nu niekas nieko nerasot, vistiek parodysiu
Papildyta:
o kai visas tris sudejau, gal visai ir nieko
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 16:14)
na ir ko bijai rodyt ND. Nekomentuosiu, kol nepasakysi kodėl tau pačiai nepatinka. Tiesiog noriu išgirsti. Paskui pasakysiu kas gerai kas ne.
WB negeras fonas nelygus
QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 17:15)
WB negeras fonas nelygus
čia ne WB namų darbas tad į tai nekreipk dėmesio. Kai atsiskaitinėsi WB tada jau turės jis idealus būti, dabar tu to dar nesimokei tai ir nereik. Svarbu šio ND tikslas pasiektas. Nenorėkit visko iškart, eikit mažais žingsniais.
Fono nelygumas mažytis, na toks mažas kalniukas dešinėje, bet dėl tokio dalyko tikrai užskaitoma.
Ką galėjai pagerinti, tai atitraukti viską nuo fono, kiek į priekį. Tiesiog gražiau atrodytų.
Kas labai gerai, tai, kaip sudėliojai daiktus. Atsvėrei labai liuksiškai. Jei būtum viską tarkim kairėje sudėliojus, tai ta pusė per sunki būtų. dabar viskas ok. Prisimink tai ne tik ND darydama, bet tarkim ir žmones fotografuodama ar šiaip kokius daiktus.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 16:19)
čia ne WB namų darbas tad į tai nekreipk dėmesio. Kai atsiskaitinėsi WB tada jau turės jis idealus būti, dabar tu to dar nesimokei tai ir nereik. Svarbu šio ND tikslas pasiektas. Nenorėkit visko iškart, eikit mažais žingsniais.
Fono nelygumas mažytis, na toks mažas kalniukas dešinėje, bet dėl tokio dalyko tikrai užskaitoma.
Kas labai gerai, tai, kaip sudėliojai daiktus. Asvėrei labai liuksiškai. Jei būtum viską tarkim kairėje sudėliojus, tai ta pusė per sunki būtų. dabar viskas ok. Prisimink tai ne tik ND darydama, bet tarkim ir žmones fotografuodama ar šiaip kokius daiktus.
Kas labai gerai, tai, kaip sudėliojai daiktus. Asvėrei labai liuksiškai. Jei būtum viską tarkim kairėje sudėliojus, tai ta pusė per sunki būtų. dabar viskas ok. Prisimink tai ne tik ND darydama, bet tarkim ir žmones fotografuodama ar šiaip kokius daiktus.
QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 17:21)
nedžiūgauk. Sakiau, kad užskaitomi ND, bet jų neužskaitau, nes
Aš senai nebeužskaitinėju ND perleidau kitiems į rankas. Aš jau per sena tokiems darbams
Į penciją išėjau
QUOTE(Mangute @ 2013 01 06, 16:13)
nu niekas nieko nerasot, vistiek parodysiu
Aš užskaitau nors šviesesnių foto norėtųsi, bet to išmoksi vėliau
QUOTE(Yvette @ 2013 01 06, 16:23)
nedžiūgauk. Sakiau, kad užskaitomi ND, bet jų neužskaitau, nes
Aš senai nebeužskaitinėju ND perleidau kitiems į rankas. Aš jau per sena tokiems darbams
Į penciją išėjau
Į penciją išėjau
niu tai lauksiu "bosiu" verdikto
QUOTE(Edeva @ 2013 01 06, 14:35)
noriu jungtis pirmi nd
tecniškai gerai, bet objektas tai nea neužskaitau
o as jau galiu keliaut prie kitu nd? tiesa pasakius jau turiu padarius, bet nekeliu dar, ligu 2 uzskaitymai antrojo tebuvo.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 15:49)
Nu keliu 2 nd. Gal ner estetiskas ir grazus, bet lauke pavyko tik toki objekta rast
Užskaitau
Rodyk kitą ND
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 06, 17:32)
o as jau galiu keliaut prie kitu nd? tiesa pasakius jau turiu padarius, bet nekeliu dar, ligu 2 uzskaitymai antrojo tebuvo.
kokie tavo ND buvo? šioje temoje ar praeitoje.
ai matau jau gavai užskaitymą.