Aukštakulniai guminiai
guminiai
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 09, 14:55)
Aš irgi dar negavus antros poros
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 09, 14:57)
as dar irgi vienos dalies laukiu, gavau sian lapuka kazkoki is pasto, tai gal jau ir bus paskutine dalis pagaliau.
QUOTE(norala @ 2013 01 09, 15:52)
Gruodzio 7 d. uzsakyma gavau pries pora dienu, tai ko gero, greitai gausit
Tada ramiau, jeigu ne as viena dar laukiu
Tikiuosi, kad sulauksim...
QUOTE(Zirafa09 @ 2013 01 09, 21:08)
Merginos, kodel man nesiuncia is lookfantastic ir feelunique kai kuriu prekiu i LT, anksciau viska siusdavo. Pakeite salygas?
Man irgi prie kazkokio lupu blizgio krepselyje buvo prierasas, kad nesiuncia i LT. Teko mest lauk
Kažkaip mane vis stebina komentarai,kad jei randat kad rūbas Made in China- tai iškarto kopija jei pasigilinus šiek tiek į istoriją- tai USA savo daugelį gamybos linijųperkėlė į Kiniją taupant pinigus ir daugelyje brandųrasit Made in China..in Malaizyja ir pan tiek Carters, Crocs, UGG esu Crocs siuntusis iš USA ir iš EU...tie patys guminiai ir ten ir ten Made in China
ir dar nežinau,bet man tai nesuprantamas skundimas MD nu nesuprasiu niekad skundimo iš esmės
Nu va ir pasisakiau
ir dar nežinau,bet man tai nesuprantamas skundimas MD nu nesuprasiu niekad skundimo iš esmės
Nu va ir pasisakiau
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 09, 21:41)
Kažkaip mane vis stebina komentarai,kad jei randat kad rūbas Made in China- tai iškarto kopija jei pasigilinus šiek tiek į istoriją- tai USA savo daugelį gamybos linijųperkėlė į Kiniją taupant pinigus ir daugelyje brandųrasit Made in China..in Malaizyja ir pan tiek Carters, Crocs, UGG esu Crocs siuntusis iš USA ir iš EU...tie patys guminiai ir ten ir ten Made in China
Nu va ir pasisakiau
Nu va ir pasisakiau
fisher price zaislai irgi made in china
Gal kuriai reik batukų UK 5 (EUR 22) http://www.zara.com/...v...ot with fur 90 Lt Jeigu kuriasi reik, duokit žinot į až SKUBIAI (noriu užsisakyt keletą daiktų 5 min. bėgyje)
QUOTE(magute @ 2013 01 09, 17:37)
jei neklystu is UK, tik jie siuncia AIRMAIL, tai lektuvu greitai ir atkeliauja.
jie ne paprastu airmail siuncia, o per kurjerius - dhl express todel taip greitai
ryt (ketvirtadieni) perku SportsDirect, JDsports,veiksmas Kaunas rasyti i az
sveikos merginos,
norejau pasiteirauti...kazkurioje temoje buvote imetusios nuoroda, kur daug pigiau galima buvo isigyti Columbios drabuzius vaikams ir ne tik. Kazkoks bendras ten puslapis buvo, niekur nerandu. Jei kazkas prisimena ar zino, gal galite pakartot. Buciau labai dekinga.
P.S. As vis dar ieskau temose to puslapio.
norejau pasiteirauti...kazkurioje temoje buvote imetusios nuoroda, kur daug pigiau galima buvo isigyti Columbios drabuzius vaikams ir ne tik. Kazkoks bendras ten puslapis buvo, niekur nerandu. Jei kazkas prisimena ar zino, gal galite pakartot. Buciau labai dekinga.
P.S. As vis dar ieskau temose to puslapio.
Nefera dėl spuogų: aš ne profesionalė, mano patarimas grynai iš patirties ir gali netikti kitam, bet jau atsiradusių spuogų gydymui naudoju salicilo BP 1% tirpalą. Taip, sausina, bet spuogui neduoda išbrinkti ir išraudonuoti. Ką naudoti prevencijai negaliu patarti, nes kai tą problemą turėjau nepadėdavo niekas, o išsisprendė pakeitus mitybą ir atsisakius kosmetikos su potencialiai poras kemšančiais ingredientais. Dabar spuoguojuosi tik per mėnesines.
Panos, ar E.L.F. UK siuntimui į Lietuvą nėra free ship nuo kokios nors sumos? Mačiau, kad į UK nuo 30 karalienių, o tarptautiniam siuntimui tai netaikoma?
Panos, ar E.L.F. UK siuntimui į Lietuvą nėra free ship nuo kokios nors sumos? Mačiau, kad į UK nuo 30 karalienių, o tarptautiniam siuntimui tai netaikoma?