Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 01 06, 16:31)
Ne tas svarbiausia:)

g.gif o kas?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 18:42)

Meile.
Atsakyti
Na priraset biggrin.gif

ND su segtukais uzskaitau smile.gif

Alabama-man noretusi daugiau kaires pagal mergytes poza, ar teisinga butu? g.gif Labai miela foto smile.gif

RIR fainiai, ale ka tos durys fone sako? lotuliukas.gif

Daugiau nepamenu, senatve g.gif
Atsakyti
o man RiR foto kaip tik pavydu erdvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 06, 18:52)

Jo, noretusi ir man, tiesa.Arba tada jau kvadratas.
Atsakyti
Edeva - ND su segtukais užskaitau, su obuoliu - neeee lotuliukas.gif Teks perdaryt tongue.gif (Juokauju aišku čia aš).

Naujokės - pykit, nepykit bet per jūsų paburbėjimus ir pasipiktinimus nėra noro kiekvienos post'o skaityt. 4u.gif Jei kurios kokie namų darbai ir praslydo pro akis, kaltinkit ne kitus.... o .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 06, 16:58)
Edeva - ND su segtukais užskaitau, su obuoliu - neeee  lotuliukas.gif Teks perdaryt tongue.gif (Juokauju aišku čia aš).

irnesakyk.gif as galiu daryt ir daryt kol nusibosiu jum laugh.gif vistiek komentuosiu ka matau ax.gif is esmes sutinku su kazkuria nebezinau niko del pirmojo segtuko gelejo but aiskesnis fokusas bet yra kaip yra arba einu i kita nd arba perdarau jum sprest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 06, 17:43)

Na keliu savo 1/52. Tikriausiai per daug namuose per savaitgalį užsisėdėjau, kad tokia drąsi  lotuliukas.gif bet ši, mano manymu, geresnė nei buvo Kalėdų kalendoriui. Vien dėl apšvietimo.

thumbup.gif Pilnai sutinku, apšvietimas puikus ir bent jau man ne per šviesu. Galbūt šiek tiek apkirpčiau pirmąją nuotrauką su knygomis - palikčiau mažiau erdvės viršuje ir dešinėje.
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 19:01)
irnesakyk.gif as galiu daryt ir daryt kol nusibosiu jum laugh.gif vistiek komentuosiu ka matau  ax.gif is esmes sutinku su kazkuria nebezinau niko del pirmojo segtuko gelejo but aiskesnis fokusas bet yra kaip yra arba einu i kita nd arba perdarau jum sprest  ax.gif

tai jei turi tris - keliauk prie kito. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2013 01 06, 17:24)
Maciau, kazkas pasiilgo ziuriniu ir skaitiniu, tai negaliu nepasidalinti sia fotografe
Clare Gallagher Mane pribloske ir suzavejo sugebejimas parodyti kasdieni gyvenima taip paprastai ir taip ikvepenciai. Gal ir jum patiks  4u.gif

ačiū už pasidalijima, patiko

R.i.R. jau flickr rašiau man tos tavo foto patiko, neperkrauta šviesu, nesikabinėsiu prie smulkmenų, man jos kelia gera emociją, todėl šaunuolė

Edeva obuoliukų neužskaitau

P.S Su šeimyna atsisveikinom su kauno egle, grožis buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 06 sausio 2013 - 19:09
edeva, nu padaryk is 3-cio karto nd superinius ir rami bus galva.
As va 2 nd is trecio karto gerai padariau tik.

O as rit kankinsiuos su wb smile.gif
jau mastau koki cia namu apyvokos iranki reiks pasiimti kaip fotomodeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 06, 17:06)
tai jei turi tris - keliauk prie kito. biggrin.gif

g.gif tavo kaip ir trecias o ka darot su tais kur neuzskaite g.gif ignoras lotuliukas.gif nes vienos uzskaito kitos ne g.gif
Papildyta:
irnesakyk.gif perdarysiu nesunku gi ne del jusu darau biggrin.gif tikriausiai treciad nes nuo ryt darbas,mokslais,vaikai,namai mega_shok.gif iseini tamsu grysti tamsu fotikas lieka spintelei laukt savo dienos sviesos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 19:10)
g.gif tavo kaip ir trecias o ka darot su tais kur neuzskaite  g.gif ignoras  lotuliukas.gif nes vienos uzskaito kitos ne  g.gif
Papildyta:
irnesakyk.gif perdarysiu nesunku gi ne del jusu darau  biggrin.gif  tikriausiai treciad nes nuo ryt darbas,mokslais,vaikai,namai mega_shok.gif iseini tamsu grysti tamsu fotikas lieka spintelei laukt savo dienos sviesos  lotuliukas.gif

vat man panasiai . tada lauki savaitgalio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 06, 17:43)
užskaitau.
Papildyta:
Na keliu savo 1/52. Tikriausiai per daug namuose per savaitgalį užsisėdėjau, kad tokia drąsi  lotuliukas.gif bet ši, mano manymu, geresnė nei buvo Kalėdų kalendoriui. Vien dėl apšvietimo.

fantastiskos nuotraukos thumbup.gif ar kodeguota su PS? ar tiesiog nustatymai geri? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 06 sausio 2013 - 19:20