platus pasaulis ir suzinot visko reikia tikrai labai daug. O apie informacijos gausa, net nesiplesiu, tik veskit raktinius zodzius i google paieska ir skaitykit, semkit zinias. Ypac jeigu draugaujat su anglu kalba, tai yra profesionaliu fotografu blog'ai, tinklapiai, kuriuose jie dalinasi savo patirtim ir patarimais.
O klaust aisku irgi niekas nedraudzia, bet tada klausimas turi but tinkamai suformuluotas ir bent parodytos pastangos, kad zinote skaiciau, va ten ir ten, bet vis tiek as to ar tai ano nesuprantu. Manau tikrai atsirastu kas viska pasistengtu paaiskint
Sekmes naujokes, atsipalaiduokit ir tiesiog megaukites mokymosi procesu