QUOTE(Zylė. @ 2013 01 06, 12:04)
Jei dar galima, pastebėjimas toks:
taisyklėse apie ND trūksta konkretumo, kad ir apie fono vientisumą. Kas gali žinot, kad nepraleidžiamos nuotraukos, kurios nėra tobulam fone (pvz, pastarosios nuotraukos įkeltos). O be to, labai įdomu, jeigu gyveni senai neremontuotam būste arba kaimo troboj senoj, kur tapetai gėlytėmis ir ne balti, kur langai ne per pusę sienos ir tt ir pan. A? O mokytis tai norisi, bet dabar, jei nemėgstu paklodžių baltų, man gal mėlynos gražiau, jei nepiešiu ant lapų, tai pirmiausiai gal gerai apsipirkti reikia, kad "pasiruošti", kur padėliot daikčiukus kokius tai:/
Aišku, čia šioks toks sarkazmas jau
Bet, temoje vyrauja "biškį" diktatūra, ne viename asmneyje
blogam sokejui ir kiausiniai maiso.
suprantu,kad pirmi bandymai gali reikalauti ir kantrybes,ir sumanumo. bet reikia pasistengti.
savo ND fonui naudojau serveteles, lipdziau ant sienu ir gavosi super duper.gali pasidaryti fona, koki tik nori. tik galvoti reikia ir daryti. maziau burbejimu, daugiau darbu. laukiam nepakartojamu ND
TIESA sakant, praskrolinau gincus, diskusijas, monologus ir dialogus apie viena ir ta pati. nes aisku ir taip kuom prasides, ir kuom pasibaigs
man ND su segtukais patiko, todel kad segtuko spalva pritiko mano akiai
paskutiniuose psl vaikuciu foto, bet busiu ne prie bandos siandien, ikeliu kitokio turinio foto. laaabai laukiu kritikos
flickr yra daugiau, jei kas eis pro sali, su malonumu lauksiu kritikos