Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 13:51)
As esu pirkusi 3 rankines kazkada is ten , nei viena neatlaike daugiau pusmecio  schmoll.gif Kokybe prasta , grynas kitaicu slamstas  doh.gif Mano galva , geriau jau viena kokybiska , tegu ir brangi ..... Aisku , cia mano isitikinimas , ziurint is brandaus amziaus varpines  mirksiukas.gif

Aš jau metus nešioju, niekaip nesuplyšta, kad ir kaip stengčiausi. Sesės rankinė tarnauja 8men, draugės taip pat, gal tik pasitaiko brokai, bet kokybe nesiskundžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2013 01 06, 13:11)
Aš jau metus nešioju, niekaip nesuplyšta, kad ir kaip stengčiausi. Sesės rankinė tarnauja 8men, draugės taip pat, gal tik pasitaiko brokai, bet kokybe nesiskundžiu  rolleyes.gif

Neblogai visasi. thumbup.gif O kiek laiko iš ten keliauja? lsbags.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 06 sausio 2013 - 13:15
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 14:14)
Neblogai visasi. thumbup.gif  O kiek laiko iš ten keliauja?  lsbags.co.uk

Apie savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2013 01 06, 13:15)
Apie savaitę smile.gif

Didelis ačiūkas. mirksiukas.gif 4u.gif
Gaila , kad nėra gražesnių smailikų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 13:03)
Tai jau taip . Idomu ar kuri dar turi islikusi rankinuka is tuometinio pirkimo  g.gif Kazkam , pamenu , blizguciai ir papuosimai  neatlaike , man tai rankenos kazkokios pasitaike "slabnos" .

Turiu. Yra ten ir puse bėdos rankinių, bet vat kaip atspėt kurios tos geresnės? g.gif Neperdaugiausiai aš jas nešiojau, vieną tik ilgokai tampiau, bet ji ir normaliai laikos, matyt vienintelė tokia pasitaikė. Mamai pirkau, suplyšo vos ne iš kart. Manosios vienos neperdaugiausiai nešiotos jau rankenos darmantinas įtrūko. Toj populiarioj su blizgučiais ir draugei ir man rankena nuo metaliuko nuplyšo. Šiaip rankinė geria laiko, bet negerai prištampuotos rankenos, ten neįmanona neatplyšti, tokiu neteisingu kampu padarytos, nežinau kaip paaiškint.
Bet..
Kažkas čia buvo užrodęs nuoroda su rankinuku išpardavimu parduotuvėj Šiauliuose. Va prisiminiau "Portemone". Užsisakiau kelis rankinukus. Na pamušalas labai paprastas skystas, na bet gerai, daugumoje dabar tokie. Bet abiejų rankinuku rankenos laabai greit nuplyšo. Ir kas, kad išpardavimas, nepasakyčiau, kad 80lt už rankinuką zamšinį yra mažai ir neturėčiau kreipti dėmesį į broką. Parašiau jiems laišką, tikėjaus bent kokios reakcijos, o jiems dzin, va lietuviška prekyba ir požiūris į klientą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 13:03)
Tai jau taip . Idomu ar kuri dar turi islikusi rankinuka is tuometinio pirkimo  g.gif Kazkam , pamenu , blizguciai ir papuosimai  neatlaike , man tai rankenos kazkokios pasitaike "slabnos" .

mano pazistama vis dar nesioja, pirko tokia didesne, tai pas ja prikrauta pilnumoj. bet kazkaip stebuklingai dar laiko. o kita jau be rankenu smile.gif na bet kokybe nelabai "kvepia" smile.gif))
Atsakyti
rankines http://rankiniupasaulis.lt/ gal ka rasit 4u.gif

Mergites kur Columbia perkat g.gif reik dairytis kitai ziemai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 06 sausio 2013 - 13:29
Ieskau prisijungianciu uzsakymui is JAV
www.sierratradingpost.com papildomas 30% kodukas
www.drugstore.com
www.talbots.com

Savo pirkiniu krepseli siuskite v.zukauskaite@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimex: 06 sausio 2013 - 13:30
QUOTE(magute @ 2013 01 06, 13:20)
mano pazistama vis dar nesioja, pirko tokia didesne, tai pas ja prikrauta pilnumoj. bet kazkaip stebuklingai dar laiko. o kita jau be rankenu smile.gif na bet kokybe nelabai "kvepia" smile.gif))

Matomai , 50 x 50 pasitaike , man tada nepasiseke ax.gif Turiu rankinuka is Katana firmos cia LT pirkta odini uz 300 litu, jam jau 7 metai ir kaip naujas , nors tampau i darba kasdien . Jaunimas ( kalbu apie savo dukra ) keicia rankines kas metus , tai naturalu , kad kaina nedidele ir kokybe atitinkama.
Atsakyti
Emu prisipirkom lotuliukas.gif dabar pasakykit kuo juos valyti g.gif sugebejau riebalais aptaskyti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 01 06, 13:38)
man irgi įdomu, ar dabar jau geros kainos, ar dar laukt  g.gif

jei ką, galiu jums nupirkt

Manau, kad dar laukti reikia geresnių. Jei sulauktume kokio kodo, kuris muštų per pusę nuolaidines kainas, va tada jau būtų geros. O dabar tai jokio gėrio - visą gruodį buvo pilna kodų, kurie 50 proc mažindavo kainas, tai išeidavo tokia kaina, kuri dabar siūloma su nuolaida be jokio kodo. Kažkaip painiai prašiau unsure.gif (Čia aš apie TBS)
Atsakyti
Sveikos, gal kas nori jungtis prie

http://www.pharmashopdiscount.com ? Noreva, Bioderma, Avene, Weleda, Vichy ir daug ko.

Noreva nuolaidos: http://www.pharmasho...-beaute-noreva-

Siuntimas 16,90eur iki 6kg. Norėčiau surinkti bent 4 mergaites. kregzde.kregzde@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 06 sausio 2013 - 13:43