Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(ledevil @ 2013 01 06, 12:50)
Taip UK adresu, kainos geros labai ir dar siuntimas nemokamas i UK adresa perkant virs 50 svaru.. Tai manau tikrai apsimoka pirkti, juk nesvers tie rubai 10 kg ir iseis net pigiau nei siunciantis i LT, be to pasirinkus LT nieko gero nera  ax.gif  biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif
Buvau pagalvojusi apie pirkimą UK adresu. Bet niekad tokiu būdu dar nepirkau. Kažkada užsiregistravau pas Tukį, bet taip ir neprisiruošiau.
Dabar bandysiu per PA, vien dėl daiktų kaupimo.
Iš Mangooutlet neprideda kokių sunkių katalogų ar reklamų?
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 12:57)
Kas dar galetu pasakyti apie rankiniu kokybe iš lsbags.co.uk. Ačiū.  4u.gif

Nekokia nekokia.
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 12:52)
Bet kainos ten tikrai nemažos... verčiant įlitus...

Mes is lsbags kazkada buvome masiskai uzsipirke ( gal prie kokius 3 metus buvo manija biggrin.gif ) , man gavosi po 50 litu vidutiniskai . Fasonai faini , bet kokybe doh.gif , vienos rankines rankenos po trecio karto jau nebelaike ......
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 12:57)
Iš Mangooutlet neprideda kokių sunkių katalogų ar reklamų?

Kol kas nedėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 06, 13:56)
Jus pabandykit taip pirkti ir mums po to papasakosite ar pavyko.

Čia apie Mango?
Sense, bandėte gal? Sakote. gali nepavykti? g.gif Galvoju, žmogus rašo, tai bandęs jau. Tuomet tikrai laukiu patvirtinimo arba paneigimo.

Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 12:59)
Mes is lsbags kazkada buvome masiskai uzsipirke ( gal prie kokius 3 metus buvo manija  biggrin.gif ) , man gavosi po 50 litu vidutiniskai . Fasonai faini , bet kokybe  doh.gif

drinks_cheers.gif ten nebent pirkti tik vakarėliams delninukes.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 12:59)
Mes is lsbags kazkada buvome masiskai uzsipirke ( gal prie kokius 3 metus buvo manija  biggrin.gif ) , man gavosi po 50 litu vidutiniskai . Fasonai faini , bet kokybe  doh.gif , vienos rankines rankenos po trecio karto jau  nebelaike ......

Nu fainiai... O iš kur tada pigiai nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 06, 13:00)
drinks_cheers.gif  ten nebent pirkti tik vakarėliams delninukes.

Tai jau taip . Idomu ar kuri dar turi islikusi rankinuka is tuometinio pirkimo g.gif Kazkam , pamenu , blizguciai ir papuosimai neatlaike , man tai rankenos kazkokios pasitaike "slabnos" .
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 12:59)
Čia apie Mango?
Sense, bandėte gal? Sakote. gali nepavykti?  g.gif Galvoju, žmogus rašo, tai bandęs jau. Tuomet tikrai laukiu patvirtinimo arba paneigimo.

Taip, mango. Jus iškart kai registruositės, tai registruokitės anglišku adresu, gal pavyks. Nes kai aš jau buvau lietuvišku prisiregistravus, po to pakeičiau šalį, rodė mažesnes kainas, o kai ėjau link apmokėjimo, tai parodė tas kainas, kurios skirtos LT, didesnės.
Na daugiau kaip ir nesigilinau kaip ten kas, tik buvo bandymas pakeist valiutą ar pan. kaip,kad galima kokiam SD.
Iš Mango ilgai keliauja, truputį sudėtinga parduotuvė, tai visada norėjos tiesiai į LT.
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 13:01)
Nu fainiai...  O iš kur tada pigiai nusipirkti? blush2.gif

As rankines ir batus perku tik "gyvai " , bet , pasikartosiu , cia mano pozicija , nes esu Balzakisko amziaus motera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 12:57)
Kas dar galetu pasakyti apie rankiniu kokybe iš lsbags.co.uk. Ačiū.  4u.gif

QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 13:03)
Tai jau taip . Idomu ar kuri dar turi islikusi rankinuka is tuometinio pirkimo  g.gif Kazkam , pamenu , blizguciai ir papuosimai  neatlaike , man tai rankenos kazkokios pasitaike "slabnos" .

as sau nepirkau - nes pabijojau del spalvos, norejau raudonos, bet neryskios, bordo - o ten rase kad raudona - tai va suabejojau ir sau nebepirkau, o va mamai ir draugei emiau - tai jos tebenesioja rolleyes.gif , ir puikiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 06, 13:06)
as sau nepirkau - nes pabijojau del spalvos, norejau raudonos, bet neryskios, bordo - o ten rase kad raudona - tai va suabejojau ir sau nebepirkau, o va mamai ir draugei emiau - tai jos tebenesioja rolleyes.gif , ir puikiai atrodo g.gif

Tai gal čia priklauso kaip nešioti? lotuliukas.gif
Atsakyti