Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 19:10)
g.gif tavo kaip ir trecias o ka darot su tais kur neuzskaite  g.gif ignoras  lotuliukas.gif nes vienos uzskaito kitos ne  g.gif

Surinkdavau tris užskaitymus ir nors viena prikibo prie ko nors, tai ėjau ir dariau dar ir dar mirksiukas.gif

Ačiū Yvettei už trobą 4u.gif

Atėjau ir tiek n+k psl prikalbėtą, o reziumė tik burbėjimas biggrin.gif

R.I.R., na va, žingsnis į priekį, super emocijos ir šviesios foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Pykit nepykit, bet aš noriu klausti doh.gif per kiek laiko jūs išmokote greitai parinkti fotografuojant funkcijas ir jas keisti per manual režimą ?
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 17:40)
Pykit nepykit, bet aš noriu klausti  doh.gif  per kiek laiko jūs išmokote greitai parinkti fotografuojant funkcijas ir jas keisti per manual režimą ?

Skaitei instrukcija min 3k ? Per tiek manau suprasi nereik iskart eiti ant m nors va mergaites sako ant m as pradzioj gyvenau su av,tv rezimu
Atsakyti
klausiu nes atrodo sudetinga ir siek tiek laiko užima vis nuo apšvietimo ar dar kokio noro įvairiai fotografuot ir vis keist funkcijas, ar jūs jas nustatot pradžioje ir jų nebekeičiat ar išmokstant jas valdyt labai greitai
Atsakyti
QUOTE(Zylė. @ 2013 01 06, 12:04)
Jei dar galima, pastebėjimas toks:
taisyklėse apie ND trūksta konkretumo, kad ir apie fono vientisumą. Kas gali žinot, kad nepraleidžiamos nuotraukos, kurios nėra tobulam fone (pvz, pastarosios nuotraukos įkeltos). O be to, labai įdomu, jeigu gyveni senai neremontuotam būste arba kaimo troboj senoj, kur tapetai gėlytėmis ir ne balti, kur langai ne per pusę sienos ir tt ir pan. A? O mokytis tai norisi, bet dabar, jei nemėgstu paklodžių baltų, man gal mėlynos gražiau, jei nepiešiu ant lapų, tai pirmiausiai gal gerai apsipirkti reikia, kad "pasiruošti", kur padėliot daikčiukus kokius tai:/
Aišku, čia šioks toks sarkazmas jau biggrin.gif  Bet, temoje vyrauja "biškį" diktatūra, ne viename asmneyje cool.gif

schmoll.gif blogam sokejui ir kiausiniai maiso.
suprantu,kad pirmi bandymai gali reikalauti ir kantrybes,ir sumanumo. bet reikia pasistengti.
savo ND fonui naudojau serveteles, lipdziau ant sienu ir gavosi super duper.gali pasidaryti fona, koki tik nori. tik galvoti reikia ir daryti. maziau burbejimu, daugiau darbu. laukiam nepakartojamu ND mirksiukas.gif

TIESA sakant, praskrolinau gincus, diskusijas, monologus ir dialogus apie viena ir ta pati. nes aisku ir taip kuom prasides, ir kuom pasibaigs biggrin.gif
man ND su segtukais patiko, todel kad segtuko spalva pritiko mano akiai biggrin.gif
paskutiniuose psl vaikuciu foto, bet busiu ne prie bandos siandien, ikeliu kitokio turinio foto. laaabai laukiu kritikos 4u.gif flickr yra daugiau, jei kas eis pro sali, su malonumu lauksiu kritikos
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 06 sausio 2013 - 19:54
čia galima įkelti ir paprastas notraukas įvertinimui nebūtina tik n,d?
Atsakyti
lunamėja , man antrai foto norėtusi tą inkiliuką į dešinę pusę nukelt, kad ta landa turėtu kaip ir erdvės paukšteliam atskirst, nes ji man į kairę "žiūri" ir atsimuša į nuotraukos šoną... 4u.gif
Atsakyti
Lunameja matau jau isora parase ka as norejau rasyt 4u.gif inkilelio noreciau ir as kitoj pusei
Medziai man labai patiko,noretusi gal uzuolaidu foto tamsesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 06, 12:27)

o butent tas temas ir imsit ar savo kazkokias galvosites?

Aš naudosiu pasiųlytas, įdomu būtų palyginti su kitų darysiančių tą patį.

QUOTE(Alabama @ 2013 01 06, 16:15)

As pradedu 52 projekta, turbut, jei nemesiu pakeliui:)Kas visai imanoma.Temos turbut jokios, tesiog i savaite po nuotrauka.

Svajinga tokia foto, miela. Tik iš visų teorijų ir praktikų atrodo, kad būtų idealu, jei kairėje pusėje daugiau erdvės būtų. Bet tą tai aišku žinot smile.gif Man tik džiugu, kad ima atsirasti pastebėjimas, kas gerai, ką galima tobulinti. anksčiau tai buvo "gražu/negražu", o kas ir kodėl - neaišku. Šiaip labai ir "Forografo akis" studijavimas naudos duoda - ten kompozicijos niuansai taip paprastai aiškiai atskleidžiami.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 06, 19:57)
lunamėja , man antrai foto norėtusi tą inkiliuką į dešinę pusę nukelt, kad ta landa turėtu kaip ir erdvės paukšteliam atskirst, nes ji man į kairę "žiūri" ir atsimuša į nuotraukos šoną...  4u.gif

turi omeny, kad butu sonu pasisukes inkiliukas?
kuo labiau ziuriu i sia foto, tuo daugiau minciu ji sukelia...
Atsakyti
pasiskaitykit. Paguodos prizai jau padalinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 sausio 2013 - 20:03
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 01 06, 19:55)
čia galima įkelti ir paprastas notraukas įvertinimui nebūtina tik n,d?

galima, bet prašome merginų tai daryti tik tuomet, kai yra atsiskaityti ND smile.gif

lunameja, man abi foto iš principo neatrodo geros. pirmoje patinka, kad yra ne viena plokštuma, o daugiau.
Atsakyti