Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

Mergaitės, gal patarsit, kur ieškot 10-11m. berniukui žieminių "aviatoriaus" tipo kepurių? 4u.gif Gal užmatėt kur nors jų su nuolaidom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 06 sausio 2013 - 13:42
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 13:10)
Tai gal čia priklauso kaip nešioti?  lotuliukas.gif

arba nuo modelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 06, 13:46)

Greičiau nuo gamyntojo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 06, 13:46)

drinks_cheers.gif Taip tada ir gavosi , kad keli modeliukai ir dabar tarnauja , o kai kurie is antro karto jau "paejo" . Ale . kaip pataikyti ir atspeti , kuris patikimas g.gif
Atsakyti
Pirkti pirkti ir dar karta pirkti biggrin.gif taip ir sužinosite.
Aš didelį darbą buvau padarius, fotkinau rankinukus ir įdėjau į albumą, nežinau kur jį rast, kad pirmam puslapyje yra smile.gif bent kai kuriuos modelius galit pamatyt kaip atrodo gyvai.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 13:49)
drinks_cheers.gif  Taip tada ir gavosi , kad keli modeliukai ir dabar tarnauja , o kai kurie is antro karto jau "paejo" . Ale . kaip pataikyti ir atspeti , kuris patikimas  g.gif

ai as turguje perku KAREN firmos rankinukus, neodiniai, bet neatrodo taip, kaina 80-100 lt - laiko 5-6 metus kasdienio devejimo, paskui pasensta moraliskai - tad keiciami i nauja blush2.gif Pasirinkimas nera labai didelis - tik is kokiu 15-20 modeliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 13:30)
Matomai , 50 x 50  pasitaike , man tada nepasiseke  ax.gif Turiu rankinuka is Katana firmos cia LT pirkta odini  uz 300 litu, jam jau 7 metai ir kaip naujas , nors tampau i darba kasdien . Jaunimas ( kalbu apie savo dukra )  keicia  rankines kas metus , tai naturalu , kad kaina nedidele ir kokybe atitinkama.

Man irgi rankines greitai nusibosta. Mėgstu jas keisti. Tik kad nebrangios butu. Kitaip gaila pinigu... Negalėčiau rankine ilgai nešioti. smile.gif Todel ir neperku odinių , nors kokybe vertinu.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 06, 13:55)
ai as turguje perku KAREN firmos rankinukus, neodiniai, bet neatrodo taip, kaina 80-100 lt - laiko 5-6 metus kasdienio devejimo, paskui pasensta moraliskai - tad keiciami i nauja blush2.gif Pasirinkimas nera labai didelis - tik is kokiu 15-20 modeliuku g.gif

mano mama irgi lenku Karen turi Urme pirkta , nesunesiojamas jau kokie 5 metai
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 06, 15:25)

kodukas: NXF58NM - minusuoja 15% 4u.gif
Atsakyti
Tai bandysiu tada šnd užsakyti iš lsbags.co.uk . Paskui kai gausiu , pranešiu jums, kokia ten kokybe. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri klaipėdietė (ar mergina, iš Klaipėdos apskrities) daro užsakymą iš E5P artimiausiu metu? Norėčiau prisijungti su keliom prekytėm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2013 01 06, 14:09)
Gal kuri klaipėdietė (ar mergina, iš Klaipėdos apskrities) daro užsakymą iš E5P artimiausiu metu? Norėčiau prisijungti su keliom prekytėm.  4u.gif

Truputėli pavelavai... ax.gif
Atsakyti