Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

jaukuciukas, turbut optika pas tave nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 17:01)
oj koks grazus skaicius tavo dziaugsmui  mirksiukas.gif  4u.gif

Aha... wub.gif 1-1-1 ... O dar ir džiaugsmas lb gražus.. Tikrai tikrai.. biggrin.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 06, 17:01)
Ne, sakei, kad nėra dviejų kortelių, o tiek SD, tiek CF yra kortelės.
D700 fotoaparatan dedasi CF.

nedarašiau... turėjau raumeny,kad ne dvi SD, o SD ir CF... blush2.gif baik taršyt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
sbo pas mane 50 f1,8 nikonui, patinka jis man , kada nors noreciau ir gero sviesaus zoomo, kad lengviau savo dziaugsmus gaudyt butu.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 06, 10:38)
Bandysiu žiūrėti "The Genius of Photography 2007". Kažkada MB rekomendavo, dabar kitoje temelėje užmačiau, prisiminiau. Gal kam irgi patiks  4u.gif

Sauni dokumentine serija, savotiska fotografijos enciklopedija galima sakyti. Esu paziurejus tik dali seriju, bet tai ka maciau labai patiko ir dave naudos. Reiks uzbaugti ziureti. Aciu, kad priminei thumbup.gif
Maciau, kazkas pasiilgo ziuriniu ir skaitiniu, tai negaliu nepasidalinti sia fotografe
Clare Gallagher Mane pribloske ir suzavejo sugebejimas parodyti kasdieni gyvenima taip paprastai ir taip ikvepenciai. Gal ir jum patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 18:05)
Gerai dedu sekanti nd , zoominimas kojelemis, nes ne zoomas  pas mane.

užskaitau.
Papildyta:
Na keliu savo 1/52. Tikriausiai per daug namuose per savaitgalį užsisėdėjau, kad tokia drąsi lotuliukas.gif bet ši, mano manymu, geresnė nei buvo Kalėdų kalendoriui. Vien dėl apšvietimo.
user posted image
ir dar prie to paties paprastučiai portretukai. Seniai sūnelio nefotografavau.. ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif irnesakyk.gif kadangi netiko mano nemediniai segtukai sakau gal obuoliukai tiks g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Edeva mano akimis ziurint segtukai geriau buvo. Gal geriau butu is auksciau fotkinti obuolius, ir man ta staltiese ar ranksluostis ar kas ten, kazkaip nelimpa. Sudek ant balto lapo geriau juos.
Atsakyti
irnesakyk.gif vistiek komentuosiu nors ir teises neturiu ax.gif
R.i.r pirmoji kolezo tai man veidukas per baltas,su knygom kaip suprantu i knygas fokusavai,trecia man patinka, ketvirta nepatinka kad nukirpta per sanari ax.gif

laugh.gif jauciu tuoj uzsitrauksiu rustybe laugh.gif
Atsakyti
R.I R pas jus namie super apsvietimas jauciu, faina , kai taip sviesu.
Ideja su knygom kada pasiskolinsiu, gera mintis labai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 18:53)

laugh.gif jauciu tuoj uzsitrauksiu rustybe laugh.gif

pffff biggrin.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 18:54)
R.I R pas jus namie super apsvietimas jauciu, faina , kai taip sviesu.
Ideja su knygom kada pasiskolinsiu, gera mintis labai.  thumbup.gif

šiandien saulutė švietė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 18:45)
kadangi netiko mano nemediniai segtukai sakau gal obuoliukai tiks  g.gif

tu juos ant lovos padejus? g.gif man nepatiko labai apacia, pastatyk tu juos ant stalo, apsviesk ir manau tada bus gerai 4u.gif

RiR, man patiko smile.gif paskutine primine tokia darzeline foto (pas mus darzeliuose panasias daro), tik tavo kokybe daug geresne biggrin.gif

Alabamos irgi patiko, labai graziu dar FB maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 17:45)
biggrin.gif irnesakyk.gif kadangi netiko mano nemediniai segtukai sakau gal obuoliukai tiks  g.gif

Neuzskaitau.
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 17:53)
irnesakyk.gif vistiek komentuosiu nors ir teises neturiu  ax.gif
R.i.r pirmoji kolezo tai man veidukas per baltas,su knygom kaip suprantu i knygas fokusavai,trecia man patinka, ketvirta nepatinka kad nukirpta per sanari  ax.gif

Ne tas svarbiausia:)
Atsakyti