Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

Aukštakulniai guminiai biggrin.gif

guminiai

Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 09, 14:55)
Aš irgi dar negavus antros poros  g.gif

QUOTE(Murčikas @ 2013 01 09, 14:57)
as dar irgi vienos dalies laukiu, gavau sian lapuka kazkoki is pasto, tai gal jau ir bus paskutine dalis pagaliau.

QUOTE(norala @ 2013 01 09, 15:52)
Gruodzio 7 d. uzsakyma gavau pries pora dienu, tai ko gero, greitai gausit  4u.gif

Tada ramiau, jeigu ne as viena dar laukiu ax.gif
Tikiuosi, kad sulauksim...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banga: 09 sausio 2013 - 21:23
QUOTE(Zirafa09 @ 2013 01 09, 21:08)
Merginos, kodel man nesiuncia is lookfantastic ir feelunique kai kuriu prekiu i LT, anksciau viska siusdavo. Pakeite salygas?

Man irgi prie kazkokio lupu blizgio krepselyje buvo prierasas, kad nesiuncia i LT. Teko mest lauk biggrin.gif
Atsakyti
mandco.com siuntimas dabar i LT tik 1 svaras
Atsakyti
Kažkaip mane vis stebina komentarai,kad jei randat kad rūbas Made in China- tai iškarto kopija cool.gif jei pasigilinus šiek tiek į istoriją- tai USA savo daugelį gamybos linijųperkėlė į Kiniją taupant pinigus ax.gif ir daugelyje brandųrasit Made in China..in Malaizyja ir pan cool.gif tiek Carters, Crocs, UGG ax.gif esu Crocs siuntusis iš USA ir iš EU...tie patys guminiai ir ten ir ten Made in China 4u.gif

ir dar biggrin.gif nežinau,bet man tai nesuprantamas skundimas MD cool.gif nu nesuprasiu niekad skundimo iš esmės cool.gif

Nu va ir pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 09, 21:41)
Kažkaip mane vis stebina komentarai,kad jei randat kad rūbas Made in China- tai iškarto kopija  cool.gif  jei pasigilinus šiek tiek į istoriją- tai USA savo daugelį gamybos linijųperkėlė į Kiniją taupant pinigus  ax.gif  ir daugelyje brandųrasit Made in China..in Malaizyja ir pan  cool.gif  tiek Carters, Crocs, UGG  ax.gif  esu Crocs siuntusis iš USA ir iš EU...tie patys guminiai ir ten ir ten Made in China  4u.gif

ir dar biggrin.gif nežinau,bet man tai nesuprantamas skundimas MD  cool.gif  nu nesuprasiu niekad skundimo iš esmės  cool.gif 

Nu va ir pasisakiau biggrin.gif

fisher price zaislai irgi made in china
user posted image
Atsakyti
gal kuri is mango.com pirks ? blush2.gif
Atsakyti
Gal kuriai reik batukų wub.gif UK 5 (EUR 22) http://www.zara.com/...v...ot with fur 90 Lt Jeigu kuriasi reik, duokit žinot į až SKUBIAI (noriu užsisakyt keletą daiktų 5 min. bėgyje)
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 01 09, 17:37)
jei neklystu is UK, tik jie siuncia AIRMAIL, tai lektuvu greitai ir atkeliauja.

jie ne paprastu airmail siuncia, o per kurjerius - dhl express smile.gif todel taip greitai 4u.gif
Atsakyti
ryt (ketvirtadieni) perku SportsDirect, JDsports,veiksmas Kaunas rasyti i az 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

norejau pasiteirauti...kazkurioje temoje buvote imetusios nuoroda, kur daug pigiau galima buvo isigyti Columbios drabuzius vaikams ir ne tik. Kazkoks bendras ten puslapis buvo, niekur nerandu. Jei kazkas prisimena ar zino, gal galite pakartot. Buciau labai dekinga.

P.S. As vis dar ieskau temose to puslapio. smile.gif
Atsakyti
Nefera dėl spuogų: aš ne profesionalė, mano patarimas grynai iš patirties ir gali netikti kitam, bet jau atsiradusių spuogų gydymui naudoju salicilo BP 1% tirpalą. Taip, sausina, bet spuogui neduoda išbrinkti ir išraudonuoti. Ką naudoti prevencijai negaliu patarti, nes kai tą problemą turėjau nepadėdavo niekas, o išsisprendė pakeitus mitybą ir atsisakius kosmetikos su potencialiai poras kemšančiais ingredientais. Dabar spuoguojuosi tik per mėnesines.

Panos, ar E.L.F. UK siuntimui į Lietuvą nėra free ship nuo kokios nors sumos? Mačiau, kad į UK nuo 30 karalienių, o tarptautiniam siuntimui tai netaikoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 09 sausio 2013 - 22:56