Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Sense @ 2013 01 09, 15:48)
Gruodžio 5 dienos jau gauti prieš naujus. Jau sunerimčiau dėl antrų, pasiklauskite pašte.

Aš irgi dar negavus antros poros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 09, 15:55)
Aš irgi dar negavus antros poros  g.gif

Visai neseniai gavau antra dali. Tik gaila netiko vaikui dydis. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikruole: 09 sausio 2013 - 14:57
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 09, 14:55)
Aš irgi dar negavus antros poros  g.gif

as dar irgi vienos dalies laukiu, gavau sian lapuka kazkoki is pasto, tai gal jau ir bus paskutine dalis pagaliau.
Atsakyti
Patarkite, ar galima įsigyti LT tokių batukų vaikams už padorią kainą, ar geriau siųstis. Nežinau, nes didmiestis man toli. O šitie siųstis apie 130 atsieitų..Tai ką daryti kažin. Kur jūs tokius batukus perkate?user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 09, 14:31)
Ar pirkote kuri paskutiniu metu is BeautyBay.com? Senokai pirkau, problemu nebuvo, dabar noreciau uzsisakyti, bet girdejau, kad paskutiniu metu labai siuntinukai dingsta g.gif  Be to, anksciau buvo galima per PayPal pas juos atsiskaityti, dabar jau tik nebent perkant uz tam tikra suma, man PayPal patiko, nes kazkaip saugiau yra, galima disputa iskelti ir pan. ax.gif

nemazai is ten pirkusi tikrai viskas graziai niekas nedingsta... na gal ilgiau keliauja del sventiniu gruodzio dienu bet viskas ok su jais..
tik patarimas aisku.. jei norint keleta dalyku uzsisakyt tai uzsakinet geriau atskirai.. vis tiek nemokamai siuncia.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 01 09, 09:04)
Va gimdymo namu medikai turi visokiu spejimu apie ta preparata..

idomu labai pasidare ka jie sako, nes mane buvo sudomines sis preparatas, aisku dar ne tiek kad pirkciau, bet idomu ka mano medikai apie ji g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2013 01 09, 15:24)
Sveikos  4u.gif
Ar jau visos gavote EMU batukus, pirktus is Nature Shop gruodzio 4-5 dienomis?  g.gif
Pirkau 2 poras batu, vienus gavau dar pries naujus metus, o antru vis nesulaukiu  verysad.gif  Ar gali buti taip ilgai? Ar jau nelaukti?  doh.gif
4u.gif

Gruodzio 7 d. uzsakyma gavau pries pora dienu, tai ko gero, greitai gausit 4u.gif
Atsakyti
Turiu klaysimelį, kurios siunčiasi iš Gap- ar galima jiems grąžinti netikusias prekes, ir labai įdomiai, kažkaip iš jų taip greitai gavau? Čia jie iš kur siunčia?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 09, 16:04)
Turiu klaysimelį, kurios siunčiasi iš Gap- ar galima jiems grąžinti netikusias prekes, ir labai įdomiai, kažkaip iš jų taip greitai gavau? Čia jie iš kur siunčia?

jei neklystu is UK, tik jie siuncia AIRMAIL, tai lektuvu greitai ir atkeliauja.
Atsakyti
Na bet per keturias dienas? Ir kitos parduotuves lektuvu siuncia smile.gif ,bet savaite maziausiai laukiu tongue.gif na žodžiu pradejau galvoti, kad čia gal iš mūsų, Gap'o parduotuviu mums pristato. g.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 09, 17:43)
Na bet per keturias dienas? Ir kitos parduotuves lektuvu siuncia  smile.gif ,bet savaite maziausiai laukiu tongue.gif  na žodžiu pradejau galvoti, kad čia gal iš mūsų, Gap'o parduotuviu mums pristato.  g.gif

keturios dienos su Gap jau gali buti ir daug biggrin.gif merginos yra minėjusios, kad gauna ir kitą dieną po užsakymo smile.gif
Atsakyti
Čia rimtai? Na tai jau tikrai jokiu lektuvu čia nekvepia... biggrin.gif
Atsakyti